Görüş Bildir

İşte Benim Stilim 2016 kim elendi! ! İşte Benim Stilim 2016 şıklık yarışını Elif Ece Uzun kaybetti! kimdir?

Ekranların fenomen moda programı İşte Benim Stilim 2016, 29 Ocak eleme akşamı da ekranlardaki yerini korudu. Kıyasıya çekişme rekabet, türlü türlü konseptler derken 29 Ocak İşte Benim Stilim 2016 kim elendi soruda cevabını buldu

İşte Benim Stilim 2016  kim elendi! ! İşte Benim Stilim 2016 şıklık yarışını Elif Ece Uzun kaybetti! kimdir?

Ekranların fenomen moda programı İşte Benim Stilim 2016, 29 Ocak eleme akşamı da ekranlardaki yerini korudu. Kıyasıya çekişme rekabet, türlü türlü konseptler derken 29 Ocak  İşte Benim Stilim 2016 kim elendi soruda cevabını buldu

TV 8'in sevilen moda ve tarz yarışması programı İşte Benim Stilim 2016'da eleme heyecanı yaşanıyor. Birincilik ve büyük ödül için yarışan yarışmacılar, en stil sahibi olabilmek adına birbirleriyle mücadele ediyorlar. Peki; İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elenecek? İşte Benim Stilim'de elenen isimler belli oldu.

Haftanın konsepti “Kostüm Partisi”

Her konsepti birbirinden olay olan İşte Benim Stilim 2016’ da bu haftanın konsepti “Kostüm Partisi”. Yarışmacılar, kostüm partisi için en uygun ve en tarz kombini yaparak jürinin karşısına çıkacak. Kıyasıya rekabet yaşanacak olan yarışmada, İşte Benim Stilim izleyicileri heyecana ve eğlenceye doyacak.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi.

Eleme potasına kalan Sevil Uyar, Elif Ece Uzun ve Hatice; kostüm partisi konseptinde performanslarını sergiledikten sonra, önce arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorumlar aldılar daha sonra jüri karşısına geçtiler.

Jüri bu üç yarışmacıdan elenmesi için Elif Ece Uzun ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim Elif Ece Uzun oldu. Eleme gecesinin sonunda jüri kalan iki yarışmacı arasından bu sefer Hatice ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ikinci isim Hatice Çarpar oldu.

10 Bin TL Para Ödülünü kim kazandı?

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

Gecenin Sürpriz Konuğu kim?

Sunuculuğunu Öykü Serter’ in yaptığı, Ivana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Neslihan Yargıcı’ nın jüri üyeliğini yaptığı İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmasının bu haftaki sürpriz konuğu Faik Öztürk oluyor. Şarkıları ve esprili diyalogları ile geceye renk katacak olan Öztürk, yarışmacıları nasıl eleştirecek?

Faik Öztürk kimdir?

13 Nisan 1962 yılında Elazığ Ağın’ da dünyaya gelen Öztürk, iş adamı. Safiye Soyman ile ilişkisi başlayan Faik Öztürk ısrarlar üzerine bir televizyon programına katıldı. İzleyicinin beğenisini kazanan Öztürk, sonrasında birçok televizyon programına katıldı.

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim 2016'ya geri dönüyor!

3 sezon İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yapan Nurella, Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor. Yapımcı ile anlaşan Nur Yerlitaş'ın aylık 400 bin TL alacağı söyleniyor.

Jüride; Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yer aldığı “İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi” Öykü Serter’in sunumu ile 29 Ocak Cuma akşamı 23.15’de TV8’de.

Ekranların en çok izlenen moda programlarından İşte enim Stilim’in sevilen eski jürisi Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor. İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda göremediğimiz Nur Yerlitaş kısa bir sürenin ardından yeniden hayranları ile buluşuyor.

Ekranların tartışmasız en stil, en tarz ve en iddialı yarışma programlarından İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda ünlü isimler bir araya geldi. Geçtiğimiz dört sezonu geride bırakan moda programının yeni sezonu geçtiğimiz haftalarda başladı.

İnsanları özellikle kadınları moda ve stil konusunda aydınlatarak doğru giyinmenin sırlarını izleyicileri izle paylaşan moda programı İşte Benim Stilim 2016’da sanat, müzikve moda dünyasından tanınmış isimler, tarz ve stilleri ile jüri ve izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez gibi moda dünyasının tanınmış isimlerinin jüriliğinde ve başarılı sunucu Öykü Serter’in muhteşem sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma programında Aslı Zen, Berna Öztürk, Elif Ece Uzun, Esra Balamir, Esra Sönmezler, Gizem Özdilli, Hatice, İnci Pars, Nil Karataş, Neslihan Önder, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin ve Yasemin Öztürk gibi televizyon dünyasının ünlü isimleri kendi tarzlarını ortaya koyuyor.

Simge Tertemiz Kimdir?

9 Eylül 1988 İskenderun doğumlu olan Simge Tertemiz, manken, model ve aynı zamanda oyuncudur. İlkokulu Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda, liseyi ise Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde lisans eğitimi almıştır.

2002 yılında henüz 14 yaşında iken katıldığı Best Model of Turkey güzellik yarışmasında gelecek vadeden misyon ödülünün sahibi olmuş, ardından 2004 yılındaki Best Model of Turkey Güzellik Yarışmasında birincili olmuştur. Yine aynı yıl Best Model of The World yarışmasında dördüncü, Miss Tourism yarışmasında ise beşinci olmuştur.

Oyunculuk hayatına Çılgın Dersane isimli sinema filmi ile başlamış, ardından Çılgın Dersane Kampta sinema filminde rol almıştır. Televizyon dünyasında ise Hatmagazin isimli programda sunuculuk yapmıştır. 2009 yılında Offshone Sürat Tekneleri Yarışma programının tanıtımında yer almıştır. Ayrıca 2011 yılında Boxer okurları tarafından yılın en seksi kadını seçilmiştir.

Özel Hayatı

5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Murat Kadıoğlu’ndan hamile kalan güzel oyuncu 2011 yılında yıldırım nikahı ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Nail Kayra isminde çocuğu vardır. Evliliği sırasında Murat Kadıoğlu’nun eski eşinden bir çocuğunun olması çiftin arasını açmıştır. İkili arasında başlayan şiddetli geçimsizlik kavgaya dönüşmüş ve 2014 yılında mahkeme kararı ile evlilikleri sona ermiştir.

İşte Benim Stilim 2016 Elif Ece Uzun Kimdir?

Ünlü Model Elif Ece Uzun, 5 Ağustos  Adapazarı doğumludur. 31 yasındaki model Artvinli bir Anne ve Rizeli  bir babanın kızıdır.

Uzun, Adapazarı'nda büyüdü. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını Adapazarı'nda, bir kısmını ise İzmit’te okudu. Sonra ailesiyle beraber Antalya’ya yerleşti. Turizm otelcilik lisesinde okurken bir yandan da  yerel televizyonlarda programlar yapmaya başlamıştır.

Kariyerine 15 yaşında başlamış ve mesleğe ilk adımını bir model yarışmasına katılarak atmış olan Elif Ece Uzun, 1983 yılında İstanbul’da doğdu. 2003 yılında iletişim sanatları alanında eğitim almış.

Bir dönem hobi olarak yaptığı modellik mesleğini okulu bitince 2004 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı ve İstanbul’a yerleşti.

Bir defilesi sırasında “Bebek” lakabını alan güzel model, başarısının tamamen annesinin teşviki ve kendisini yöneltmesi sonucunda elde edilmiş bir başarı olduğunu söylüyor.

Elif Ece Uzun 2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları Akademisi'nde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Serap Ezgi, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldığı süreç biter bitmez Şafak Sezer ile Star TV’de bir show programı sunmaya başladı.

Sonra Kanal 1'de Necmi Yapıcı ile şaka ve eğlence programı sundu. Çarkıfelek programında tobleronda Mehmet Ali Erbil'e eşlik etti. 2010 yılında Atv de Klip TV adlı programı sundu.

Sinan Çetin'in okulu Plato'da oyunculuk eğitimi aldı. Kanal D ekranlarında yer alan Aşk Her Yaşta dizisinde rol aldı. 2013 yılında Vahide Gördüm'ün okulu olan akademi 35,5 da 1 yıl tiyatro eğitimi aldı. Daha sonra bir bisküvi markasının reklam yüzü oldu.

Tam bir seyahat tutkunu olduğunu söyleyen ünlü manken  son yaptığı seyahatler ile dünyanın 3’te ikisini gördü.

Uzun, Tam Bir Hayvan Sever!

Elif Ece Uzun, tam bir kitap tutkunu, at binmeye ve dalmaya bayılıyor. Sokak hayvanlarına aşırı düşkün.

Ünlü model Elif Ece Uzun, “Benim kişiliğimle ve duruşumla örtüşmüyorsa moda diye bir şeyi asla giymem işimi seviyorum vücudum el verdiği sürece de bu işi bırakmayacağım.” şeklinde konuştu.

İşte Benim Stilim ekranlarında sıkça adından söz ettirmeyi başaran Uzun’un Boyu: 1.80, Kilosu: 57, Saç Rengi: Koyu Sarı, Göz Rengi: Ela ve Burcu: Aslandır.

İşte Benim Stilim 2016; 29 Ocak izle

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir