İşte Benim Stilim bu hafta (29 Mayıs) kim elendi – Jüri ağladı!

Cuma gecelerinin vazgeçilmez Stil programı İşte Benim Stilim’de dün akşam da büyük eleme heyecanı yaşandı, Ebru Yaşar’ın konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim 8. Hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim’de stil olamayarak elenen isim kim oldu? İşte cevabı haberimizde…

İşte Benim Stilim bu hafta (29 Mayıs) kim elendi – Jüri ağladı!

RECEP KAYA

Cuma günleri iyi bir reytinge sahip olan stil programı İşte Benim Stilim. İşte Benim Stilim hayranı olan ve Cuma gecelerinde saat 22.30’dan sonra ekranları başından ayrılmayan izleyiciler eleme heyecanının yaşandığı bölümü soluksuz biçimde izlediler. İşte Benim Stilim 29 Mayıs Cuma akşamı (dün akşam) heyecan üst seviyedeydi. Çünkü İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elenecek, İşte Benim Stilim kim elendi? İşte Benim Stilim 29 Mayıs kim elendi? Gibi soruların cevap bulacağı akşamdı. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta 8. Hafta (29 Mayıs) kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim programında dün akşam da bir eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin heyecanlı dakikalar yaşadığı ve neredeyse reklamlarıyla beraber izlediği İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği merakla bekleniyordu.

Yarışmacılar dans konseptindeydi. Bütün yarışmacılar stilleriyle beraber bir de danslarıyla birbiriyle yarıştı. Danslarından çok stillerin konuşulması gerektiğini belirten yorumcular yarışmacıları yerden yere vurdu. Jüriden en az puan alan isim Çağla oldu.

MİHRİBAN KENDİ İSTEĞİYLE ÇIKTI!

Arkadaşları Şilan’ın karşısına bir isim çıkaracaktı. Ancak bu kez değişik bir durum oldu. Yarışmacılar içinde favori olarak gösterilen Mihriban kendisini elemek istedi ve Çağlanın karşısına kendisini çıkardı. Mihriban ailevi sorunları ve psikolojisinin bozul olduğunu gerekçe göstererek yarışmadan kendi isteğiyle elenmek istedi. İşte Benim Stilim Çağla mı elendi, Mihriban mı? İşte Benim Stilim’in dün akşamki konuk jüri üyesi ise ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’dı.

Ebru Yaşar İşte Benim Stilim’de şarkılarıyla da coşturdu. Jüriye yöneltilen kim elensin sorusu ise şöyle yanıt buldu. Kemal Doğulu Mihriban, Nur Yerlitaş Mihriban, Ebru Yaşar Çağla, Ivana Sert Mihriban Uğurkan Erez Çağla elensin dedi.

Vee İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. İşte Benim Stilim 29 Mayıs Cuma akşamı Mihriban elendi. Mihriban gitmek istiyordu ve tüm jüri üyelerini tek tek öperek vedalaştı. Mihriban gözyaşlarını tutamadı titreye titreye ağladı ve hem jüriyi hem yarışmacıları hem de izleyenleri ağlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz