İşte Benim Stilim eleme gecesi fragmanı– Sürpriz konuk!

İşte Benim Stilim eleme gecesi fragmanı sonunda yayınlandı. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in hafta içi gündüz kuşağında en çok izlenen programı İşte Benim Stilim 15 Mayıs Cuma akşamı eleme heyecanı yaşanacak. Peki, İşte Benim Eleme Gecesi Fragmanını izleyebilir miyim? Diye merak ediyorsanız, haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. İşte Benim Stilim 15 Mayıs Eleme Gecesinde sürpriz konuk da var. İşte ayrıntılar haberimizde.

İşte Benim Stilim eleme gecesi fragmanı– Sürpriz konuk!

RECEP KAYA

TV8’in hafta içi gündüz kuşağında en çok izlenen İşte Benim Stilim yarışma programında yarın akşam (15 Mayıs) eleme heyecanı yaşanacak. İşte Benim Stilim’de kim elenecek? Sorusunun yanıt bulacağı eleme gecesinde konuk jüri ise Beyaz Futbol’daki sempatik tavırları ve ilginç yorumlarıyla Sinan Engin oluyor. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’ne Grup Vitamin de şarkılarıyla neşe katacak.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ 15 MAYIS

İşte Benim Stilim 15 Mayıs Eleme Gecesi fragmanı da yayımlandı. Öykü Serter’in sunumunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve konuk Sinan Engin’in jüri koltuğunda oturacağı İşte Benim Stilim 15 Mayıs Cuma Eleme Gecesinde kim elenecek sorusu yanıt bulacak. 15 Mayıs İşte Benim Stilim Eleme Gecesi fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz