İşte Benim Stilim All Star’da (6 Kasım) kim elendi - Beklenmeyen sonuç

TV8’in en eğlenceli ve moda stili yarışması İşte Benim Stilim All Star bu hafta bir eleme gecesi heyecanı daha yaşandı. İşte Benim Stilim All Star 6 Kasım kim elendi sorusu yanıt buldu. Google’da İşte Benim Stilim All Star bu hafta 6 Kasım Cuma kim elendi ve 10 bin TL’lik çeki kim aldı diye merak edenlerin yanıtı haberimizde.

İşte Benim Stilim All Star’da (6 Kasım) kim elendi - Beklenmeyen sonuç

İşte Benim Stilim 6 Kasım eleme gecesinde yarışmacılar Maskeli parti konseptiyle jürinin ve izleyicinin karşısına çıktı. Birbirinden farklı kostümler, birbirinden farklı düşüncelerle jüriye kendini beğendiren yarışmacılar eleme stresi yaşadı.

JÜRİDE EN DÜŞÜK PUANI KEMAL DOĞULU VERDİ!

İşte Benim Stilim All Star’da jüride bonkör davranan Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Ivana Sert’in aksine Kemal Doğulu da kıt puanlar verdi. İşte Benim Stilim All Star’da 6 Kasım akşamı eleme stresi yaşayan iki kişi vardı.

10 BİN TL’LİK ÇEKİ KİM ALDI?

İşte Benim Stilim Maskeli Parti konseptinde en yüksek puanı toplayarak stil olan isim Emel Özkızıltaş oldu ve böylelikle 10 Bin TL’lik çeki almaya hak kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde Ezgi Baylar ve Ezgi Ünal eleme stresi yaşadı. Yarışmacıların çoğu Ezgi Baylar’ın yarışmada kalacağını ve Ezgi Ünal’ın eleneceğini söyledi. Tabii ki de kimin gideceğini Jürinin kararı belirleyecekti. Ve jüri sonunda kararını verdi. İşte Benim Stilim All Star’da 7 Kasım gecesi yarışmadan elenmek isteyen ve kendi isteğiyle ayrılmak isteyen Ezgi Baylar'ı jüri de kırmadı. İşte Benim Stilim All Star'da Ezgi Baylar elendi.

Kaynak: Recep Kaya