Işte Benim Stilim Ünluler'in yeni jürileri kimler oldu, Nurella bıraktı mı? Yeni jüri üyeleri birlikte kamera karşısında, kimdir?

TV8’in fenomen programı İşte Benim Stilim Ünlüler jüri değişikliği ile başlıyor. Fenomen programın fenomen ismi Nur Yerlitaş ile reklam paralarında anlaşılamayınca programdan ayrıldı. Kemal Doğulu’yla da masada anlaşılamayınca yerlerini yeni jürilere bıraktılar. İşte Benim Stilim Ünlüler’de yeni jüriler kimler olacak.

Işte Benim Stilim Ünluler'in yeni jürileri kimler oldu, Nurella bıraktı mı? Yeni jüri üyeleri birlikte kamera karşısında, kimdir?

TV8’in fenomen programı İşte Benim Stilim Ünlüler jüri değişikliği ile başlıyor. Fenomen programın fenomen ismi Nur Yerlitaş ile reklam paralarında anlaşılamayınca programdan ayrıldı. Kemal Doğulu’yla da masada anlaşılamayınca yerlerini yeni jürilere bıraktılar. İşte Benim Stilim Ünlüler’de yeni jüriler kimler olacak.

Tüm Türkiye’nin büyük ilgi gösterdiği program İşte Benim Stilim’de Kemal Doğulu ve Nurella lakaplı Nur Yerlitaş’ın ayrılmasının ardından kadroya Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya dahil oldu. İşte Benim Stilim Ünlüler’in tanıtımı için stüdyoya giren yeni jüriler sosyal medya platformu üzerinden fotoğraf paylaştı.

TV8’in başarılı programı yeni formatı İşte Benim Stilim Ünlüler ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu her zaman ki gibi Öykü Serter’in üstlendiği İşte Benim Stilim Ünlüler  yarışmasında bu sezon Ivana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez jüri görevini üstlenecek.

İşte Benim Stilim Ünlüler’in başlama tarihi programın hayranları tarafından merak ediliyor.

Kemal Doğulu Kimdir?

Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin’de beş çocuklu bir ailenin 1 numara oğlu olarak doğmuştur. Biri kız 5 kardeşin en büyüğüdür. Oyuncu Kadir Doğulu kardeşidir. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Babalarının çalışmak için ABD’ye gitmesiyle de erken yaşta sorumluluk altına girip çocuk yaşlarda iş hayatına atıldılar. Kemal Doğulu yaz aylarında bisikletçide, bakkalda çalıştı.

Kemal Doğulu’nun asıl hayali iyi bir kadın kuaförü olmaktı. Bu yüzden küçük yaşta annesinden gizli evde kız kardeşinin saçlarını keserek işe başladı. 12 yaşına geldiğinde artık Mersin’de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başladı.

Hayatı istediği gibi sürerken amcasının zoruyla İmam Hatip’e kaydoldu. Arapça ve Kur’an derslerinde başarılı olamadı. Ailesinden gizli Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Hatip’ten ayrıldı.

Lise bittikten sonra kazandığı Urfa, Harran Üniversitesi’nde Pazarlama Bölümü’nü okumaya başladı. 2 sene sonra okul bitmeden dönmek zorunda kaldı. Amerika'daki babasının yanına gitmek için vize almak maksadıyla İstanbul'a gitti. Vize sırasını beklerken de İstanbul’da Kuaför dükkanı olan kuzeni Zeki Doğulu’nun salonunda çalışmaya başladı. İşe çıraklıktan başlayıp ilerletti.

Orada moda dergilerine saç tasarımları yapmaya başladı. Makyaj da yapmaya başladı. Paris’te bir kozmetik firmasından bir sürü iyi makyaj malzemesi aldı ve bu işe girişti. Zamanla insanlar yaptığı makyajları beğendi. Ve sıra fotoğraf çekmeye geldi. İlk çektiği fotoğraflar Elle dergisine moda sayfalarında yayınlandı. Bu işlerde kendini geliştirdi. Bütün bunların ardından hepsinin tamamlayıcısı olan imaj danışmanlığı geldi.

Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını baştan aşağıya tasarladı. Fotoğraflarını çekti. Klip yönetti.

2004 yılında New York Fashion Week’te Bahar Korçan ve Michael Kors defileleri için saç-makyaj yaptı.

2006 yılında Hande Yener ile tanıştı ve Hande Maxi adlı singlelın fotoğrafçılığını ve imaj markerlığını yaptıktan sonra bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. Bir gün Hande Yener'in konserine kendi vokalisti gelmeyince onun yerine vokalist oldu. Böylece de şarkıcılığa başlamış oldu.

2008 Yılının Ocak Ayında “1 Yerde” adını verdiği verdiği elektronic soundlu maxi single çıkardı.

2014 Temmuz ayında İstanbul, Nişantaşı’n’da bir kuaför salonu açtı.

Kemal Doğulu, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri görevi yaptı.

7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya Metin Arolat konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak.

2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Uğurkan Erez, İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri görevi yaptı.

Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı Tv8’de, Temmuz 2015 tarihinde başlayacak olan “Durma Dans Et” adlı dans yarışmasında Tuğba Karaca sunuculuk yapacak. Programın jüri üyeleri ise Kemal Doğulu, Edis Görgülü, Cemre Kemer ve Neslihan Önder olacak.

31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan ve 25 Aralık 2015 tarihinde bitecek olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının finalinin ardından Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jüri görevinden ayrılacaktır.

Albümleri

2008 - 1 Yerde

2009 - Kemal Doğulu 2

2010 - Ters Köşe

2011 - 4.Kemal

2012 - Aşk Kabul Ederse

İvana Sert Kimdir?

İvana Sert, 25 Ekim 1979 tarihinde Sırbistan, Belgrad'da doğmuştur. Asıl adı İvana Smiljkovic'dir. Sırbistanda 'Belgrad Güzeli' seçildikten sonra, Miss Yugoslavya'ya katılır ve ardından Türkiye'de düzenlenen Miss Globe'a davet edilir. 2002 yılında Türkiye'ye yerleşti.

16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almış olmasına rağmen mankenlik yapmakta karar almış ve mankenliğe başlamıştır. Şimdilerde ise stilist ve moda tasarımı ile uğraşmaktadır.

İstanbul Nişantaşında açığı “İkon” isimli mağaza ile de Türkiye’de ünlü markaların ürünlerini satan İvana Sert, Sex and the City’de başrol oyuncusu için tasarladığı yüzüğü de satışa sundu.

Burası artık benim ülkem oldu. 'Sırbistan mı, Türkiye mi?' diye sorarsanız, cevabım 'Türkiye' olur diyor İvana Sert. Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilmektedir.

Bugün Ne Giysem? adlı yarışma programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer aldı.

İvana Sert, 2011 yılında Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katıldı. Jüri üyeleri Sait Sökmen, Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın olurken, sunucular; Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay oldu. Yarışmacılar ise ; Özge Ulusoy, Helin Avşar, Alp Kırşan, Aydın, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Almeda Abazi, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya'dır.

iş adamı müteahhit Yurdal Sert ile 2004 yılında yaptığı evliliğinden “Kayon Ateş” (d.31 Ekim 2006) adında bir oğlu vardır. 17 Eylül 2013 tarihinde boşandı.

İvana Sert MAYIS 2012 de Daikin Klima reklamında oynadı.

2012 yılında "Yalan Dünya" adlı dizinin otuz dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2012 yılında Show TV'nin En Büyük Show adlı programının sunuculuğunu yaptı.

Ayrıca 2012 yılında "Bizimlesin" adlı kitabını yayımladı.

2015 yılında yönetmenliğini İlker Ayrık’ın yaptığı “Yapışık Kardeşler” sinema filminde İlker Ayrık, Hakan Bulut, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve İvana Sert ile beraber oynadı.

İvana Sert, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Nur Yerlitaş, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya Metin Arolat konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak.

İvana Sert 2014 yılında Sinan Akıman ile birlikte oldu.

2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

2016 yılının başında başlayacak olan 5.sezon İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya da oturacak.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun olmadığı bu yeni sezonda İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yine sunuculuğu Öykü Serter yaparken, jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez olacak.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Yapışık Kardeşler (sinema)

2012 - Yalan Dünya (konuk oyuncu)

Hakan Akkaya Kimdir?

Hakan Akkaya, 23 temmuz 1982 tarihinde Ordu’da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu’da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara’ya gitmiştir. Babası Ordu’da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti. Bir kız kardeşi var.

Üniversiteye, Ankara Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde başladı, ama bitirmeden ikinci sene modacı olmak için ayrıldı.

19 yaşında İstanbul’a taşındı. İstasyon Sanat Merkezi, Moda Tasarımı Bölümünde Moda Eğitimi aldı.

İlk kez 21 yaşında iken erkek, kadın koleksiyonlarını hazırladı. İlk işi Batik Örme’deydi, ardından 2008 - 2009 yılları arası ALTINYILDIZ / FABRİKA’da, 2005’ten 2008’e SARAR’da, 2002 - 2005 yılları arası ise BOYNER’de Tasarım Departmanı Yöneticiliği yaptı. 1999 - 2002 yılları arasında ise BATİK’te - Genel Müdür Asistanı ve Tasarım görevlerinde bulundu.

2005 yılında Nişantaşı’nda açtığı home ofis ve “Hang by Hakan Akkaya” adında bir markası var. Hakan Akkaya, işadamları, iş kadınları, ünlü oyuncular hatta Dubai şeyhlerinin vazgeçemediği bir modacı oldu.

Çok zengin bir ailenin çocuğu olan Hakan Akkaya moda hayatına aslında çok küçük yaşlarda girmiş. Bilenler bilir, 1987 yılında Cesur ve Güzel adlı yabancı bir dizi yayınlanıyordu televizyonda. Hakan Akkaya’nın babaannesi diziyi hiç kaçırmadan takip edermiş. Dizi moda dünyasında geçtiğinden ilk moda aşkı o yıllarda başlamış. Kendisini dizide ki patronlardan Ridge Forrester yerine koyarmış.

Show TV ekranlarında yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışma proğramında Sırp Asıllı eski manken İvana Sert ve yine tasarımcı,modacı olan Uğurkan Erez‘le birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

23 Mart 2015 tarihinde Show TV’de başlayan, sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı “Bugün Yıldız Benim” adlı yarışmada sesine, stiline, tarzına güvenen ev hanımları yarışacak, jüri koltuğunda Mert Ekren, modacı Hakan Akkaya ve türkücü Songül Karlı olacak.

2016 yılının başında başlayacak olan 5.sezon İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüri koltuğunda Hakan Akkaya da oturacak.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun olmadığı bu yeni sezonda İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yine sunuculuğu Öykü Serter yaparken, jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez olacak.    

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres r. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci’ye de Bülent Ersoy’a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan’ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV’de Şebnem Dönmez’in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve koreograf Uğurkan Erez oldu.

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın'ın 'Türkan' klibinde Türkan Şoray'ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa’da rol aldı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

Nur Yerlitaş, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Metin Arolat, 7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak.

2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Uğurkan Erez, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan ve 25 Aralık 2015 tarihinde bitecek olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasının finalinin ardından Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jüri görevinden ayrılacaktır.

Sibel Can Kimdir?

Sibel Can, 1 Ağustos 1970'de, Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocuğu olarak Fatih, Karagümrük'te dünyaya geldi. İlkokul mezunu olan Sibel Can’ın annesi Bursa Mudanyalı, babası Yugoslav göçmenidir. Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçının babası Engin Bey birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı.

Sibel Can'nın müzikle tanışması küçük yaşlarda oldu. Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana daha sonra da Almanya, Hollanda ve İsrail'de şarkı söyleyip dansetti. Türkiye'ye döndü. Yaşı gizlenerek Halikarnas Gazinosu'nda işe başladı.

Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçıyı, Nükhet Duru'nun Fahrettin Arslan'a tavfiye etmesi üzerine sanatçının bir anda dünyası değişti. Sanatçı böylece Maksim Gazinosu'nda ilk sahnesini aldı.

Ancak yaşının küçüklüğü sebebiyle ceza alan gazinonun kapatılması üzerine Fahrettin Arslan'nın yardımıyla mahkemede yaşı 6 yaş büyülttürüldü. Böylece Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı oldu.Sibel Can üç yıl kadar dans etti. Maksim gazinosunda Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi ismlerin alt kadrosunda çalışma imkanı buldu. Assolistliğe yükseldiğinde henüz 17 yaşında idi.

Sibel Can, 1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan "Günah Bize"yi çıkarttı. Bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini gördü. Albüm kısa zamanda satış rekorları kırdı. 1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlillikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirdi.

Neredeyse her yıl bir albüm çıkaran Sibel Can, 1995 yılında Raks Müzik'e transfer oldu. Büyük bir yükselişe geçen sanatçı, 1995 yılında yayınlanan "Şarkılarda Senden Yana" albümünde tarzını biraz değiştirdi. Albümdeki "Deli Yüreğim", "Dedikodu" gibi parçalar Can'ın eski albümlerine nazaran daha çok ses getirdi. 1997 yılında ise, Serdar Ortaç'ın bestelediği "Padişah"lı albüm yayınlandı. "Padişah"la birlikte Sibel Can, Türkiye'nin en çok konuştuğu isim haline geldi. 1999 yılında Hakan Ural'dan ayrıldı. 2000 yılında çıkarttığı "İşte Türk Sanat Müziği, İşte Sibel Can" adlı albümle yeni bir döneme girdi. Aynı yıl Sulhi Aksüt ile evlendi ve bu evlilikten Emir isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Sibel Can, albüm çalışmalarının yanında birçok dizide ve filmde de yer aldı. "Kaldırım Çiçeği", "Gülüm", "Bize Ne Oldu" ve "Berivan" gibi dizilerle kamera karşısında da başarısını kanıtladı. 2001 yılından beri Emre Plak ile çalışan sanatçı en son 2007 yılında "Akşam Sefası" adlı albümü ile sevenleriyle buluştu.

Sibel Can, albüm çalışmalarının yanında birçok dizide ve filmde de yer aldı. "Kaldırım Çiçeği", "Gülüm", "Bize Ne Oldu" ve "Berivan" gibi dizilerde kamera karşısına geçti.

Sibel Can, 15 Nisan 2015 tarihinde Fox TV'de başlayan “Sesi Çok Güzel” adlı yarışma programının jürisi oldu. Her hafta yeni yeteneklerin yarıştığı programda jüri koltuğunda oturanlar Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen olacak.

Evlilikleri : 1.evliliği : Hakan Ural ile 28 Eylül 1988 tarihinde evlendi. 17 Şubat 1999 Tarihinde boşandı. Engincan (d. 27 Ocak 1992) ve Melisa (d. 22 Ağustos 1994) adından iki çocuk dünyaya getirdi.

2. evliliği : 2000 yılında müteahhit Sulhi Aksüt ile evlendi. 2010 yılının Eylül ayında boşandılar. Bu evlilikten Emir (d.Ağustos 2000) isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz