İşte Halit Ergenç'in yepyeni dizisi fragmanı - Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?

Ekim ayı içerisinde başlaması planlanan Vatanım Sensin dizisinin ne zaman başlayacağı konusu gündemde iken, Vatanım Sensiz konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. İşte Halit Ergenç'in yeni dizisi

İşte Halit Ergenç'in yepyeni dizisi fragmanı - Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında startını almaya günler kala Vatanım Sensiz fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisi ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı hayranları tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı ve daha bir çok ünlü ismin bulunduğu Kanal D'nin tarih dizisi Vat. anım Sensiz dizisi oyuncuları konusu ve tüm detaylar haberimizde. 11 sene sonrasında birlikte ilk defa aynı karede yer alacak olan Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in dizisi Vatanım sensin hakkında tüm detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarında yaynlanacak olan Vatanım Sensiz dizisinin başrollerinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak oynayacak. 2006 yılında başrolü paylaştıkları ‘Binbir Gece’ dizisinin setinde tanışıp evlenen Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, bu kez ‘Vatanım Sensin’ dizisi için kamera karşısına geçti. Kanal D’de yayınlanacak ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç’in canlandıracağı ‘Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık olduğu Balkan güzeli karısı ‘Azize’ karakterine hayat verecek.

VATANIM SENSİN FRAGMANI

İzmir’in işgal günlerinde yaşanan soluk kesici bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan “Vatanım Sensin”, yakında Kanal D’de başlıyor. 11 sene önce Binbir Gece dizisi ile başlayan ve evlilik ile sonuçlanan bu aşk ta yepyeni bir dizi ile tekrardan bir araya gelecekler.

VATANIM SENSİN KONUSU

Yapımını O3 Medya’nın, yönetmenliğini ise Yağmur ve Durul Taylan’ın üstlendiği “Vatanım Sensin”in çekimleri, işgal günlerini birebir yansıtan İstanbul’daki o platonun yanı sıra yine İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir’de, döneme uygun olarak hazırlanan mekanlarda sürüyor. Vatanım Sensin dizisinin sanat grubu, projenin gerçeğe uygun olması için aylar süren bir ön çalışma yürüttü. Sonunda Selanik, İzmir, Kordon, Kemeraltı gibi ikonik mekanlar ve semtler, döneme uygun olarak yeniden inşa edildi. Söz konusu mekanlar arasında askerlerin tedavi gördüğü bir hastane, esirlerin tutulduğu bir hapishane ve işgalcilerin karargahı da yer alıyor. Yapımda, Şebnem Hassanisoughi ve Celile Toyon da oynuyor. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yeni sezonun merakla beklenen iddialı projesi “Vatanım Sensin” için geri sayım başladı. Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesini ekrana taşıyacak “Vatanım Sensin” büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesidir.

11 SENE SONRA BİR İLK OLDU

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftinin 11 yıl sonra yeniden birlikte rol alacağı Vatanım Sensin dizisinin detayları belli oldu. İlk önce dizinin ismi Vatan Haini olarak belirlenmiş ancak daha sonra ismi değişerek Vatanım Sensin olmuştu.

VATANIM SENSİN YAPIM EKİBİ

Yönetmen: Yağmur-Durul Taylan

Yapım: 03 Medya

Yapımcı: Nermin Eroğlu

Senaryo: Necati Şahin ve Nuran Evren Şit

Vatanım Sensin konusu: Senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı, Osmanlıdöneminde bir askerin hem vatanı hem de aşkı uğruna verdiği savaşı konu alan “Vatanım Sensin”, ekimde Kanal D'de başlayacak.

1918'in İzmir'in de Osmanlı döneminde bir askerin hem vatanı hem de aşkı uğruna verdiği savaşı anlatacak dizide, Halit Ergenç 'Cevat' isminde vatansever bir askeri canlandıracak. 33 yaşındaki Bergüzar Korel de onun iki çocuklu eşi Azize olarak rol alacak.

VATAN HAİNİ İSMİ DEĞİŞTİ

İlk 'Vatanım Sensin' olarak duyurulan daha sonra yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Vatan Haini olan dizinin ismi 'Vatanım Sensin' şeklinde değiştirildi.

Halit Ergenç (Cevdet) Kimdir?

İstanbul Eminönü doğumlu 46 yaşındaki Halit Ergenç 2010 yılında Bergüzar Korel’le evlenmiştir. Tatlı Kaçıklar, Kara Melek, Aliye, Babam ve Oğlum, Binbir Gece, Acı Aşk ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır. Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman karakteriyle herkesin beğenisini kazanmıştır.

Bergüzar Korel (Azize) Kimdir?

34 yaşındaki İstanbul doğumlu başarılı oyuncu kendisi gibi ünlü oyuncu Halit Ergenç’le evlidir. Mimar Sinan üniversitesinden mezun olmuştur. Binbir Gece dizisinde kendini gösteren Korel yapımcıların gözdesi haline gelmiştir. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Karadayı dizisinde de büyük beğeni toplamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz