Görüş Bildir

Kısmetse Olur haftaya tam gaz başladı! Gökhan tarihi tekerrür ettirip elendi

Kısmetse Olur bu haftaya çok hızlı başladı. Kısmetse Olur Gökhan Sara'nın diskalifiye edilmesinin akabinde Sibel'de evden ayrılmak istediğini söyledi. Akabinde gelen isim ise çok tanıdığımız Altuğ Seçkiner oldu!

Kısmetse Olur haftaya tam gaz başladı! Gökhan tarihi tekerrür ettirip elendi

Kanal D ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan eleme günlerinin de PAzar günü yapuldığı gündüz kuşağı evlendirme programı Kısmetse Olur'da gün geçmiyor ki yepyeni bir ifşa dosyaları oluşturulsun. Yaşanan kavgalar, ayrılıklar, başlayan aşklar derken geçtiğimiz seneden bu yana özellikle de bayanlar arasında en çok konuşulan programlardan olurken bu hafta en çok merak edilen soru ise Kısmetse Olur bu hafta kim elendi sorusu oldu. Ksmetse Olur geçtiğimiz Pazar gecesinde hafta içi yaşanan kavgalar sonrasında eleme potasında Yağmur ve Ünal vardı. Yağmur ve Ünal'ı bekleyen sürpriz ise bu hafta elemenin olmaması olurken son bölümde yaşananlar sonrasnda bir kişinin diskalifiye olduğu iddia edildi.

HAFTA ELEME İLE BAŞLADI

Reytinglerinin düştüğü an da bir skandal ile eski revacına kavuşan Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül, bugün programa aniden gelince tüm yarışmacılar şok oldu.  Herkes merak içinde neler olacağını beklerken. Seda Akgül, şuanda aralarında olmayan bir adayın Kısmetse Olur evinin kurallarına uymadığı için elendiğini açıkladı. Bir andan bütün gözler kimlerin evde olmadığına gitti. Evde Aycan, Gökhan, Ünal ve Merve yoktu. Peki bu adaylardan hangisi yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı.

Beklenen cevap ise kısa bir süre sonra açıklandı. Elenen kişinin kim olduğu merakla beklenirken Gökhan Sara olması herkesi şaşırttı. Sevgilisi Sibel'de Gökhan yoksa ben de yokum dedi ve yarışmadan ayrıldı. Seda Akgül, Sibel'in evden gitmesi yönünde olan kararına saygı duyarak onu uğurladı. 'Gökhan yoksa ben de yokum' diyen gelin adayı eşyalarını toplayarak eve veda etti...

YERİNE GELEN İSİM ŞOK ETTİ

Gökhan Sara'nın ikinci kere diskalifiye edilmesinin akabinde eve gelen isim ise Altuğ Seçkiner oldu. Gelin adaylarının adeta şok olduğu gözlerini açtıran Seçkiner, aslında ekranlardn tanıdık bir isim çıktıt. 1982 doğumlu olan Seçkiner, aslen Kıbrıslı olup Kıbrıs'ta güzellik yarışmasında dereceye girmiş isimdir. Öte yandan eve ünlü olmak amacı ile değil de gerçek evlenmek istediğini beyan etmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir