Kaderimin Yazıldığı Gün 44.bölüm de neler oldu? Kaderimin Yazıldığı Gün 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanacak 45.bölüm fragmanı detayda. Star Tv'nin sevilerek izlenilen Kaderimin Yazıldığı Gün; Yörükhan ailesinin başına gelen felaketlerle sarsılıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı izle. Kaderimin Yazıldığı Gün' de inatçı Elif'i Kahraman ikna edebilecek mi?

Kaderimin Yazıldığı Gün 44.bölüm de neler oldu? Kaderimin Yazıldığı Gün 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanacak 45.bölüm fragmanı detayda. Star Tv'nin sevilerek izlenilen Kaderimin Yazıldığı Gün; Yörükhan ailesinin başına gelen felaketlerle sarsılıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı izle

45. bölüm özeti

Kahraman Elif’i  ikna edebilecek mi?Kahraman, Elif’in dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defne’nin bu kadar kötülüğü yapabileceğini de düşünemez çünkü. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir.Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakup’un kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır. Maksut’un ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elif’le ilgili önemli bir karar alacaktır... Şükran ise Kıymet’i yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakup’u da idare etmek zorundadır. Yakup’un Maksut’la ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır.    Canan’ın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Aysel’le restleşir. Melek’e ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır. Kahraman Elif’in kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elif’i ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elif’le hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız

Kaynak: Diyarbakır Söz