Kamyon kasasında cümbüş yapan Burak Özçivit, Murat Boz ile 'Kardeşim Benim' galası startını aldı! Kardeşim Benim'de alkışlar havada uçtu

Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim konusu, Kardeşim Benim fragmanı, özeti, Kardeşim Benim, Kardeşim Benim ne zaman başlayacak gibi soruların cevapları haberimizde. Geçtiğimiz gün yapılan 'Kardeşim Benim' galasında Murat Boz herkesi coştururken, Kardeşim Benim galasında adeta ünlüler galası yaşandı

Kamyon kasasında cümbüş yapan Burak Özçivit, Murat Boz ile 'Kardeşim Benim' galası startını aldı! Kardeşim Benim'de alkışlar havada uçtu

 Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim konusu, Kardeşim Benim fragmanı, özeti,  Kardeşim Benim, Kardeşim Benim ne zaman başlayacak gibi soruların cevapları haberimizde. Geçtiğimiz gün yapılan 'Kardeşim Benim' galasında Murat Boz herkesi coştururken, Kardeşim Benim galasında adeta ünlüler galası yaşandı

Gösterim öncesi kırmızı halıda bir araya gelen film ekibi, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini söyleyen Murat Boz, “Setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu.

Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak (Özçivit)’la arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu” şeklinde konuştu.

Özçivit ise, “Filmi izleyince siz de göreceksiniz zaten o sıcaklığı. Herkes kendinden bir şey bulacak, tam bir kardeşlik hikayesi” dedi.

YURTDIŞINDA DA GALA YAPILACAK

Burak Özçivit, yurtdışındaki sinemaseverlere bir de müjde verdi: “Kardeşim Benim ile Amsterdam, Berlin ve Bakü’ye gidip oradaki hayranlarımızla da buluşacağız.”

Galaya katılanlar arasında Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli, Kemal Uçar, Irmak Ünal ve Gökhan Keser gibi birçok ünlü isim vardı.

Burak Özçivit ve Murat Boz’dan Kardeşim Benim filmi geliyor!

Salonu dolduran davetliler, filmi izledikten sonra dakikalarca alkışladı. Murat Boz’un “A Be Kaynana” şarkısını seslendirdiği sahnede ise herkes şarkıcının performansına hep bir ağızdan eşlik etti.

Gecenin en ilginç kıyafeti Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde Gölge Hatun karakterine hayat veren Sasha Perera'nınkiydi.

Tuğba Coşkun galaya, kırmızı bir kıyafet ile katıldı.

Sinema ve televizyon dünyasının iki yakışıklı ismi Burak Özçivit ve Murat Boz, Kardeşim Benim filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte Aslı Enver‘in yer alacağı Kardeşim Benimfilminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kardeşim Benim konusu

Müzik dünyasından oyunculuğa Hadi İnşallah filmiyle adım atan Murat Boz, oyunculuğu sevmiş olacak ki ikinci filmi için kamera karşısına geçiyor. Kardeşim Benim filminde Murat Boz ve Burak Özçivit iki kardeşi canlandıracak.

‘Kardeşim Benim’ filminin fragmanından ilk kare...

Birbirlerinden ayrı olarak yetişen iki kardeşin, yıllar sonra bir araya gelmesiyle yaşadıklarını konu alan Kardeşim Benim filminin yönetmenliğini Mert Baykal üstlendi.

Mert Baykal'ın yönetmenliğini yaptığı başrollerinde ise dikkat çekici isimlerin bulunduğu Kardeşim Benim filminin fragmanı yayınlandı. Filmin başrollerinde yakışıklı 2 oyuncu ve güzel bir kadın bulunuyor. Murat Bozve Burak Özçivit'in başrollerini oynayacağı filmde Aslı Enver ise yardımcı kadın oyuncu olarak rol alacak.

Kardeşim Benim Konusu:

Burak Özçivit ve Murat Boz'un 2016 yılı için hazırlandığı mükemmel film projesinde yıllar sonra karşılaşan iki kardeş ve daha sonrasında babalarının ölümüyle sarsılarak birbirleriyle geçinmeyen ikili olarak karşımıza çıkacaklar.

Aylardır çekimleri bitmesi beklenen filmde Burak Özçivit ve Murat Boz ikilisinin nasıl bir oyunculuk sergileyecekleri merak konusu olurken filmin 15 ocak 2016'da vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz