Görüş Bildir

Kara Para Aşk 54. Bölüm Final (Masal nasıl bitti) -

ATV’den Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelen ve 54. Bölümü ile ekranlara veda eden Kara Para Aşk final bölümü nefesleri kesti. Reytinglerde zirveyi zorlayan ve hikayesiyle kendimizi içine attığımız Kara Para Aşk dün akşam 54. Bölüm’de neler oldu, Ömer ve Elif’in aşkı son mu buldu, “Kara Para Aşk Final bölümü izle” diye arama yapanların cevabı haberimizde..

Kara Para Aşk 54. Bölüm Final (Masal nasıl bitti) -

Ay Yapım’ın başarılı projelerinden biri olan Kara Para Aşk dün akşam 54. Bölümü ile final yaptı. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı müthiş dizi Kara Para Aşk 54. Bölüm’de neler oldu?

KARA PARA AŞK 54. BÖLÜM FİNAL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARA PARA AŞK 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Yaşadıkları onca kötü olay karşısında birbirlerinde saf aşkı bulan ve güçlü bağlarla birbirlerine bağlandıklarına inanan Elif ve Ömer, Elif'in ani gidişiyle ayrılmıştır. Polis olduğu sürece karşılarına başka Tayyarların çıkacağını, Ömer'in defalarca ölümle burun buruna geleceğini düşünen Elif, onu değiştiremeyeceğini anlamış ve gitmiştir. Ömer ise Elif'in hiç bir açıklama yapmadan gitmesine içerlemiş, mesleğini bırakmasını istemesini de bencilce bulmuştur. Büyük aşkın bu şekilde sonlanmasını istemeyen Arda ve Pelin, ortadan kaybolan Elif'in peşinden gitmesi için Ömer’i zorlar. Elif'in onsuz bir hayat kurmak istediğini düşünen Ömer yıkılmış ve öfkelenmiştir, Elif'i bulmak yerine kararına saygı duymayı seçer. Kendini en iyi yaptığı işe mesleğine adayacaktır Ömer. Elif ise sıfırdan bir hayat kurmak için daha önce hiç gitmediği bir sahil kasabasına yerleşmiştir. Acıları ve yaralarıyla sığındığı bu küçük kasaba onu sarıp sarmalayacak ve Elif'e iyi gelecektir. İçten içe Ömer'in gelip kendisini bulmasını beklemiştir ama aylar geçmiş ve Ömer gelmemiştir. Elif ve Ömer'in masalının sonunda kazanan koşulsuz sevgi mi yoksa sonsuz ayrılık mı oldu?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi