Görüş Bildir

Kara Sevda Son 3. Bölüm’de İntikam vakti -

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül gibi iki güzel ismin başrolünü paylaştığı aşk dizisi Kara Sevda 3. Bölümü ile 28 Ekim akşamı Star TV’den ekranlara geldi. Sevgisine ihanet edildiğini düşünen Kemal de artık oyunu kuralına göre oynamaya karar verdi ve intikam vaktinin geldiğini düşündü. İşte Kara Sevda son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detayları…

Kara Sevda Son 3. Bölüm’de İntikam vakti -

KARA SEVDA 3. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu daha atlatamamıştı ki Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, Nihan’da şok etkisi yarattı.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLE

Kemal’in ataklarıyla sinirleri bozulan Emir Kozcuoğlu, Kemal’i daha yakınına çekmek için çok sürpriz bir teklifte bulundu. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce kapısından döndüğü Nihan’ın evine giriş biletiydi. Öte yandan Kemal’in varlığı da bütün dengeleri değiştirdi. Vildan yaşanabilecek olanları tahmin ederken gerginliği Önder'in de dikkatinden kaçmadı tabii. Ozan’ın hazırladığı sürpriz ise Nihan’ın içini kanattı ve Kemal’in de öfkesini daha da güçlendirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi