Kara Sevda Son 5. Bölüm (Emir hassas yerden vuruyor) -

Ay Yapım’ın başarılı yapımı olan ve reytinglerde de kendini ispatlayan aşk dizisi Kara Sevda son bölümü ile dün akşam (11 Kasım) ekranlara konuk oldu. Reytinglerde ikinci olan Kara Sevda 5. Bölüm ayrıntılarını ve tek parça izleme detaylarını sizler için derledik. Bu arada Kara Sevda 6. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kara Sevda Son 5. Bölüm (Emir hassas yerden vuruyor) -

Kara Sevda son 5. Bölüm yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kara Sevda 5. Bölüm izleme linki ve özeti…

KARA SEVDA 5. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kemal’in,  Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir Kozcuoğlu, tehlikeli planını devreye soktu. Emir’in tehlikeli planı dizide yeni bir heyecana yol açacak.

Nihan’ın Kemal’le görüşmesinin akabinde Emir’le aralarındaki soğuk savaşında habercisidir. Emir’in Nihan’a koyduğu keskin sınırlar, Nihan’ı geri dönüşü olmayan bir yola soktu. Nihan’ın buna rağmen alacağı karar,  Kemal’i bir kez daha Emir’in hedefi haline getirdi.

Asu ise Nihan’ın Kemal’e yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu anında anladı.  Nihan’ı hayatlarından uzaklaştırmak için oyuna başladı. Asu’nun satranç vari hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verdi.

Zeynep’e kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi geldi. Bu iş teklifiyle Zeynep’in hayatı hiç tahmin etmediği bir sürece doğru yol alacak. Bu arada Ozan, Zeynep’le arkadaşlığını ilerletmek için güçlü bir adım atar. Zeynep’in kaydolduğu ajansta karşısına Emir Kozcuoğlu’nun çıkması Emir ile Kemal’in soğuk bir savaşa karşı verecekleri mücadelenin de habercisidir.

KARA SEVDA 5. BÖLÜM İZLE

KARA SEVDA 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kara Sevda dizisi fanatiklerinin merak ettiği bir diğer konu da 6. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığıyla ilgiliydi. Kara Sevda 6. Bölüm fragmanı yayınlandı ve aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KARA SEVDA YENİ BÖLÜM (6. BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz