Görüş Bildir

Kara Sevda yeni bölüm de olacaklar - Nihal Emir'in kapısında

STAR TV Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları cevabını ararken, KAra sevda son bölüm özeti de haberimizde

Kara Sevda yeni bölüm de olacaklar - Nihal Emir'in kapısında

Star TV ekranlarının sevilerek izlenen entrikaların var olduğu dizi Kara Sevda yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dün akşam yayınlanan Kara Sevda 37. bölümünde de heyecan doruktaydı. Kara sevdalı nihal ve Kemal aşklarını kalbine gömüp birbirinden intikam alma çabalarındayken, artık bir araya gelemeleri imkansız gibi görünmekte. Emir'in N,hal'e kzı adına dayatmaları, kızını bir daha görememe korkusu, Nihal'i emir'e itmekteyken, her defasında canı yanan Kemal,'de Asu ile evlilik yolunda tam gaz ilerlemekte. Kara Sevda son bölüm sonunda Nihal'in Emir'in evine yepyeni bir hayat gitmesi konusu bakalım nasıl gelişecek? Kara Sevda yeni bölüm neler olacak? tüm detayları sizler için aratırdık

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal özgürlüğe attığı ilk adımda karşısında Nihan’ı görünce, ismini “intikam” koyduğu zırhını üstüne giyer. Bu zırhı delip geçecek yegane gerçekten, kızı Deniz’den habersiz, fırlattığı her ok kendisine saplanacaktır. Nihan ise her şeye rağmen Kemal’in Emir’e karşı durabilecek, kızını kurtarabilecek tek insan olduğunun farkındadır.

Emir, aralarındaki savaş ne kadar keskin olursa olsun Kemal’le Nihan’ın, düşmanken de, ayrıyken de birbirlerine karıştığının farkındadır. Bu yüzden Nihan’ı kıskıvrak yakalamak için Deniz üstünden incelikli bir oyun başlatır. Nihan her hamlesinde hem duygularına, hem de Kozcuoğlu soyadının gücüne karşı mücadele edecektir.

Yaşadığı haksızlıklar ve acılar için hesap sorma vakti Kemal için ilk günden başlar. Kemal’in arka arkaya gelen atakları ezber bozan cinsten olur.

Aylar sonra uçurtma tepesinde Nihan ile Kemal karşı karşıya geldiğinde, etkisi çok uzun süre devam edecek bir yüzleşme yaşanır. Nihan’la Kemal için geçen mevsimler sadece kendilerine söyledikleri yalanları büyütmemiş; sevdalarını da derine itmiştir. Zamanın bilediği sevdaları, şimdi birbirlerine karşı tuttukları bir silahtır. Kemal’in oynayacağı kumar, Nihan’ın gururu kadar, kalbini de hedef tahtasına çıkarır. Nihan, kızının hayatına karşılık hayatının en zor ve acı kararıyla karşı karşıya kalır.

Hüseyin, ailesini bir araya getirmek için Kemal’in tahliyesi şerefine verdikleri yemeğifırsat olarak görür. Tarık da, Zeynep de etraflarını saran çemberden çıkıp bu yemeğe gitmek istemez. Ancak kaçabilmeleri de mümkün değildir. Zeynep, Nihan’la Kemal’in kaderinin tam ortasında yer aldığından habersiz, büyük bir risk alarak ağbisinin karşısına çıkar. Kemal’le kardeşlerinin yüzleşmesi, Soydere ailesindeki çatlağın daha da derinleşeceğinin ilk sinyalini verir.

Emir’e teslim olmamaya kararlı olan Nihan, kızına kavuşmak için yolu Kemal’den geçen bir karara varır. Bu karar, Nihan’la Kemal’in kara sevdasının en büyük sınavı olurken; iki aşığı küllerinden doğuracak bir yangını başlatacaktır.

KARA SEVDA YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Kemal Nihan'dan intikam alırken aslında hayatının hatasını yaptığının farkında değildir. İntikam ateşi onu çok daha fazla hata yapmaya sevk eder. Kara Sevda 38.bölüm ile 5 Ekim'de Star Tv ekranlarında yerini alacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir