Görüş Bildir

Karagül 94. Son Bölüm (Büyük Yüzleşme)

FOX TV’nin Şanlıurfa’da çekilen fenomen dizisi Karagül 94. Son Bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Karagül’ün heyecan dolu 94. Son bölümünde neler yaşandı? Gelin birlikte bakalım…

Karagül 94. Son Bölüm (Büyük Yüzleşme)

FOX TV'nin uzun soluklu dizilerinden Karagül 94. bölümünüde izleyicilerine meraklı dakikalar yaşattı. Başrollerinin Yavuz Bingöl, Ece Uslu ve Özlem Conker'in paylaştığı Karagül'de bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı.

Ebru ve Narin büyük yüzleşmeye doğru adım adım ilerlerken, Narin, Ebru’yu durdurabilmek için her yolu deniyor. Ama bunun sonunda daha da çıkmaza giriyor. Hayatının artık eskisi gibi olmayacağını bilen Narin son çırpınışlarını yaşıyor. O kaçtıkça hiç beklemediği yerlerden büyük sırrın açıklarıyla eziliyor. Şimdi de katil mi oldum korkusu yaşayan Narin, Ebru’nun başına gelenleri saklamak için neler yapacak? Oğlunu geri almaya kararlı olan Ebru, diğer yandan ondan habersiz yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan kızlarını nasıl geri kazanacak? Diğer tarafta Kendal bir yandan Melek’i evlendirmek için uğraşırken diğer yandan da Kenan’la kıyasıya savaşına devam ediyor. Bütün konak sırrın açığını kapamaya çalışırken, Özlem ise hiç beklemediği bir sevgiyle tanışıyor. Mehdi’ye olan bağlılığı gittikçe artan Özlem, bundan sonrası için nasıl bir plan hazırlayacak?

Karagül 94. Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayın

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi