Görüş Bildir

Karagül 99. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı ! Bomba gibi yici karşısına çıktı! Baran Ebru konusunda ince detay neydi?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karagül; 11 Aralık'ta yayınlanan son bölümü ile de herkesin yüreklerini ağzına getirdi. Karagül final mi yapıyor? diye başlayan söylentiler her hafta devam ederken; Karagül 99. bölümü ile bu akşam bomba gibi ekrandaydı! Peki Karagül 99. bölüm de neler oldu? Karagül 100. bölüm de neler olacak?

 Karagül 99. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı ! Bomba gibi yici karşısına çıktı! Baran Ebru konusunda ince detay neydi?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karagül; 11 Aralık'ta yayınlanan son bölümü ile de herkesin yüreklerini ağzına getirdi. Karagül final mi yapıyor? diye başlayan söylentiler her hafta devam ederken; Karagül 99. bölümü ile bu akşam bomba gibi ekrandaydı! Peki Karagül 99. bölüm de neler oldu? Karagül 100. bölüm de neler olacak?

Karagül dizisinin 99. bölüm özeti

Hayatının en büyük yalanıyla yüzleşen Baran alt üst olur... Neye inanacağını, kime gideceğini bilememekte, oradan oraya savrulmaktadır. Ebru, Kadriye’nin Baran’a gerçeği söylediğinden habersiz, bu kez son derece kararlı olarak konağa gelir. Baran’ı bir şekilde ikna edip, diğer üç çocuğuyla birlikte İstanbul’a dönmeye kararlıdır... Narin ne olursa olsun oğlunu vermemek için ölesiye mücadele etse de artık ne Ebru’ya ne de Narin’e söyleyecek bir söz kalmamıştır ve son karar Baran’ın olacaktır.

Baran’ın konağa dönmesi için gergin bekleyiş başlar. Diğer yandan Kadriye için henüz kapısı bile aralanmamış, belki de Baran sırrını bile unutturacak kadar büyük olan bir sır ve acı beklemektedir. Kadriye bu sırrıyla da yüzleşmek için kendini hazırlamaktadır. Evladının acısına dayanmayan Sibel, beklenmedik bir hamle yapar... Bu hamle hem konak halkını hem de Kenan’ı iyiden iyiye zor durumda bırakır ve Kendal’ın öfkesinin önünde duran hedef tahtası haline getirir. Baran’ın konağa girmesiyle birlikte Şamverdilerin hikayesi baştan yazılmaya başlar... Bu bir son değil, yepyeni ve beklenmedik bir hikayenin başlangıcıdır... Bu hikayeyi artık Baran Şamverdi yazacaktır.

Karagül dizisinin konusu

Elleri yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkum etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle bir başına kalır.

Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor. Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor

Başrol oyuncuları Mesut Akusta(Kendal Ağa), Özcan Deniz (Murat), Ece Uslu (Ebru),Mert Yazıcıoğlu (Baran) olmakla beraber dizinin diğer oyuncuları Yavuz Bingöl,Şerife Sezer,Özlem Conker,İlayda Çevik,Ayça Ayşin Çevik,Hilal Altınbilek`tir.Kendal ve Murat Urfa`nın Halfeti ilçesinde zengin Şanverdi ailesinin iki oğludur.Kendal 2 evlilik yapmış ilk karısından özürlü bir erkek evlada sahip olan kıskanç ve hain abi Murat`ın ise istemediği imam nikahlı evliliğinden 4 çocuğu bulunmaktadır.En büyük çocuğu erkektir.Kendal Murat`ı kıskançlıkları ve hırları ile bunaltarak İstanbula yerleşmesine neden olmuştur.Murat ardında hiç bir şeye bakmadan İstanbul`da kendine bambaşka bir hayat kurarak burada Ebru ile tanışıp mutlu ve modern bir hayat kurmuştur.Ebru Murat`ın Halfeti`de ki hayatı ile ilgili hiç bir şeyden haberdar değildir.

Murat iş için memleketine gittiği sırada ailesini ziyaret etmek için evlerine gider.Kendal herşeyin tek sahibi olduğu için Murat`ı görünce panikler hakkını isteyeceğini ve geri döndüğünü düşünür.Murat`ı öldürür ve herkese Murat`ın Fırat nehirine atlayarak intihar ettiğini söyler.Ebru, Murat`ın öldüğünü öğrenince Halfetiye gider.Ebru burada karşılaştığı gerçekler ile Murat`ı hiç tanımadığını ve Murat`ın Halfetide ki bambaşka hayatını öğrenmiştir. Ebru çok sevdiği kocası`nın yaşadığı evde ve memlekette kalmaya karar vererek Kendal`ın tüm huzurunu ve rahatlığını bozacaktır.Karagül dizisi`nin bu kadar çok izleyiciye ulaşması dizi`nin konusunun bir çok kesime hitap edebiliyor olması ve yetenekli oyuncu kadrosundan ileri gelmektedir.

Bilindiği üzere Kragül'ü derinden sarsan bir konu Saruhan Hünel'in sevgilisini darp eetiği gündemi idi. Diziden çıkartılacak denilen Saruhan Hünl'i tanıyalım

Saruhan Hünel kimdir?

Anne tarafı Arap olan, Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Saruhan Hünel'in baba tarafı ise Selanikli. Sanat hayatına ilk olarak mankenlikle başladı. Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonudur. Hünel, şu an Karagül dizisinde oyunculuğuna devam etmektedir.

Dizileri;

Karagül (2015) - Kenan

Uğurlanmış Arzular (2013) - Azerbaycan Tv dizisi

Araf Zamanı (2012) - Ali

Yeni Baştan (2009)

Serçe (2008) - Doğu

Kaybolan Yıllar (2006) - Esmer

Melek (2002) - Ferhat

Aynalı Tahir (1997) - Tilki Ekrem

Gündüzün Karanlığı (1992)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir