Görüş Bildir

Kardeşim Benim'den Burak Özçivit ile sevgilisi Çalıkuşu'nun güzeli Fahriye Evcen çifti sevgililer gününün şampiyonu seçildi

Ünlü aşıklar Sevgililer Günü adı altında yapılan bir ankette başarılı internet sitesi Kızlarsoruyor.com adlı internet sitesi, “2016'da Sevgililer Günü'nün sembolü olabilecek ünlü çift sence hangisi?” sorusunun cevabını aradı. Yapılan anketlere göre Star TV’nin fenomen dizisi Kara Sevda’nın karizmatik oyuncusu Burak Özçivit ile güzel oyuncu manitası Fahriye Evcen birinciliği göğüslerken diğer ünlüler arkalarından takip etti.

Kardeşim Benim'den Burak Özçivit ile sevgilisi Çalıkuşu'nun güzeli  Fahriye Evcen çifti sevgililer gününün şampiyonu seçildi

Ünlü aşıklar Sevgililer Günü adı altında yapılan bir ankette başarılı internet sitesi Kızlarsoruyor.com adlı internet sitesi, “2016'da Sevgililer Günü'nün sembolü olabilecek ünlü çift sence hangisi?” sorusunun cevabını aradı.  Yapılan anketlere göre Star TV’nin fenomen dizisi Kara Sevda’nın karizmatik oyuncusu Burak Özçivit ile güzel oyuncu manitası Fahriye Evcen birinciliği göğüslerken diğer ünlüler arkalarından takip etti.

5069 kişinin katılımıyla yapılan ankette en çok oy alan çift Burak Özçivit – Fahriye Evcen olurken, ikinciliği ise Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel’in aşıkları Burçin Terzioğlu – İlker Kaleli çifti kaptı. Yaz ayında dünyaevine giren Bizans Oyunları’nın kralı Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu eşi Merve Boluğur çifti, üçüncülüğü göğüslerken sıralamayı, Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, evlilik arifesinde olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, çiftleri takip etti.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve “gelecek vadeden” seçilmiştir.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erez'in ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da “Eksi 18” adlı dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Star Tv’de yayınlanan “İhanet “Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra “Gossip Girl” adlı yabancı diziden den esinlenilen “Küçük Sırlar” adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011'den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

2013 - 2014 yılları arasında Yapımcısı Timur Savcı, yönetmeni Çağan Irmak olan ve Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan "Çalıkuşu" dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük oynadılar.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren "Aşk Sana Benzer" adlı sinema filminde Burak Özçivit başrolde olarak, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Aslı Enver ile birlikte baş rolde oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

Yapımcı (1) 2015 - Aşk Sana Benzer (Sinema Filmi)

Oyuncu

2015 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2015 - Kara Sevda (Kemal) (TV Dizisi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Ali)(sinema filmi)

2013 - 2014 - Çalıkuşu (Kamran) (dizi)

2011 – 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)

2010-2011 - Küçük Sırlar (Çetin Ateşoğlu)

2010 - İhanet (Emir)

2008-2009 - Baba Ocağı (Güven)

2008 - Zoraki Koca (Ömer Özpolat)

2007 - Musallat (Suat)

2006 - Eksi 18 (Murat)

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya, Solingen’de doğmuştur. Babasi Selanik göçmeni, annesi eden önce Samsun Bafra’da yaşıyorlardı. Solingen’de çocukluğunda ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Neşe, Ayşen, Demet adında 3 ablası vardır.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okudu. Üniversite öğrencisi iken bir Türkiye ziyareti sırasında Oya Aydoğan'ın televizyon programına izleyici olarak katıldığı sırada dizi film teklifi alınca; okul kaydını dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a geldi.

2005 yılında, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy gibi sanatçıların oynadığı “Asla Unutma” adlı dizide film hayatına başlamıştır.

2006 yılında başrollerini Fatma Girik, Emre Altuğ, Zafer Algöz ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Hasret dizisinde Songül karakterini oynadı.

Fahriye Evcen, asıl büyük çıkışını ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisindeki oynadığı Necla karakteri ile yaptı. İlk oynadığı “Cennet” adlı sinema filminde Engin Altan Düzyatan'la başrolü paylaştı. Aynı yıl içinde ikinci sinema filmi olan Aşk Tutulması'nda da Tolgahan Sayışman ile birlikte başrol oynamıştır.

Ard arda dizi filmler gelince Almanya’daki okula dönemedi ve İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümüne devam etmeye başladı.

Fahriye Evcen, Almanca, Türkçe, İngilizce , İspanyolca bilmektedir.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren "Aşk Sana Benzer" adlı sinema filminde Fahriye Evcen başrolde olarak, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

Filmleri

2005 - Asla Unutma

2006 - Hasret

2007 - Cennet

2008 - Aşk Tutulması

2006-2010 - Yaprak Dökümü,

2010 - Takiye:Allah Yolunda

2011 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak

2011 - Yalancı Bahar

2012 - Evim Sensin

2012 - Veda

2013 - Çalıkuşu (dizi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (dizi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Deniz)(sinema filmi)

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Soyadının doğrusu Bürsin. Amerika'da (ü) olmadığı için (u) oluyor. Bir ablası vardır. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), en sonunda da ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı

2002 yılında on beş yaşındayken ABD’ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas’ta birçok konser verdi. Liseyi Teksas'da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston'a taşındı ve Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversite bittikten sonra da Los Angeles'a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Kerem Bursin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Kerem Bursin, Los Angeles günleri hakkında konuşmuştur :

 “Los Angeles'ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki "audition" a (oyuncu seçimine) gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorum ama "Ben Kerem Bürsin" diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama da şaşırıyorlar. Her seferinde Türkiye muhabbeti başlıyor. Yanlış anlaşılmasın, Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları "Peki Türkiye'de ne yaptın? Hangi projelerde rol aldın?" oluyordu. Yok diyorum, ben hep buradaydım. Burada okudum, yaşadım... O anda sihir bozuluyor yani ilgileri azalıyor. Çünkü Los Angeles'ta o kadar çok oyuncu var ki; hepsi yetenekli hepsi yakışıklı. Yedi milyon kişilik sektörden bahsediyorum. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdi Hollywood'daki Türk oyuncu olmak.”

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan “Güneşi Beklerken” adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan “Unutursam Fısılda” isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Ayrıca 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

Ocak 2015 yılında ise Mavi Jeans'ın, reklamlarında oynadı.

Filmleri

2006 - Rozar Man

2006 - Thursday

2007 - The Architec

2008 - Killian

2010 - Sharktopus

2010 - Kiss of Death

2013 - The Living Dead

2013 - Palace of the Damned

2013 - 2014 - Güneşi Beklerken (dizi)

2014 - Unutursam Fısılda (film)

2014 - Şeref Meselesi (dizi)

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Antalya’da doğmuştur. Annesinin adı Ümran, babası Mustafa Sarıkaya’dır. 6 yaşındayken anne babası boşanmışlar.

İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'ne devam etti.

2007 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda, Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanmıştır. Yarışmada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek "Jüri Özel Ödülü"nü almış ve ülkemize dördüncülükle dönmüştür. 2010 yılında katıldığı “Türkiye Güzellik Kraliçesi” Yarışmasına ikinci olmuştur.

Daha 16 yaşındayken 2008 yılında “Plajda” adlı filmde tesadüf eseri rol almıştır. Ardından aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Daha sonra “Adanalı” dizisinde Oktay Kaynarca’nın kızı rolünde oynamış ve iyice tanınmıştır. 2010 yılında “Lale Devri” dizisinde Yeşim karakterini canlandırmış ve adından çokça söz ettirmiştir. 2013 yılında “THE O.C” dizisinden uyarlama yapılan “Medcezir” dizisinde Mira karakterini canlandırdı.

Sinem Kobal Kimdir?

Selena, Lise Defteri ve Dadı gibi başarılı T.V. dizilerinde, Okul, Romantik Komedi ve de Ayakta Kal filmlerinde rol almış olan Türk sinema, dizi, tiyatro ve reklam oyuncusu, sunucu.

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde, aslen Rizeli olan inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak, İstanbul’da dünyaya geldi. Kerem adında erkek kardeş vardır. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991-1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti.

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olan Kobal, eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporları ile uğraştı. Ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraber İstanbul şampiyonluğu kazanan Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spordan kopmadı ve de aikido yapmaya devam etti.

Sinem Kobal’ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı. 2000-2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı’nın kadrosunda, Sinem Kobal’ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer almaktaydı. Selena dizisi Kobal’a Jetix Çocuk Ödülleri’nde En Sevilen Türk Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı.

Dadı’nın ardından bir süre tiyatro çalışmalarına geri dönen Kobal, Uygur Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen oyunlarda yer aldı. Liseden mezun olmasının ardından Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’ne katıldı ve de bölümünden başarıyla mezun oldu.

2003 yılında Hürrem Sultan, 2004 yılında ise Lise Defteri adlı dizilerde rol alan Kobal, aynı yıl vizyona giren Okul adlı gençlik-gerilim filmi ile ilk sinema denemesine imza attı. 2005 yılında, ATV’de gösterime giren Nefes Nefese adlı T.V. dizisinde Aslı karakterini canlandırsa da, dizi seyircilerden beklenen ilgiyi görmedi.

2006 yılında, ikinci sinema filmi olan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu’nda yer aldı. Kült bir trash movie olarak nitelendirilen ilk filmin devamı olarak çekilen Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, IMDB listelerinde tarihin en kötü 100 filmi arasına girmeyi başardı. 2008 yılında Ayakta Kal, 2009 yılında ise Romantik Komedi, genç oyuncunun beyazperdede yer aldığı diğer yapımlar oldu.

Genç oyuncunun 2006-2009 yılları arasında rol aldığı Selena adlı dizi, popüleritesini büyük oranda arttırdı. Fantastik bir dizi olan ve ağırlıklı olarak çocuklara hitap eden Selena’da, genç oyuncu, Cansu Demirci ve Gizem Güven ile beraber kamera karşısına geçti.

Sinem Kobal, 2009 yılından bu yana, futbolcu Arda Turan ile birlikte oldu. 2012 yılının Ocak ayında nişanlandılar. 2013 yılının kasım ayında ayrıldılar.

Sinem Kobal, Aralık 2014'den beri Kenan İmirzalıoğlu ile birliktedir.

2015 yılında “Analar ve Anneler” dizisinde Zeliha karakterini canlandırırken Metin Akdüler, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Nazan Kesal, Tansu Taşanlar, Burak Tamdoğan, Ulaş Tuna Astepe ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yönetmenliğini Uğur Yücel’in oğlu Can yücel (2)’in yaptığı “Yaktın Beni” adlı sinema filminde Sarp Apak, Sinem Kobal, Uğur Yücel, Meltem Cumbul, Hasibe Eren, Sezai Aydın, Ozan Özcan, Bülent Şakrak ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Yaktın Beni (İpek) (Sinema Filmi)

2015 - Analar ve Anneler (Zeliha) (TV Dizisi)

2014 - Gönül İşleri (Sevda) (TV Dizisi)

2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Didem) (Sinema Filmi)

2011 - Mor Menekşeler (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2010 - Romantik Komedi (Didem) (Sinema Filmi)

2010 - 2011 - Küçük Sırlar (Su Mabeynci) (TV Dizisi)

2008 - Ayakta Kal (Yasemin) (Sinema Filmi)

2006 - Selena (Selena) (TV Dizisi)

2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Bianca) (Sinema Filmi)

2006 - Arka Sokaklar 1. Sezon (Komiser Muavini ) (TV Dizisi)

2005 - Nefes Nefese (Aslıgül) (TV Dizisi)

2003 - Lise Defteri (İnci Altın) (TV Dizisi)

2003 - Okul (Şebnem) (Sinema Filmi)

2003 - Hürrem Sultan (Ayşe) (TV Dizisi)

2000 - Dadı (Dilara Giritli) (TV Dizisi)

Oynadığı reklam filmleri

Vodafone reklamı

Gazete Reklamları

Gençturkcell Muhabbet

Deterjan Reklamı

Euro Reklamı

Avea Reklamı

Bingo Reklamı

Garnier Reklamı

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi