Görüş Bildir

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi! Sinem Kobal ile evleneceği tarihi açıkladı

Karadayı dizisi başta olmak üzere bir çok dizide oynayan genç kızların hayali olan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün sevgilisi Sinem Kobal ile katıldığı bir düğün töreninde görüntülendi. Morali yerinde olan İmirzalıoğlu’na sorulan soru üzerine cevap vermekten kaçınıp güzel sevgilisinin elinden tutup oradan ayrıldı.

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi! Sinem Kobal ile evleneceği tarihi açıkladı

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam katıldıkları bir düğünde ilgi odağı oldu. Ünlü çift, düğüne yakışıklı oyuncuya ait VIP minibüsle gitti. Kenan İmirzalıoğlu, her zamanki centilmenliğini konuşturarak güzel sevgilisini elinden tutarak araçtan indirdi.

GENÇ SEVGİLİLER ŞIKLIKLARIYLA ÖN PLANDA

Sinem Kobal'ın araçtan inmesiyle de tüm gözler ona çevrildi. Derin göğüs dekolteli ve göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle yürek hoplatan güzel oyuncu gibi Kenan İmirzalıoğlu da çok şıktı. Düğüne girişte basın ordusunun röportaj yapmak için yoğun ilgi gösterdiği ünlü çift, keyifli halleriyle de dikkat çekti.

SİNEM KOBAL’İ ALIP ORADAN KAÇTI

İlişkileri hakkında soru yağmuruna tutulan ikiliden Sinem Kobal, tek kelime etmezken Kenan İmirzalıoğlu "Her şey yolunda gidiyor" demekle yetindi. Yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının peş peşe yönelttiği "Sizin düğününüzü ne zaman göreceğiz?" sorusu karşısında ise önce kahkaha attı. Kenan İmirzalıoğlu, ardından da "Ne güzel sohbet edecektik" diyerek güzel sevgilisiyle gazetecilerin yanından koşar adım uzaklaştı.

Aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ünlü çift, önceki akşamki keyifli halleriyle dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi