Görüş Bildir

Kerem Bürsin 'Güneşi Beklerken' yepyeni bir dizi yazmış! kimdir? Kerem Bursin dizisi hangi kanalda ne zaman?

Şeref Meselesi dizisi ile genç kızların gönüllerini kapan Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ederken, Kerem Bursin'in yepyeni bir proje ile ekranlara geri döndüğü dizini yapımcılarınca açıklandı. Kerem Bursin'in kendi yapımı olan dizisi 2016 yılında başlayacak! kerem Bursin'in dizisinin hangi yapım şirketi tarafından sunulacağı da merak konusu oldu

Kerem Bürsin 'Güneşi Beklerken' yepyeni bir dizi yazmış! kimdir? Kerem Bursin dizisi hangi kanalda ne zaman?

Şeref Meselesi dizisi ile genç kızların gönüllerini kapan Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ederken, Kerem Bursin'in yepyeni bir proje ile ekranlara geri döndüğü dizini yapımcılarınca açıklandı. Kerem Bursin'in kendi yapımı olan dizisi 2016 yılında başlayacak! kerem Bursin'in dizisinin hangi yapım şirketi  tarafından sunulacağı da merak konusu oldu

Kerem Bürsin, yeni sezonda senaryosunu kendi yazdığı bir dizi ile ekrana çıkacak. Yeni projesi için kendine en uygun yapım şirketini bulan Bursin, 2016 yılında hem yazacak hem de oynayacak.

Yapım Şirketi Belli Oldu!

Bürsin'in kendisinin yazdığı belirtilen bir hikaye ile seyircinin karşısına geleceği öğrenilen, dizi için anlaştığı yapım şirketi de belli oldu. Bürsin yeni dizisi için son dönemlerde dizilerini sıkça ekranlarda gördüğümüz Endemol Shine Türkiye ile anlaştı.

Eylül Ayında Başlayacak!

Bürsin'in kendisinin yazdığı belirtilen bir hikaye ile seyircinin karşısına çıkacağı dizi, Eylül ayında başlayacak.

KEREM BURSİN BİYOGRAFİSİ

Kerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Soyadının doğrusu Bürsin. Amerika'da (ü) olmadığı için (u) oluyor. Bir ablası vardır. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya (Edinburg), Endonezya(Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), en sonunda da ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı 2002 yılında on beş yaşındayken ABD’ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurduTeksas’ta birçok konser verdi. Liseyi Teksas'da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston'a taşındı ve Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversite bittikten sonra da Los Angeles'a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Kerem Bursin,Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Kerem Bursin, Los Angeles günleri hakkında konuşmuştur :

“Los Angeles'ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki "audition" a (oyuncu seçimine) gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorum ama "Ben Kerem Bürsin" diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama da şaşırıyorlar. Her seferinde Türkiye muhabbeti başlıyor. Yanlış anlaşılmasın, Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları "Peki Türkiye'de ne yaptın? Hangi projelerde rol aldın?" oluyordu. Yok diyorum, ben hep buradaydım. Burada okudum, yaşadım... O anda sihir bozuluyor yani ilgileri azalıyor. Çünkü Los Angeles'ta o kadar çok oyuncu var ki; hepsi yetenekli hepsi yakışıklı. Yedi milyon kişilik sektörden bahsediyorum. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdi Hollywood'daki Türk oyuncu olmak.”

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan “Güneşi Beklerken” adlı gençlik dizisindeKerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan “Unutursam Fısılda” isimli filmdeKerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Ayrıca 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

Ocak 2015 yılında ise Mavi Jeans'ın, reklamlarında oynadı.

Filmleri :

2006 - Rozar Man

2006 - Thursday

2007 - The Architec

2008 - Killian

2010 - Sharktopus

2010 - Kiss of Death

2013 - The Living Dead

2013 - Palace of the Damned

2013 - 2014 - Güneşi Beklerken (dizi) 2014 - Unutursam Fısılda (film) 2014 - Şeref Meselesi (dizi) Şeref Meselesi dizisi ile genö kızların gönüllerini kapan Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ederken, Kerem Bursin'in yepyeni bir proje ile ekranlara geri döndüğü dizini yapımcılarınca açıklandı. Kerem Bursin'in kendi yapımı olan dizisi 2016 yılında başlayacak! kerem Bursin'in dizisinin hangi yapım şirketi  tarafından sunulacağı da merak konusu oldu

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir