Kertenkele 31. Bölüm fragmanı – (Kertenkele için ölüm emri)

Sevimli ve iyiliksever bir hırsızın hikayesini konu alan Kertenkele dizisinin heyecan dolu 31. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Kertenkele 31. Bölüm fragmanı – (Kertenkele için ölüm emri)

ATV’de cumartesi akşamları ekrana gelen komedi dizisi Kertenkele’nin yeni bölümünde yine heyecan son sürat devam ediyor.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştığı  ve iyiliksever ve sevimli bir hırsızın hayat hikayesinin anlatıldığı Kertenkele’de Zehra, Kara Faruk’un aslında Kertenkele olduğunu öğrendikten sonra duygularını sorgulamaya başlar.

KERTENKELE 31. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KERTENEKEL 31. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele, Zehra tarafından eski kız arkadaşı Yeliz’le konuşurken yakalanmıştır; Zehra’nın bu duruma tepkisi sert olur. Kertenkele, Zehra’yı ikna edebilecek midir? Hale-Ünsal çiftinin çocuğunun düşmesinin ardından Ünsal Kertenkele’yi öldürmeye ant içmiştir. Ünsal’ın Zehra’nın eniştesi olduğunu öğrenen Sokrat’sa Ünsal’ın peşindedir. Bu arada Semih, Kertenkele’ye Betül’le evleneceğini söyler. Semih, Betül’le arasında engel gördüğü Kertenkele’den kurtulmak için ilk adımını atacaktır. Sokrat’ın yeğeninin Ünsal tarafından yakalanarak hapishaneye koyulmasıyla işler hepten karışır.

Kaynak: Diyarbakır Söz