Kertenkele Son 51. Bölüm (Levent öğrendi mi) -

ATV’nin fenomen ve reyting rekortmeni dizilerinden olan Kertenkele son bölümde izleyenler tam anlamıyla şok oldu. Zehra’nın dedesi Ekrem Bey’in yokluğunda evlenen Kertenkele ve Zehra’nın düğününü öldüğü zannedilen Sokrat adamlarıyla beraber bastı. Kertenkele 51. Son bölüm izleyemeyenler ve kaçıranlar için detaylar haberimizde. Kertenkele 51. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme şansı..

Kertenkele Son 51. Bölüm (Levent öğrendi mi) -

6 Şubat Kertenkele 51. Bölüm izleyicisiyle buluştu. Hicabi’nin verdiği vaaz izleyicilerin sessizliğe bürünmesine sebep olurken, Zehra ve Kertenkele’nin hayatlarını birleştireceği düğün hüzünle bitti. Kertenkele 51. Son bölüm de yayınlandı ve izleyebilirsiniz.

KERTENKELE SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kertenkele 51. Son bölümde; Bizans kolyesini çalmak için malikâneye giden ve Semih'e yakalanan Kertenkele-Ünsal ikilisi malikâneden kaçmayı başarmıştı. Fakat Zehra, Kertenkele'nin hediye ettiği Bizans kolyesinin çalıntı olduğunu öğrendi ve öfkeden deliye döndü. Zehra hesap sormak için Kertenkele'yle yüzleştiğinde ise beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Çünkü sivri zekalı Kertenkele o kolyenin aynısından almıştı ve faturasını da Zehra’ya gösterdi. Tülin ve Semih ise mirasın Melis'e kalması için Ekrem'in yokluğundan istifade ederek Kertenkele ve Zehra'nın düğün hazırlıklarına başlarlar. Öte yandan Levent, Şeyma'nın babasını bulabilmek için Şeyma'yı karakolun önüne bırakan kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Levent, bu arayışın sonunda Şeyma'nın babasının Kertenkele olduğunu öğrendi mi? Baron'u ortadan kaldıran Sokrat ise, Kertenkele için tüyler ürperten bir intikam planı hazırlamıştı ve Zehra ile Kertenkele’nin düğününü basmaya gitti. Levent’in ele geçirdiği fotoğrafta Şeyma’nın annesinin yanındaki adam kimdi? İşte Kertenkele 51. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme linki…

KERTENKELE SON 51. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz