Kertenkele’nin hafızası geri geldi, aksiyon başlıyor- 42. bölüm fragmanı

Cumartesi akşamlarının keyifli dizisi Kertenkele’nin 42. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde hafızası geri gelen kahramanımız, yeni bölümde kendisine aşık olan Melis için ne yapacak?

Kertenkele’nin hafızası geri geldi, aksiyon başlıyor- 42. bölüm fragmanı

ATV ekranlarında ikinci sezona giren Kertenkele’nin 21 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 42. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştıkları keyifli komedi dizisi Kertenkele’nin yeni bölümünde aksiyon ve komedi bir arada.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hafızası yerine gelen Kertenkele, komiser Ünsal’dan nasıl kurtulacak? Kendisine aşık olan Melis’ten onu kırmadan nasıl ayrılacak? Peşindeki Sokrat’ın yanında bir de Zehra’nın dedesi de peşine mafyayı takar. Tüm bu karmaşıklıkta kızkardeşinin evliliğine nasıl bir tepki verecek? Herkes tarafından yaşadığı öğrenilen Kertenkele’nin maceraları asıl şimdi başlıyor.

KERTENKELE 42. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

41. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kertenkele’nin yaşadığını öğrenen ve yine son anda elinden kaçıran Sokrat sayesinde Melis’in Ahmet diye Kertenkele ile görüştüğünü öğrenen Ekrem Bey Melis’i iyice köşeye sıkıştırdı.

Selin ile nişanlanması gereken Levent, Kertenkele’nin yaşadığını kendi gözleriyle görünce Kertenkele’nin peşine düştü ve nişanına geç kaldı. Levent ve polislerden kurtulan Ahmet Hoca Melis’in annesinin daveti üzerine nişana doğru gidiyordu ancak nişan iptal edildi.

Sokrat’ın mekanını öğrenen ve basan Deli Kenan da Kertenkele’nin yaşadığını öğrendi. Ekrem Bey’in Kertenkele’nin peşine taktığı adam takibini sürdürüyordu. Öte yandan Zehra Betül’e de Kertenkele’nin yaşadığını söyledi.

KERTENKELE 41. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz