Görüş Bildir

Kiralık Aşk bitti! Barış Arduç ve Gupse Özay aşkı yasak aşk nedeniyle sona erdi

Sevilen dizilerinden 'Kiralık Aşk' bir an da final yapmıştı. Başrol oyuncusu Barış Arduç ile dizinin senaristi arasında yasak aşk olması nedeniyle dizinin sonlandığı iddia edildi.

Kiralık Aşk bitti! Barış Arduç ve Gupse Özay aşkı yasak aşk nedeniyle sona erdi

Star TV'nin sevilen dizisi 'Kiralık Aşk'ın ani bitişiyle ilgili ortaya şok bir iddia atıldı. Dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç, dizinin evli senaristiyle yasak aşk yaşayınca dizinin erken final yaptığı iddia edildi.

DİZİNİN BİTİŞ NEDENİ YASAK AŞK

'Kiralık aşk' dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç hakkında önceki gün şok bir iddia ortaya atıldı. 1ANTV'de yayınlanan 'Bir De Bizden Dinleyin' programının sunucusu Cem Aydınlı, dizinin bitiş sebebinin altında yasak aşk olduğunu öne sürdü.

DİZİNİN SENARİSTİ BARIŞ ARDUÇ'U SIKIŞTIRMIŞ

Aydınlı'nın iddiasına göre de bu yasak aşkın başrolünde Arduç'la yapım ekibinde görevli M. A. yer alıyoR. Aydınlı, canlı yayında ortaya attığı bu iddiayla ilgili şunları söyledi: "Evli ve bir çocuğu olan M. A. ile Barış Arduç kısa süre aşk yaşamış. M.A, zaten Arduç'a platonik olarak aşıkmış. Sonra bölümler ilerledikçe M. Hanım, yakışıklı oyuncuyla beraber olmaları için diretmeye ve onu köşeye sıkıştırmaya başlamış."

BARIŞ ARDUÇ İSTEMEYİNCE DİZİNİN SENARİSTİ DİZİYİ BİTİRMEK İSTEMİŞ

Aydınlı şöyle devam etti: Barış Bey, daha sonra geri çekilmiş ve M. Hanım'a yapamayacağını belirtmiş. Bu durumdan etkilenen M. A. ise sette devamlı huzursuzluk yaratınca dizinin yayından kaldırılmasına karar verilmiş.

BARIŞ ARDUÇ'UN SEVGİLİSİ GUPSE ÖZAY NE DİYECEK?

Özellikle Baruş Arduç'un hayranlarını şoke eden bu iddianın ardından gözler yakışıklı oyuncuyla uzun süredir aşk yaşadığı Gupse Özay'a çevrildi. M. A. ise konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

Kaynak: Haberler

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi