Görüş Bildir

Kiralık Aşk 15. Son Bölüm - Defne Ömer’e anlattı

Star TV’de ekranlara konuk olan ve izleyenlerinin ağzını açıkta bırakan reyting fenomeni dizi Kiralık Aşk 15. Son Bölümü ile yine koltuğa yapıştırdı. “Kiralık Aşk 15. Son Bölüm İzle” diye arama yapıyorsanız cevabınız haberimizde. Kiralık Aşk 15. Son Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları. Defne Ömer'e her şeyi anlattı.

Kiralık Aşk 15. Son Bölüm - Defne Ömer’e anlattı

M.EMİN FİDAN

Kiralık Aşk 15. Son Bölümü yayında ve izleyebilirsiniz. 2 Ekim Kiralık Aşk 15. Bölüm’de Defne Ömer’le konuşmak için bin takla atıyordu. Peki, Kiralık Aşk 15. Son Bölüm’de neler oldu? İşte detaylar…

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 14. Bölümde Ömer ve Defne yaşadıkları müthiş gün sonrası Defne’nin çekip gitmesiyle dağılmıştı. Defne Ömer’i hiçbir şey söylemeden terk etmişti, Neriman hanım yüzünden. 2 Ekim Kiralık Aşk 15. Bölümünde; Defne Ömer’e her şeyi anlatmak için Ömer’in peşinden koşuyordu. Neriman ise Necmi’nin terk etmesiyle yıkılmıştı adeta. Bu yüzden kızı Sude’yi yanına çağırmıştı. Kızı Sude (Melisa Şenolsun) diziye yeni katıldı. Necmi ve Ömer otururken, Sude çıka geldi. Bu arada Yasemin ve İsmail de sevgili oldu, güzel bir gün geçirdiler. Sude ile Sinan eskiden sevgililermiş meğer. Kiralık Aşk’ta çok çetin bir savaş çıkacak, çünkü Ömer ve Sinan’ın büyük rakibi geri döndü. Defne ödül gecesinde Ömer’i elinden tuttuğu gibi dışarı çıkardı ve her şeyi anlatmaya başladı. Kiralık Aşk 15. Son bölüm izleme linki..

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi