Görüş Bildir

Kiralık Aşk Son 23. Bölüm (27 Kasım) - Defne sil baştan

Star TV’nin fenomen romantik komedi aşk dizisi Kiralık Aşk 23. son bölüm izleyenlerini ekrana yapıştırmayı bir kere daha başardı. Her hafta reyting lideri Kiralık Aşk 27 Kasım 23. Bölümde uzun bir süre Defne ve Ömer’in arası bozuktu. Defne’nin abisi ve Nihan evleniyordu düğüne Ömer’de katıldı. Ömer Defne’nin Tranba hatasını affetti mi? Kiralık Aşk son 23. bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu ayrıntıları…

Kiralık Aşk Son 23. Bölüm (27 Kasım) - Defne sil baştan

Kiralık Aşk 27 Kasım 23. Bölüm (son bölüm) izleye diye Google’da arama yapıyorsanız aradığınız cevap bizde. Kiralık Aşk son bölümünde; Defne Ömer’e kendini affettirebilmek için elinden geleni yaptı. Ağabeyinin düğününe Ömer’in de geleceğini ailesine söylemesi Defne’yi zora soktu. Ancak Ömer onu hiç yanıltmadı ve Düğüne katıldı. Sinan ve Yasemin Defne hakkında kimin mesaj gönderdiğini bulmak için bir akşam Sinan’ın evinde buluştu. Ancak Sinan’ın patavatsızca konuşması Yasemin’i çılgına çevirdi. Yasemin Passionis’le olan ilişkisini bitirdiğini söyleyerek ayrıldığını Sinan’a söyleyerek evinden ayrıldı. Bu mesajı yollayan Sude ise nasıl bir felakete yol açtığının henüz farkına bile varmadı. Sinan’a delicesine aşık olan Sude Sinan’ın evinde soluğu aldı. Düğünde Nihan çiçeği Defne’lerde unutunca Ömer Defne’yi eve götürdü ve çiçeği aldılar. Ömer Defne’nin elinde çiçeği görünce çok etkilendi.

SİNAN VE SUDE YAKINLAŞMASI

Sude Sinan’ın evine gidince Sinan artık Sude gibi kendisinin de cesur olacağını ve artık korkmayacağına dair söz verdiğini söyledi. Sinan Sude’ye “Seni sevmekten kaçmayacağım, tıpkı senin gibi, biz bu şansı hak ediyoruz” diye konuşunca Sude de “Sinan ben seni çok seviyorum” dedi ve Sinan ile Sude öpüşmeye başladı. Kiralık Aşk 23. Bölüm boyunca Ömer’le konuşmanın yollarını arayan Defne sonunda düğünde şans buldu. Defne ve Ömer konuşurken, paraya ihtiyacı olduğunu itiraf etti. Ömer ise neden kendisine söylemediği için kızdı. Defne ise Ömer’i çok sevdiğini de Ömer’e söyledi. Ömer ise Defne’ye “Sen durumu düzeltmeye çalıştıkça işler daha da karışıyor” dedi. Ömer ise Defne’ye güvenmediğini itiraf etti ve arkasını dönüp gitti. Defne’nin hikayesi ise sil baştan en baştan başlıyor. Bu da dizinin daha uzun süreceğinin sinyalini verdi. Kiralık Aşk 23. Bölüm sonunda Defne tıpkı ilk bölümde olduğu gibi garson olarak çalışmaya devam ediyor. Ömer’in yeni asistanı ise Yasemin’in eski asistanı Derya.

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 27 KASIM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi