Kiralık Aşk 24. son bölüm (İz yine geldi)

Star Tv'nin fenomen romantik aşk dizisi Kiralık Aşk 24. bölüm (son bölüm) izleyenlerini ekrana bağlamayı başardı yine. Yayınlandığı her hafta reyting birincisi olan Kiralık Aşk 4 Aralık 24. bölümde Defne ve Ömer'in aşk acısı vardı. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detaylar...

Kiralık Aşk 24. son bölüm (İz yine geldi)

Kiralık Aşk 4 Aralık 24. Bölüm (son bölüm) izleyebilir miyim diye soruyorsanız yanıtınız burada. Kiralık Aşk son bölümünde;

Defne ve Ömer'in ayrılık acısı devam ediyor. Bu arada Ömer radikal bir karar alarak şirketi büyütmeyi planlamaya başlar. Sinan'la kafa kafaya verip bankacılarla finansman konusunda görüşmeler yapar. Ancak gittikleri lokantada da Defne'yi karşısında gören Ömer kendinden geçer.

Sinan'la Sude ve İsmail-Yasemin aşkı tam gaz devam ederken Ömer sürpriz bir kararla Yasemin'den boşalan yere İz'i tekrar geri çağırır.

Ancak geri dönen İz, yalnızca çalışmak için değil aynı zamanda Ömer'i de geri kazanmanın peşindedir.

Sinan'la Sude'nin gizli görüşmeleri Kuriş tarafından sabote edilir. Sonunda Sude şirkettekilere atılan maili kendisinin attığını itiraf eder ve bu durum Ömer'i çileden çıkarır.

KİRALIK AŞK 24. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 4 ARALIK İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler