Kiralık Aşk 6. Son Bölüm (Defne’nin hayalleri yıkıldı) –

Star TV’nin reyting rekortmeni aşk dizisi Kiralık Aşk 6. Son Bölümü ile koltuğa yapıştırdı. Defne’nin hummalı bir çalışma içerisindeyken Neriman İplikçi’nin sözleriyle hem morali bozuldu hem de hayalleri yıkıldı. Kiralık Aşk 6. Bölüm (Son Bölüm) izleyemeyenler için ayrıntılar haberde. Kiralık Aşk 6. Son Bölüm tek parça izleme şansı…

Kiralık Aşk 6. Son Bölüm (Defne’nin hayalleri yıkıldı) –

24 Temmuz Kiralık Aşk 6. Bölüm’de Ömer’in doğum günü partisi heyecanı vardı. Partileri sevmeyen Ömer, Yasemin’in ısrarına direnemedi. Organizasyonu üstlenen Yasemin ise 2 günde harika bir iş ortaya çıkarmış ve Defne ile olan Ömer savaşında bir adım öne geçmişti.

KİRALIK AŞK 24 TEMMUZ 6. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Defne de bu doğum günü için Ömer’e almak istediği kitabı aramaya koyuldu. Kitabın ilk basımını almak isteyen Defne kitabı sonunda buldu.  Kitabı Ömer’e vermek için heyecanla bekleyen Defne’ye darbe Neriman İplikçi’den geldi. Neriman Defne’ye “Ömer benim yarattığım Defne’yi tanıyor ve ona aşık olacak, gerçek Defne’yi tanımıyor bile. Hem Defne kiiim, Ömer kiiim dimi yani” diyerek hem Defne’yi küçük gördü hem de hayallerini yıktı kızcağızın. Defne ise partide soğuk yüzüyle dikkat çekti. Hediyesini de Ömer’in hiç sevmediği bir hediye aldığını öğrenip ne yapacağını şaşıran Yasemin’e vererek “Bunu verin Ömer Bey çok seviyor, altında bir şey yok merak etmeyin” diyerek yenilgiyi kabul etmiş oldu. Kiralık Aşk 6. bölüm biterken Defne gözyaşlarına boğulmuştu.

KİRALIK AŞK 6. BÖLÜMÜNÜ İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz