Kiralık Aşk 8. Son Bölüm (Ömer Defne'yi delirtti) -

Star TV’nin reyting fenomeni dizisi Kiralık Aşk 8. Son Bölümü ile yine izleyenlerinin ağızlarını açıkta bıraktı. Ömer’in Defneye olan hisleri günden güne yoğunlaşırken, Defne de bölüm sonlarına doğru delirdi, tabak çanak kırdı. Kiralık Aşk 8. Bölüm (Son Bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde. Kiralık Aşk 8. Son Bölüm tek parça izleme fırsatı…

Kiralık Aşk 8. Son Bölüm (Ömer Defne'yi delirtti) -

7 Ağustos Kiralık Aşk 8. Bölüm’de Ömer Defne’nin resmen sabrını sınadı. Defne’den gerçekleri anlatmasını isteyen Ömer cevabını alamayınca Defne’den istifasını istedi. Ömer, ertesi gün istifasını yazıp sunmak isteyen Defne’nin burnundan getirdi resmen. Hayatı Defne’ye zehir eden Ömer’in gerçek amacı neydi?

KİRALIK AŞK 7 AĞUSTOS 8. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümü izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Defne Ömer için Ömer de Defne için yanıp tutuşurken yine de araları soğuktu. Bu arada Neriman İplikçi de telefonlarına cevap vermeyen Defne ve Ömer’in aşk ateşine tutuştuklarını sanması ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. Bu arada Defne’nin ağabeyi ile Nihan büyük aşk yaşıyor. Birbirlerini delice seven iki gencin aşkları görülmeye değerdi. Ömer ise Defne’ye olan aşkı artık rüyalarına girmeye başladı. İso da Defne’yi işten almaya giderken Yasemin’i görünce çok etkilendi. Defne Ömer’in kahvaltısını hazırlamaya gitti.

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kahvaltıyı hazırladığı esna da Defne Ömer’e ‘Bırakın gideyim’ dedi. Ömer ise Defne’ye ‘Gidemezsin’ diyerek yanıt verdi. Koray ise yine cinlik yaptı ve Ömer’in tasarladığı ayakkabıyı Defne’ye giydirdi ve manken olarak Defne’yi kullanıp fotoğraflar çekti. Defne’yi bir günlüğüne Yaseminle çalıştıran Ömer’e Defne’nin tepkisi sert oldu. Soluğu Ömer’in evinde alan Defne tabak çanak ne varsa yıktı. Kiralık Aşk 8. Bölüm fırtına gibiydi.

Kaynak: Diyarbakır Söz