Görüş Bildir

Kiralık Aşk yeni 22. Bölüm Fragmanında sırılsıklam aşıklar -

Romantik Komedi dizisi Kiralık Aşk 21. Bölüm sona erdiği gibi 22. Bölüm fragmanı da yayınlandı. 21. Bölüm sonunda Deniz Tranba’nın Defne hamlesi çok konuşulmuş ve Defne’ye yapacağı teklif de tüm izleyicinin kafasında soru işareti olarak kalmıştı. Kiralık Aşk 22. Yeni bölüm fragmanı izleyenler bu sorusuna fragmanda cevap bulamasa da Ömer ve Defne’nin sırılsıklam aşklarına şahit olacaklar. İşte Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izleme linki…

Kiralık Aşk yeni 22. Bölüm Fragmanında sırılsıklam aşıklar -

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Kiralık Aşk 22. Bölüm’de neler olacak sorusunun yanıtının alınacağı yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Her Cuma istisnasız reyting birincisi olan ve Google ile Twitter’ında Cuma fenomeni olan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanında heyecan yine dinmiyor.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Şöyle bir analiz yapacak olursak; 21. Bölüm sonunda Deniz Tranba Defne’nin paraya ihtiyacı olduğunu Derya’nın ağzından öğrenmiş ve harekete geçmişti. Deniz’in Defne’ye yapacağı teklif az çok tahmin ediliyor aslında. Passionis’i yıkmak için Deniz’in yapmayacağı şey yok ne de olsa. Ancak 22. Bölüm fragmanında öyle bir şey yaşanıyor ki izleyici şoke oldu. Bir bakalım neler yaşanacak?

DEFNE VE ÖMER SIRILSIKLAM

Ekranlara en çok yakışan ikili ve izleyicisinin ‘Keşke gerçekte de aşık olsalar’ diye iç geçirdiği Ömer ve Defne yağmurlar altında sırılsıklam öpüşüyorlar. Ömer ve Defne evlenmeye karar veriyorlar, hatta öyle ki Ömer daha da ileri gidip “Haftaya evlenelim” diyor.

DENİZ TRANBA: YİNE BEN KAZANACAĞIM

Yeni oynadığı ve kısa süreceğini söylediği oyun sonunda kazanan tarafın yine kendisi olacağından emin olan Deniz Tranba Passionis’i yıkacağını düşünüyor. Ancak hepimiz de biliyoruz ki bizim dizilerde kötü karakterler asla kazanmaz. Kiralık Aşk 22. Yeni bölüm fragmanını izlediğinizde siz de anlayacaksınız.

Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı izle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi