Görüş Bildir

Kırgın Çiçekler 23. yeni bölüm fragmanı (Eylül zor durumda) –

Kırgın Çiçekler 23. Yeni bölümü 30 Kasım pazartesi akşamı ekrana geliyor. Dizinin kahramanlarından Eylül’ün başı belada. İşte Kırgın Çiçekler 23. Bölüm fragmanı ve diziden haberler…

Kırgın Çiçekler 23. yeni bölüm fragmanı (Eylül zor durumda) –

ATV’de her pazartesi ekrana gelen ve reyting sonuçlarında da birinciliği kimseye kaptırmayan dram dizisi Kırgın Çiçekler’in 23. Yeni bölümünde yine sürpriz gelişmeler var. Yetimhanede kalan bir grup kızın hayat hikayesinin anlatıldığı dizi her hafta takipçilerine duygu dolu anlar yaşatıyor.

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Furkan Andıç, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer alıyor. İlk bölümden itibaren reytinglerdeki başarısıyla da dikkat çeken Kırgın Çiçekler 23. yeni bölümüne neler mi olacak?

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM ÖZETİ

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdir. Kolejde sınav haftası başlamasına rağmen kazada yaşadıkları yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdur. Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan yapar. Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıkar. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçlar. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşürür..

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşanır. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başlar.

Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile yüz yüze kalır. Kazayı haber alan Nazan o sırada evinde çalışan Mesude'ye haber vermeden hastaneye koşar. Durumu sonradan öğrenen Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla çılgına döner. Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini çeker.

Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlamaktadır. Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçar. Kızlar arkadaşları için dualar edip beklerken hastaneye sürpriz bir misafir gelir. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıkar...

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdir. Kolejde sınav haftası başlamasına rağmen kazada yaşadıkları yüzünden herkes adapte olmakta zorlanır. Sınav stresi yaşayan Kader umutsuzdur. Meral ise kendini kurtarmak için gizli bir plan yapar. Meral'in izini bulan Seher, Neriman'ın karşısına çıkar. Doğum günü olan Büşra, Eylül eve gelmeyince Kemal'i suçlar. Kemal'in evden gitmesini isteyen Büşra, Eylül'ü çok zor bir duruma düşürür...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi