Görüş Bildir

Kırgın Çiçekler son 13. Bölümde Cemre yoğun bakımda -

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan ve drama yüklü sahneleriyle izleyicisini ekrana bağlayan Kırgın Çiçekler dün akşam 13. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. Kırgın Çiçekler son bölümde neler oldu ve Kırgın Çiçekler 13. Bölüm (21 Eylül) izleme fırsatı. İşte ayrıntılar..

Kırgın Çiçekler son 13. Bölümde Cemre yoğun bakımda -

Kırgın Çiçekler 13. Bölüm’de baloda yangın çıkınca dumanların içinde kalarak zehirlenen Cemre yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Kızlar ise onun için gözyaşı döküyorlardı. Ancak yangının nasıl çıktığı bilinmiyor. Bu arada Tevfik de haberi alınca çılgına dönmüştü. Kırgın Çiçekler 13. Son bölümü izlemek için linkten faydalanabilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 13. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 13. BÖLÜM ÖZET!

Nazan, kocasının vicdan azabıyla yanlış bir şey yapmaması için hastaneye koşar. Defne, Cemre'nin ölmesinden korkarak bir an kendisiyle yüz yüze gelir. Kader belinden örnek aldığını söyleyince Feride hastaneye giderek araştırma yapmak ister. Gerçeklerin ortaya çıkmaması için Neriman'ın Feride'yi uzak tutması gerekmektedir... Eylül'ü Serkan'dan kıskanan Kemal ise Mesude'ye yakalanarak köşeye sıkışır...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi