Görüş Bildir

Kısmetse Olur 18 Eylül - Elenen isim ifşa oldu

Kısmetse Olur 18 Eylül Pazar akşamı kim elendi sorusunun cevabı şimdiden merak edildi. Sizler için Kısmetse Olur'a kimin veda edeceğini araştırdık.

Kısmetse Olur 18 Eylül - Elenen isim ifşa oldu

Kısmetse Olur yarışması tüm heyecanıyla geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Geçen hafta Kısmetse Olur evinde eleme yapılmamış ve tüm yarışmacılar daha da adapte olmuştu. Ancak Kısmetse Olur evinde 18 Eylül akşamı yani bu akşam eleme heyecanı yaşanacak . 18 Eylül Kısmetse Olur evinden kim elenecek? Bayan ve erkek yarışmacılar arasında elenen isim bu hafta ifşa oldu. Sosyal medyada ve ortalıkta dolaşn iddialara göre; bu haftanın birincileri Semih ve Rabia olacak. Geçtiğimiz hafta yapılmaya eleme akabinde bu hafta elenen 2 aday olacak.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışmasında geçtiğimiz hafta eleme olmaması tüm yarışmacıları mutlu etmişti. Yarışmanın bir kurgudan ibaret olduğu iddiaları ortalıkta dolaşsa da izlemeketen vazgeçmeyen izleyici, 18 Eylül akşamı eler olacak diye merak etmekte. Geçtiğimiz hafta Kısmetse Olur elemesinde gelinler evinden Aycan Varış, damatlar evinden ise Şahin Nart eleme adayı olmuştu. Kısmetse Olur evinde büyük üzüntü hakimken açılan sürpriz zarfta "Eleme yok" yazısı çıktı ve büyük sevinç yaşandı. Böylece 2. sezon Kısmetse Olur evinde eleme yapılmadı.  Ancak bu hafta eleme heyecanı var. 18 Eylül Pazar gecesinde 2 yarışmacı Kısmetse Olur evine ve hayallerine veda edecek.

İŞTE İFŞA EDİLEN KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Haftanın Birincileri: SEMİH ve RABİA

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Dokunulmazlık Alanlar: ONUR ve HAZAL

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Elenen Yarışmacılar: CEYHUN ve MERVE

18 Eylül 2016 Kısmetse Olurda Yemeğe Gidenler: SEMİH ve HAZAL

Kısmetse Olur Yeni Yarışmacılar: SUAT ve LEYLA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir