Kısmetse Olur 31 Ocak (bu hafta) kim elendi? Kısmetse Olur Seda Akgül kimdir? Kısmetse Olur Ayça Beğen 0elendi mi? haber ajansları

Kısmetse Olur 31 Ocak kim elendi izle! Kısmetse Olur'da yapılan küçücük bir değişiklik ile eleme akşamları Pazar gününe atanırken, izleyemeyenler için Kısmetse Olur 31 Ocak eleme heyecanı haber detayında. Kısmetse Olur bu hafta kim elendi sorusu cevabını buldu. Kısmetse Olur Ayça Beğen' mi elendi? Kısmetse Olur Selçuk mu elendi? kimdir?

Kısmetse Olur 31 Ocak (bu hafta) kim elendi? Kısmetse Olur Seda Akgül kimdir? Kısmetse Olur Ayça Beğen 0elendi mi? haber ajansları

Kısmetse Olur 31 Ocak kim elendi izle! Kısmetse Olur'da yaplan küçücük bir değişiklik ile eleme akşamlarıPazar gününe atanırken, izleyemeyenler için Kısmetse Olur 31 Ocak eleme heyecanı haber detayında. Kısmetse Olur bu hafta kim elendi sorusu cevabını buldu. Kısmetse Olur Ayça Beğen' mi elendi? Kısmetse Olur Selçuk mu elendi? kimdir?

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kanal D'nin olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur eleme gecesi yeni gününde yani 31 Ocak Pazar akşamı saat 22:15'ten itibaren canlı yayın olarak ekrana geldi.

Kısmetse Olur'da hem damatlar hem de gelinler evinden birer kişinin eleneceği yarışma için kimin elendiği konusunda sosyal medyada bazı iddialar sızdırıldı.

KISMETSE OLUR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kısmetse Olur evinde bu hafta SMS oylaması sonucunda dokunulmazlığı Murat aldı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığın sahibi Eser'di. Gelinler evinde ise dokunulmazlığın sahibi Mehtap Taşkıran oldu. BöyleceKısmetse Olur'da Mehtap ilk dokunulmazlığını kazandı.

Mehtap ve Murat haftanın birincisi oldu!

Haftanın birincileri Mehtap ve Murat olunca, romantik yemeğe de onlar gidiyor...

Kısmetse Olur 31 Ocak eleme heyecanı

Kısmetse Olur Haftanın Finali Yeni Gününde!

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelen “Kısmetse Olur”, haftanın finali ile artık pazar akşamları ekranda olacak.

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelirken artık haftanın 7 günü yayınlanacak. Cumartesi günü de yeni bölümüyle 23.30'da ekrana gelecek olan Kısmetse Olur, haftanın finali bölümüyle de artık her pazar 22.15'te ekranda olacak.

Aşkı arayan 8 erkek ve 8 kadın aday günün 12 saatini Kısmetse Olur evinde geçirecek. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından birer kişi her hafta elenecek, yerlerine yeni adaylar gelecek… Böylece adayların Kısmetse Olur evinde aşkı bulma ihtimali hiçbir zaman bitmeyecek.

Gelin ve damat adayları bu programda hem aradıkları aşkı bulacak hem de haftanın birincileri 10.000 TL ödülün sahibi olacak.

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak.

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 22.15'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur Başvuru Formu

Lütfen okuyun!

"KISMETSE OLUR" programına gelen başvuru formlarındaki tüm yazı ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğundadır. Başvuru formunu dolduran kullanıcılar, başvuru sahibinin kendisi olduğunu kabul ve beyan etmiştir. Kişinin izni olmaksızın yapılan başvurulardan Kanal D sorumlu değildir.

Kısmetse Olur Başvuru Formu

Seda Akgül kimdir,

 Seda Akgül, 1971 yılındaAnkara‘da doğmuştur.

TED Ankara Kolejinde okudu. Ankara Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümünü bitirdi. Başbakanlıkta mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yaptı.

İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel‘de Avrupa Birliği Gazeteciliği okudu.

2004 yılında Amerikan Sivil Toplum Örgütleri’nin seçimi ile Washington‘da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, TV 8‘in kuruluş yıllarından beri bu kanalda görev yaptı, Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı Ana Haber Spikerliği ile de tanınmaktadır.

Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği Medya dersleri ile de akademisyenlik yapmıştır.

TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sundu. 17 Eylül 2012 tarihinde Star TV ‘ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya devam etti.

Seda Akgül aynı zamanda da yıllardır aralarında OECD ve IMF uluslar arası toplantıları gibi Uluslararası birçok önemli organizasyonun iki dilde sunuculuğunu yapmaktadır.

Akgül’ün görev aldığı önemli toplantılardan bazıları ise aşağıdadır:

• İnanç Turizmi Zirvesi – Kasım 2010

• Dünya Turizm Ödülleri – Ekim 2010

• Dünya Belediye Başkanları Zirvesi – Ekim 2010-2009-2008

• UCLG Dünya Konseyi Zirvesi-2009

• Turizm Baklanlığı Mavi Bayrak Açılış Töreni Mayıs 2009

• Dünya Skal Zirvesi Mayıs 2008

• NATO İstanbul Zirvesi 2006

• OECD Zirvesi-2004

EMRE UBEYLİ  KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde Ayça ile evlilik yolunda aşk yaşayan Emre Ubeyli de söylediği kişi değil.

Emre Ubeyli işletmeci olarak tanıtılıyor oysa gerçekte bir manken. Üstelik Serhan Çeliker ile de hayli yakın bir arkadaşlıkları var. Oysa Kısmetse Olur evindekilerin birbirlerini tanımıyor olması gerekiyordu.

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin gelin adayı yarışmacılarından Cansel Çördük de söylediği kişi değil. Cansel Çördük gerçekte bir oyuncu. Daha önce de Çılgın Dersane

filminde rol almış.

Kaynak: Diyarbakır Söz