Görüş Bildir

Kısmetse Olur 9 Ekim elenen isim kim - Eve kimler girecek?

Kısmetse Olur 9 Ekim kim elenecek sorusundan çok Kısmetse Olur 9 Ekim'de eve kim girecek sorusunun cevabı da çokça arandı

Kısmetse Olur 9 Ekim elenen isim kim - Eve kimler girecek?

Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar günü kim elenecek? sorusunun cevabı her zaman ki gibi medyaya sızdı. Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sena başlayan Kısmetse Olur, gün gün ifşalarla birlikte ekranlardaki yerini almakta. Kısmetse Olur son bölüm hep merak konusu olmaktayken Kısmetse Olur bu hafta kim elenecek sorusu da haftanın souna doğru merakla aranmakta. Skandal ve kavga dolu aşkların yaşandığı Kısmetse Olur'da Rabia ie Gökhan'ın kavgası gündem olurken, Hazal ile Semih'in arasındaki buzların eridiği devreye annesinin girdiği gözlemlendi. Rabia'nın Aycan ve Gökhan'ı kıskanması, Gökan'ın Rabia'ya montu yırtmalı tepkisi 7 Ekim'e damgasını vurmuşken, Rabia'nın Aykut'la olmak istediği iddiaları üzerine ortalık iyice geriliyor. Peki Kısmetse Olur 9 Ekim kim elenecek?

Sosyal medya da zaman zaman gelin ve damat adayları hakkında çıkan ifşalar herkesi şok etse de reyting rekorlarını sıkı sık zorlamakta. Geçtiğimiz hafta listede çıkan Şahin ve Serap2ın akabine 10 bin liralık ödülü kimin alacağı da merak ediliyor. İşte Kısmetse Our evinde eleme heyecanı. Ortaya atılan iddialara göre; evden buhafta bir gelin adayı gidecek.

Elenecek olan ismin Esra Yağan olmasının sızması akabinde herkesi şaşırtacak 2 kişi eve girecek. Geçtiğimiz sezon adeta reyting yardımcısı olan Ayça Beğen ve Mehtap bu sezonda da karşımızda olacak ve bu Pazar akşamı eve girecek. Kısmetse Olur evinde bilindiği gibi Esra Yağan Gökhan Sara'ya talipli olarak gelmişti. Rabia'yı kıskançlık krizlerine sokan Esra beklediği ilgiyi bulamadı.

ELENEN İSİM ESRA YAĞAN

Gökhan'a talip olarak gelen Esra Yağan, beklediği ilgiyi bulamadı. Rabia'yı adeta kıskançlık krizine sokan Esra, elenen isim oldu. RAbia'nın önü açıldı. bakalım ilerleyen günlerde Rabia ve Gökhan arasında neler olacak?

KISMETSE OLUR'A KİM GİRECEK

Henüz sadece iddia olmasına karşılık gerçek olarak iddia edilen Ayça Beğen ve Mehtap, geçtiğimiz sezon ilişkileri ile reytingleri sollamıştı. Gelin adaylarının sayısının 9 'a çıkartacak olan bu hafta bu iki gelin adayı sahaya dahil olacak. Kısmetse Olur yeni sezonda beklediği oranda reyting alamayınca eski sezon yarışmacılarına umut bağladı. Bunun için de bu hafta sonu elenen ismin yerine Ayça Beğen ve Mehtap eve girecek. Ayça Beğen ilk girdiğinde Aykut'a talipli olduğunu söyleyecek. Sonrasında ise Gökhan Sara'ya yönelecek. Mehtap ise Leyla Keskin ile yıldızı barışmayan geçkin damat adayı Suat ile şansını deneyecek.

SENARYOLAR İLERLİYOR

 Devamlı olarak entrikaları sağlayan Kısmetse Olur'da adeta yazılan çizilen oynanıyor. Hazal ve Semih'in ilişkileri ile gündeme gelen ve herkesin bu ikiliyi tutumasının akabinde kavgaları gündeme sokan olayda Semih'in Hazal'ı evden kovması olay olmuş. Baktılar ki çok sayıda reyting var. Bir kavga senaryosu daha ekranda olacak

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir