Görüş Bildir

Kıvanç Tatlıtuğ’un manitası Başak Dizer çiftinin düğününe Behlül'ün annesi hastalıknedeni ile katılamayacak, annesinin sağlık durumu nasıl?

Karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel sevgilisi Başak Dizer’le evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken karizmatik oyuncunun annesinin düğüne katılamaması büyük hüsran yaşattı. Genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi böbrek yetmezliğinden tedavi gördüğü için düğüne katılamayacak. Tatlıtuğ’un kardeşleri tam takım düğünde hazır bulunacakken annsei Nurten Tatlıtuğ hastalığı nedeniyle katılamayacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un manitası Başak Dizer çiftinin düğününe Behlül'ün annesi hastalıknedeni ile katılamayacak, annesinin sağlık durumu nasıl?

Karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel sevgilisi Başak Dizer’le evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken karizmatik oyuncunun annesinin düğüne katılamaması büyük hüsran yaşattı. Genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi böbrek yetmezliğinden tedavi gördüğü için organizasyona katılamayacak. Tatlıtuğ’un kardeşleri tam takım düğünde hazır bulunacakken annsei Nurten Tatlıtuğ hastalığı nedeniyle katılamayacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin Paris Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikâha çiftin aileleri ve yakın dostları dahil 45 kişi katılacak. Başak Dizer'in nikâh şahitliğini ortağı Deniz Marşan, Tatlıtuğ'unkini ise Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay yapacak.

18 Şubat'ta Fransa'ya gidecek davetliler, 22 Şubat'a kadar Champs Elysees Caddesi'ndeki bir otelde konaklayacak. Davetliler arasında çiftin yakın dostları Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder da bulunuyor. Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Tatlıtuğ, şimdiden 600 bin TL harcadı.

Annesi Paris'e gidemeyecek olan Tatlıtuğ'un kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak.

Liv Hospital'da iki ay önce böbrek yetmezliği tedavisi gören Nurten Tatlıtuğ, doktoru onay verirse Paris'e uçabilecek. Baba Erdem Tatlıtuğ'un da uçak fobisi nedeniyle nikâha katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

Çift, geçtiğimiz günlerde Paris'te Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ni ziyaret etmiş, Büyükelçi Hakkı Akil ile objektiflere poz vermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Ödülleri

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Tuğçe Kazaz Kimdir?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir, Edremit’de doğmuştur. Çocukluğu İzmir'de geçti. Okul hayatı boyunadı. Bu nedenle hayatı İstanbul, İzmir ve Antalya arasında geçti. Özel Ortadoğu Koleji, Antalya Kolejinde okudu sonra da İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü, ama devamsızlık nedeniyle bitiremedi. Bir erkek kardeşi vardır.

2000 yılında katıldığı “Elit Model Look” yarışmasında ikinciel Look Paris seçmelerinde de ilk 15′e girmiştir.

2001 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışmasının birincisi olmuştur. 2001 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra şarkıcı Kenan Doğulu ile uzun dönem aşk yaşadı. Ardından Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can'la birlikte olmaya başladı.

Kampüsistan isimli dizide, “Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean” adlı Yunan filminde, daha sonra Can-2007 ve 2009 yılında Cin geçidi filmlerinde oynadı.

Tuğçe Kazaz, 8 Eylül’de Porto Germeno’daki Ayios Nikolaos Kilisesi’nde vaftiz olarak Maria Seitaridis ismini aldı ve Ortodoks oldu. 24 Eylül 2005 tarihinde yunan oyuncu George Seitaridis ile Atina’da Aya Nikola Kilisesi’nde sade bir törenle evlendi, Yunanistan'a yerleşti. Üç yıl süren bir evliliğin ardından boşanarak Türkiye'ye döndü ve tekrar Müslüman olduğunu belirtti.

Tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı.

Kazaz bir dönemin en cesur modellerinden biriydi. Amerika'da ve Paris'te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bıraktı. En son bir tesettür defilesine çıkan Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Uzun Hikaye filminin ardından Tuğçe Kazaz, Hazal Kaya ile birlikte Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde rol almıştır.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya’nın tam adı Leyla Hazal Kaya’dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep’de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat’ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı. Ekol Drama’da Ayla Algan’dan ders aldı. Sonra da “Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi”nde Ümit Çırak’tan eğitim aldı.

Hazal Kaya 7 yaşında iken anne ve babası boşanmış ve annesi ile yaşamaya başlamıştır.

Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış. İlk işi “Cola Turka” reklam çekimleriydi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir.

2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.2008 yılında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. Lise ikinci sınıftayken “Genco” dizisinde Özge rolünü oynadı.

2011 yılında Show TV'de başlayan “Adını Feriha Koydum” adlı dizide baş rol oynadı. Hazal Kaya 2012-2013 sezonunda “Son Yaz Balkanlar 1912” adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Hazal Kaya, tiyatroyu dansı ve keman çalmayı seviyor. İngilizce ve İtalyanca’yı da iyi derecede biliyor.

Oynadığı Diziler

2006 - Sıla

2006 - Taşların Sırrı

2006 - Acemi Cadı

2007 - Genco

2008 - Aşk-ı Memnu

2010 - Behzat Ç.

2011 - Adını Feriha Koydum

2012 - Son Yaz - Balkanlar 1912

Sinema filmleri

2011 - Çalgı Çengi

2011 - Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2011 - Ay Büyürken Uyuyamam

2012 - Bu Son Olsun

2012 - Otostop

Reklam Filmleri

Cola Turka

Ritmix

Nescafe

Tofita

Molped

Turkcell

Eti Burçak

Penti

Bingo

Ümit Çırak Kimdir?

Ümit Çırak, 1969 yılında İzmir’de doğmuştur. 1987 yılında üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünde başlamıştır. Buradaki eğitimi bittikten sonra 1991 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde oyunculu dersleri almaya başladı.

1993 yılında Oğuz Aral'ın pandomim asistanlığını da yapmıştır.

1997 – 2002 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde pandomim öğretmenliği yapmıştır.

1993 yılında Savaş Dinçel'lin yönettiği bir oyunla ilk profesyonel tiyatro oyununu oynadı.

Ümit Çırak, daha sonra Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Nedim Saban'ın Tiyatrokare ve Ferdi Merter'in Çığır Sahne'sinde oyunlara katıldı.

2003 yılında başlayan, başrollerde Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural, Şevval Sam ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı “Süper Baba” adlı dizide Cemil karakterini canlandırdı.

2005 yılında, “Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol” adlı sinema filminin yönetmenliğini yapmıştır. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de oynamıştır.

2006 yılında Ekol Drama Sanat Evinde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitmenliği yapmaya başlamıştır. 2007 yılında kurduğu Çağdaş Sinema Oyunculuk Atölyesi`nde Ali Düşenkalkar, Ahmet Cemal, Alin Taşçiyan ve Senem Oluz ile birlikte sinema oyunculuğu üzerine eğitim vermeye başlamıştır.

Halen sinema, tiyatro ve dizi oyunculuğuna devam eden Ümit Çırak, 2009 Yılında ( 3 M.O.T.A )Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'ni kurmuştur. Başta çocuk oyuncular olmak üzere; Aras Bulut İynemli, Keremcem, Emir Berke Zincidi, Wilma Elles gibi birçok ünlüye oyuncu koçluğu yapmaktadır.

Ümit Çırak, 1997 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro öğrencisiyken tanıştığı 17 yaşındaki Evrim Akın ile kısa bir evlilik yaptı. 6 ay sonra boşandılar.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Halam Geldi (Muhtar) (Sinema Filmi)

2012 - İbret-i Ailem (İrfan Divrikli) (TV Dizisi)

2012 - Taş Mektep (Niko) (Sinema Filmi)

2010 - Çakal (Tekelci) (Sinema Filmi)

2010 - Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan (TV Dizisi)

2009 - O-kul (Selimcan) (Sinema Filmi)

2009 - Lodos (Nejat) (Sinema Filmi)

2009 - Babam Büfe (Sinema Filmi)

2008 - Son Ağa (Tahir) (TV Dizisi)

2008 - Fırtına (Sinema Filmi)

2007 - Ulak (Havari) (Sinema Filmi)

2007 - Adem'in Trenleri (Yol çavuşu Musa) (Sinema Filmi)

2006 - Sis ve Gece (Şeref) (Sinema Filmi)

2006 - Kızlar Yurdu (Erdal) (TV Dizisi)

2006 - Kabuslar Evi: Uyur Gezerler (Tolga)(TV Filmi)

2006 - Ezo Gelin (TV Dizisi)

2006 - Eve Giden Yol 1914 (Azeri Gaffar) (Sinema Filmi)

2004 - Çemberimde Gül Oya (Selo ) (TV Dizisi)

2004 - Dayı (Yılmaz) (TV Dizisi)

2003 - Pilli Bebek (Hasan) (TV Dizisi)

2002 - Çamur (Mahir) (Sinema Filmi)

2002 - Martılar Açken (Şeref) (Sinema Filmi)

2001 - Yeditepe İstanbul (Tevfik) (TV Dizisi)

2000 - Filler ve Çimen (Mit Ajanı) (Sinema Filmi)

1999 - Meleğin Selamı (Kısa Film)

1998 - Üçüncü Sayfa (Sinema Filmi)

1998 - Leoparın Kuyruğu (Ömer) (Sinema Filmi)

1997 - Sıdıka (Kenar) (TV Dizisi)

1997 - Son Bakışta Aşk (Kısa Film)

1997 - Masumiyet (Necati) (Sinema Filmi)

1997 - Baba Evi (Çetin) (TV Dizisi)

1996 - Eşkıya (Cimbom) (Sinema Filmi)

1993 - 1997 - Süper Baba (Cemil) (TV Dizisi)

Sümer Tilmaç Kimdir?

Sümer Tilmaç, 15 Temmuz 1948 tarihinde Malatya’da doğmuştur. Giritli bir memur baba ile Türkmenistan göçmeni memur bir annenin çocuğudur.

1964 yılında Arena Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. 1968 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun oldu. Yaklaşık 60 tiyatro oyununda rol aldı. Tiyatro çalışmalarının yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır.

2002 yılında “Son” adlı filmdeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında 7. Sadri Alışık ödülünü kazandı.

2005 yılında kendi yazdığı ve senaryosunda emeği olan “Ispanaktan Nağmeler” adlı filmde yönetmenlik de yaptığı gibi başrolde de oynamıştır.

Sümer Tilmaç, Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Boğazkent Beldesi'nde eşinin adını verdiği bir çiftlik kurdu.

Sümer Tilmaç, 1989 yılında evlendiği 18 yıllık eşi Hatice Melek Konuk’dan 2007 yılında boşandı. Sümer Tilmaç'ın ilk eşinden oğlu Kerem ve kızı Hande adında 2 çocuğu, ikinci eşinden de 2 çocuğu bulunuyor.

Sümer Tilmaç, boşandıktan sonra aldığı bir karar ile artık hayatını karavanda yaşayarak geçirecek.

Sümer Tilmaç, Antalya'da kültür turizminin hareketlenmesine yönelik Toroslarda belgesel çekimi ve çadır yaptırma çalışmaları yapmaktadır. Toroslardaki yörük hayatının turizme kazandırılması için 2 kıl çadır yaptırdı, çadıra gelen turistlere tarhana çorbası, yayık ayranı ve Türk kahvesi ikramıyla Teke yöresi hakkında bilgilendirme yapmaktadır. Yıllardır Antalya'da yaşayan Sümer Tilmaç, İstanbul'a sadece film çekimleri için geliyor.

2011 yılında Antalya-Manavgat otoyolu kenarındaki dinlenme tesislerinde işletme müdürlüğü yaptı.

2015 yılında başrollerinde Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar’ın oynadığı “Olur İnşallah” adlı sinema filminde Mehtap Bayri, Müfit Kayacan, Sümer Tilmaç ile birlikte oynadı.

Türk sinemasının usta oyuncusu Sümer Tilmaç 12 Haziran 2015 tarihinde Sedat Peker’in düğününde fenalaşarak yere yığıldı. Sümer Tilmaç kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Kanlı Nigar : Sadık Şendil

Yedi Kocalı Hürmüz : Sadık Şendil

Filmleri

2015 - Zilin Sesi (Hamdi Usta) Sinema Filmi

2015 - Olur İnşallah (Sinema Filmi)

2014 - Çılgın Dersane Üniversitede (TV Dizisi)

2014 - Çılgın Dersane 4 - Ada (Sinema Filmi)

2014 - Yeşil Deniz (Efe) (TV Dizisi)

2014 - Polis Akademisi Alaturka (Kadir) (Sinema Filmi)

2014 - Çeken Bilir (Video)

2013 - Mc Dandik (Has Baba)Sinema Filmi

2012 - İkizler Firarda (Rambo)Sinema Filmi

2012 - Sıkıysa YakalaSinema Filmi

2010 - Şenlikname: Bir İstanbul Masalı (Maytapcı)Sinema Filmi

2010 - Pak Panter

2010 - Çakallarla Dans

2010 - Memlekette Demokrasi Var

2010 - Denizden Gelen

2010 - Kara Bulut

2009 - Kız Kaçıran

2009 - Altın Kızlar

2009 - Süpürr!

2009 - Ramazan Güzeldir

2008 - Kelebek

2008 - Milyonda 1

2008 - Osmanlı Cumhuriyeti

2007 - Zoraki Koca

2006 - Geçmiş Zaman Olur ki

2006 - İlk Aşkım

2005 - Ispanaktan Nağmeler

2005 - Deli Duran

2005 - Hababam Sınıfı Üç Buçuk

2005 - El Bebek Gül Bebek

2005 - Maskeli Beşler

2004 - Aşkımızda Ölüm Var

2004 - Avrupa Yakası

2004 - Cennet Mahallesi

2004 - Hababam Sınıfı Askerde

2004 - Gönül Yarası

2003 - Bekarlar

2003 - Sınırlı Aşk

2003 - Esir Şehrin İnsanları

2003 - Hababam Sınıfı: Merhaba

2002 - Gülüm

2002 - Bayanlar Baylar

2002 - Karaoğlan

2001 - Son

2001 - Aşkına Eşkıya

2000 - Acılar

2000 - Parça Pinçik

2000 - Hemşo

1999 - Kahpe Bizans

1997 - Eltiler

1996 - Kurtuluş

1996 - Çılgın Bediş

1994 - Sevginin Gücü

1993 - Deli Balta

1993 - Süper Baba

1992 - Dalgacılar

1990 - Mağrurlar / Yaralı Kalp

1989 - Yağmur Altında Bir Kedi

1989 - Leke

1989 - Önce İnsan

1989 - Sahibini Arayan Madalya

1988 - Dönemeç

1988 - Kurtdereli Mehmet Pehlivan

1988 - Denizden Gelen Kadın

1988 - Reis Bey

1988 - Sürgün

1987 - Bir Kadın Tuzağı

1987 - Kadersiz Kullar

1987 - Kan Damlaları

1987 - Muhteşem Urfalı

1987 - Oyunun Kuralı

1987 - Sultan

1987 - Tırpan-

1987 - Ya Benimsin Ya Toprağın

1987 - Yaralı Can

1987 - Gönülden Gönüle

1987 - Hafız Yusuf Efendi

1987 - Japon İşi

1987 - Kuruluş / Osmancık

1986 - Asi Kabadayı

1986 - Acı Lokma

1986 - Ana Kucağı

1986 - Namus Düşmanı

1986 - İntikamcı

1986 - Acı Dünyalar

1986 - Korkusuz

1986- Çalıkuşu

1986 - Babalar da Ağlar

1986 - Erkek Milleti

1986 - Gelin Oy

1986 - Kabadayı

1986 - Kader Böyle İstedi

1986 - Sıcak Yatak

1986 - Sarhoş

1985 - Aşık Oldum

1985 - Ölüm Yolu

1985 - Acıların Çocuğu

1985 - Hacca Gidiyorum

1985 - Anadan Ayrı

1985 - Güldür Yüzümü

1985 - Herşeyim Sensin

1985 - Kara Şimşek

1984 - Gurbet

1984 - Öç (film)

1984 - Damga

1984 - Çalsın Sazlar

1984 - Sev Ölesiye

1984 - Karanfilli Naciye

1984 - Gecelerin Adamı

1983 - Aşk Adası

1983 - Beyaz Ölüm

1983 - Aptal Kahraman

1983 - Gırgıriyede Cümbüş Var

1983 - Kılıbık

1983 - Türkiyem-

1982 - Kırmızı Kelebek

1982 - Ağlayan Gülmedi mi?

1982 - Buyurun Cümbüşe

1982 - Gözüm Gibi Sevdim

1981 - Gırgıriye

1981 - Ah Güzel İstanbul

1981 - Kanlı Nigar

1981 - Ben de Özledim

1981 - Bizim Sokak

1981 - Kara Gurbet

1980 - Beş Parasız Adam

1980 - Ben Topraktan Bir Canım

1980 - Eşek Şakası

1980 - Kır Gönlünün Zincirini

1979 - Küskün Çiçek

1979 - Vatandaş Rıza

1979 - Kadersizler

1979 - Gelin Kayası

1979 - Otobüs Neriman

1979 - Süpermen Dönüyor

1978 - Kara Murat Devler Savaşıyor

1978 - Dilek Kutusu / Dilek Taşı

1978 - Denizin Kanı

1978 - Oooh Oh

1978 - Hedef

1977 - Lanet / İlenç

1977 - Benim Gibi Sevenler

1977 - Benim Altı Sevgilim

1976 - Eksik Etek

1976 - Taşra Kızı

1976 - Meraklı Köfteci

1976 - Gel Barışalım

1976 - Saffet Beni Affet

1976 - Aşk Dediğin Laf Değildir

1975 - Hoppala

1971 - İki Ruhlu Kadın

1984 - Dertlerin Sahibi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi