Görüş Bildir

Kördüğüm Naz'ı Belçim Bilgin'den şok ayrılık - Diziden ayrıldı

Kördüğüm'ün Naz'ı Belçim Bilgin, diziden ayrıldığını, Kördüğüm yeni sezon ilk bölümü ile eş zamanlı olarak sosyal medyada açıkladı.

Kördüğüm Naz'ı Belçim Bilgin'den şok ayrılık - Diziden ayrıldı

22 Eylül akşamı yayınlanan Kördüğüm dizisinin yeni bölümünde şok eden anlar yaşandı. Kördüğüm NAz'ı Belçim Bilgin diziden ayrıldı mı? soruları 22 Eylül akşamı cevabını buldu. BElçim Bigin, Kördüğüm'den ayrıldı mı? İkinci sezon açılışını yapan Kördüğüm, izleyicilerden tam not almasına rağmen, dizi ile eş zamanlı olarak sosyal Medyada açıklama yapan Belçim Bilgin, izleyicilerini üzdü. İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan usta oyuncu diziden ayrıldığını açıkladı.

İşte Belçim Bilgin'in o açıklaması;

"Hersey boyle baslamisti"diye baslayan bir veda,aslinda belki de baslangic mesaji yazmisti cok sevdigim dostum;gercekten de oyle... bir suru hayalle yollara dusup,italya da tanismistik Naz'la ve tam da boyle baslamisti hersey..guzel bjr havada, bir top italyan dondurmasi en lezzetlisinden,yeni bir hayata nefes vermenin inanilmaz heyecani!!!! ama isler dusledigimiz gibi gitmedi ve Naz'in hikayesi beni de birlikte calistigim yaratici ekibimizi de mutlu etmeyen bir "kordugum"'e dondu,biz de zorlamadan birbirmize karsi sevgi ve saygi cercevesinde bu proje ozelinde veda etmeye karar verdik..size,kendime,is arkadaslarima ,isime olan saygim esastir...en kisa zaman da baska projelerle karsiniza cikmak icin sabirsizlaniyorum...Sizi cok özleyecegim, sevgilerimle,saygilarimla!...

BELÇİM BİLGİN BİYOGRAFİSİ

Belçim Bilgin, 31 Ocak 1983 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Belçim Bilgin, Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı “çimen yaprağı” anlamına gelmektedir.

 İlkokulu Ankara’da Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulu ve 1999 yılında bitirdiği liseyi Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde okudu.

2002 yılında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde okumaya başladı. Bu sıralartiyatrocu olmak isteyen Belçim Bilgin, bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Yılmaz Erdoğan’ın ders verdiği Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Workshop’lara katıldı. Bu olaydan sonra “Sıfır Kilometre” adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Paris’de iki sene kalan Belçim “Dol” adlı filmde de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye döndü. 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'la evlendi.

Iraklı Kürt yönetmen Hiner Saleem`in filmi ‘Sıfır Kilometre’de başrol oynayan Belçim Bilgin, Cannes Film Festivali’ne katıldı.

2011 yılında Yusuf Pirhasan’ın yönettiği “Kurtuluş Son Durak” adlı filmde oynadı. Filmde Belçim Bilgin ile birlikte Demet Akbağ, Asuman Dabak, Ayten Soykök, Nihal Yalçın, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Mete Horozoğlu ve Yavuz Bingöl de rol aldı.

Belçim Bilgin, kadın iletişim ve araştırma derneği olan “Uçan Süpürge” ile çocuk evliliğinin önlenmesi için çalışmalarda bulundu. Birçok kente giderek bu konuda bilinçlendirme toplantılarına katıldı.

Belçim Bilgin, 10 Ağustos 2006 tarihinde Yılmaz Erdoğan ile evlendi. Rodin Nazım (d.2010) adında bir oğlu ve Yılmaz Erdoğan’ın ilk evliliğinden olma Berfin adında kızı olmak üzere iki çocuğu vardır. Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti çocukları ile birlikte 2014 şubatında Amerika'ya taşındı ve Beverly Hills’e yerleşti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir