Görüş Bildir

Kurtlar Vadisi Pusu yeni 273. bölüm fragmanında Polat Gölge'nin peşinde -

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. 26 Kasım Perşembe akşamı Kanal D’den kendi saatinde ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölüm fragmanında Polat ve Gölge’nin birbirlerine karşı oynadıkları oyun görünüyor. Yeni sezon başladı başlayalı Polat ve Gölge hala karşılaşamadılar. Polat Gölge’nin izini sürmeye devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni 273. bölüm fragmanında Polat Gölge'nin peşinde -

Kurtlar Vadisi Pusu 272. Bölüm sonunda Polat Alemdar, Bakan ve enerji uzmanlarının olduğu toplantıda canlı bomba olduğunu öğrenen Ajan Zeynep Polat’ı ve toplantıdakileri kurtardı. Kurtlar Vadisi Pusu 273. Yeni bölüm fragmanı izlediğinizde göreceğiniz üzere Polat ve Gölge’nin oyunları devam ediyor.

KVP 273. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Enerji reformunda Polat Gölge ile çekişmeye devam ediyor. Gölge’nin terzisine ulaşan Polat Gölge’ye bir adım daha yaklaşıyor. Ancak bir türlü karşılaşamadılar. Fragmanda dikkat çeken başka bir ayrıntı ise Ajan Zeynep’in Türk tarafına geçip geçmemesiyle alakalı izleyenlerin aklında soru işaretleri bırakmasıydı. Yusuf Zeynep’in kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Silahlar yine patlıyor. Polat Erhan ve Yasin Komutan’ı Gölge ile ilgili bir göreve yolluyor. Heyecanın, aksiyonun eksilmeyeceği Kurtlar Vadisi Pusu 273. Bölüm Perşembe akşamı Kanal D’de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 273. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

O ARTIK YOK!                         

Kurtlar Vadisi Pusu’da Ömer Baba karakterinden sonra diziye bir isim daha veda etti. Dizinin sevilen karakteri Süha Baba’sı oyuncu İsmail Aydın, kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Pana Film ekibi, haberi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Twitter sayfasında paylaştığı "Başımız sağolsun. Değerli gönül dostumuz, ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail aydın, bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile hakkın rahmetine kavuşmuştur. İsmail ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" notuyla duyurdu.

KURTLAR VADİSİ PUSU 272. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Geçen haftanın finalinde, Suriye’deki en büyük silah deposunu havaya uçuran Polat Alemdar karşısında Gölge’nin çaresizliğine tanıklık etmiştik.  Peki Gölge, Polat’tan aldığı bu ağır darbeye nasıl karşılık verecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi