Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm’de Ariel ve smith Polat Alemdar’ı öldürüyor mu? Safiye ve Elif’in başı dertte! Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm fragmanı

Bir çok kanalda yayınlanan efsane dizi şu sıralar Kanal D’nin reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu yer yerinden oynatmaya devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölümü yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere yine fenomen dizi seyircinin nefesini ekran başında kesecek gibi görünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm’de Ariel ve smith Polat Alemdar’ı öldürüyor mu? Safiye ve Elif’in başı dertte! Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm fragmanı

Bir çok kanalda yayınlanan efsane dizi şu sıralar Kanal D’nin reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu yer yerinden oynatmaya devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölümü yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere yine fenomen dizi seyircinin nefesini ekran başında kesecek gibi görünüyor.

Kanal D'nin büyük beğeni toplayan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamı 276. Bölümü ile hayranlarıyla buluşacak yeni bölümde neler olacak sizler için değerlendirdik…

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Polat’ın her defasında planlarını bozmasına çok sinirlenen Karun, topyekün saldırıya geçmek üzere Algis, John Smith, Ariel ve Tilki ile işbirliği yapıyor.

Düşmanları Polat Alemdar’ın Şedid’le ortak hareket ettiğini göstermek ve uluslararası savaş mahkemesinde yargılanmasını sağlamak için algı operasyonu yapmayı planlarken, bu yolla Polat’tan kurtulacaklarını hesap ediyorlar.

Karun’un talimatıyla bütün dünyayı şoka uğratacak bir eylem peşinde olan John Smith ve Ariel, İsviçre’de organize ettikleri canlı bomba eyleminde karşılarında yine Polat Alemdar’ı buluyor… Ancak Polat’ı büyük bir sürpriz bekliyor.

Safiye ve Elif’in başı dertte

Polat Alemdar’dan kardeşinin intikamını almak isteyen Tilki Andrei ise Doğıstanlı’yı kullanmaya karar veriyor. Dağıstanlı’yı Polat’a yem olarak gönderen Tilki bu sayede Safiye ve Elif’in yerini öğreniyor.

Yusuf sonunda babasıyla yüzleşir

Babasıyla yüzleşen Yusuf, annesinin kim olduğuyla ilgili kafasındaki soru işaretleri iyice artıyor…  Fehmi Kuzuzade ise Yusuf’un kafasını Polat Alemdar’ın karıştırdığını düşünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 276.Bölüm Fragmanı

Pusat çatışma sırasında vurulup yere yığılır. Pusat'ın durumunun ne olacağı merak konusu.

Sorumlu Polat Alemdar’dır

İsviçre Polisi Polat, Cahit ve Dağıstanlı’yı gözaltına alarak bilinmeyen bir yere götürür. Polis patlamadan Polat Alemdar’ı sorumlu tutmaktadır.  Ariel ve Smith, kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdar’ı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindedir.    

Hedef Hoca…

Karun’un yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Irak’a giden Hoca olacaktır. Karun bu sefer de adamlarına Hoca’yı etkisiz hale getirme talimatı verir.

Diğer yandan Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri eğitmek maksadıyla Irak’a gider. Bu gelişme Ortadoğu’da gözü olan karanlık güçleri rahatsız eder. Ariel ve John Smith Irak’ta bulunan Cahit ve Yasin’e tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedeftedir…

Safiye’nin büyük süprizi

Polat’tan intikamını almak için Safiye ve Elif’in İsviçre’de yaşadığı evi bulan Tilki’yi ise Safiye’nin sürprizi beklemektedir. Gafil avlanan Tilki’ye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vurulur…

Zeynep, Yusuf’u inkar etmektedir

Yusuf kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyor. Zeynep’in evine gizlice giren Yusuf’un amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son vermektir. 

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra televizyonda 1 bölüm RTÜK başkanı Aykut Zahid Akman'ın başını çektiği birçok kurul üyesi tarafından oy birliği ile yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, macera ve drama dizisidir.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. 7. ve 8. sezonda atv'de yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "Kendi gününde, kendi saatinde." (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

Kaynak: Diyarbakır Söz