Kurtlar Vadisi Pusu (Güç oyunları) - 267. Son Bölüm

Kanal D’den her Perşembe ekranlara gelen 13 sezonluk dizi Kurtlar Vadisi Pusu, 15 Ekim’de izleyicisinin karşısına 267. Bölümüyle çıktı. Polat ve Cahit’in mültecileri kurtardığı son bölümde Yusuf da babasının aslında tapınakçılarla işbirliğinde olduğunu öğrendi. Kurtlar Vadisi Pusu 267. Son bölümde neler oldu ve 267. Bölüm kurtlar vadisi pusu tek parça izleme fırsatı haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu (Güç oyunları) - 267. Son Bölüm

KVP 267. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Perşembe akşamlarının istisnasız en çok izlenen dizisi olan ve hem ülkemizde hem de dünya genelinde büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölümü ile de izleyicisini ekranları başında soluksuz bırakmayı başardı. Peki, Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler oldu? İşte yanıtı.

Vadinin son bölümünde; Polat ve Cahit mültecileri kurtarmak için harekete geçti ve başarılı oldular. Gölge ise yanına aldığı Ajan Zeynep ile (Asya) daha güçlü olma yolunda ilerliyor. Gölge’nin yeni planları karşısında Polat’ın ne yapacağı ise büyük merakla bekleniyor. Polat ile Cahit yakaladıkları adamı konuşturmaya götürecekken, yanlarına aldıkları genç o kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Bu arada Polat bilgisayar aracılığıyla Ajan Zeynep’e mesaj yolladı. Nereye gidersen git, benden kaçamazsın, ister Avrupa’ya git, istersen Asya’ya” yazıyordu mesajda. Kurtlar Vadisi Pusu 15 Ekim son bölüm izleme linki…

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNÜ İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz