Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusunda ziyade Kurtlar Vadisi pusu hangi kanalda başlayacak detayları merak ediliyor! İşte müptelası olunan dizi hakkında son dakika gelişmeler

Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

10 yılı aşkın süredir ekranlardaki yerini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini almaya başladı. Geçen sezonda ziyade Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalıda çokça merak edildi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına son dakika sevindirici haber. Güncel kanalların yanısıra ünlü dizinin tüm bölümleri 10 Ekim'den itibaren haftanın 5 günü 360 TV kanalından yayınlanacak. Geçtiğimiz sene Defne Samyeli'yi de bünyesine katan Kurtlar VAdisi Pusu yepyen bölümleri ile 10 Ekim'de startını alacak. Geçtiğimiz sezon KVP'nin nerede bittiği, nasıl bittiği araştırılırken, diyarbakırsoz.com olarak dizinin hayranlarına detaylları araştırdık.

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin tüm bölümlerinin akabinde yepyeni bölümleri peki ne zaman ve hangi kanalda. İşte tüm detayları ile birlikte KVP gerçekleri. Yeni dizilerin başlaması akabinde herkes peki ya müptelası olduğu Kurtlar Vadisi'nin ne zaman başlayacağı konusunda detayları beklerken, Necati şaşmaz'lı, Erhan Ufak'lı dizinin başlaması da Ekim ayında olacak. Gün beirtilmeyen yeni bölümlerin başlama taihi ile ilgili tüm detaylar açıklandığı an da haberimizde olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANLADA BAŞLAYACAK?

Kimi zaman kanallarının değiştiği Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon da Kanal D ekranlarında olacağı söylense de yapımcıların bu açıklamyı doğrulamadığı söyenmekte. Kesinleşmemiş konuları ile birlikte ekibin yepyeni kadrya isimler dahil ettiği ve yeni sezona çok güçlü başlayacağı söyleniyor. Öte yandan vatan ihanetni konu alan 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili de seneryoların hazırlandığı iddia ediliyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde; Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır. Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi’nin büyük düğümü Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCU KADROSU

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Kaynak: Diyarbakır Söz