Londra'da âşık buluşması: Amine Gülşe ve Mesut Özil objektiflerde!

Almanya milli takım futbolcusu ve Arsenal’in yıldızı Mesut Özil ile 2014 Miss Turkey Güzeli, güzellik abidesi Amine Gülşe’nin Londra buluşması hem kafaları karıştırdı, hem de büyük ses getirdi. Akşam yemeğine arkadaşlarıyla beraber giden Amine ve Mesut çiftinin fotoğrafları özellikle Arsenal’li taraftarların büyük ilgisini çekti. Londra'da âşık buluşması: Amine Gülşe ve Mesut Özil objektiflerde! İşte ayrıntılar…

Londra'da âşık buluşması: Amine Gülşe ve Mesut Özil objektiflerde!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in geçen yılın Türkiye güzeli Amine Gülşe ile Londra’da buluşması İngiltere ’de büyük ses getirdi. İkilinin arkadaş grubuyla çıktıkları akşam yemeğinde çekilen fotoğrafları, özellikle Arsenal taraftarının çok ilgisini çekti. Görüntüler fan sitelerinde, “Mesut Özil ile Amine Gülşe arasında bir şeyler mi var?”  sorusuyla defalarca paylaşıldı.

Bu iddialarla alakalı olarak açıklamayı Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe yaptı. Mesut Özil ile restoranda samimi oldukları görünen 22 yaşındaki genç güzel, “İsveç’ten ortak arkadaşlarımız var. Onlarla buluşup yemek yedik, hepsi o kadar” ifadelerini kullandı. Londra'da âşık buluşması: Amine Gülşe ve Mesut Özil objektiflerde!

Kaynak: Posta

Kaynak: Diyarbakır Söz