Görüş Bildir

Mayıs Kraliçesi 5. son bölüm Asu ve Nehir'in öz kız tartışması

Show TV’nin gözde dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin 5. Bölümünde heyecan yine dorukta. Asu ve Nehir’in öz kız tartışması gittikçe alevleniyor. Mayıs Kraliçesi 5. Bölüm sizle.

Mayıs Kraliçesi 5. son bölüm  Asu ve Nehir'in öz kız tartışması

Nehir yıllar sonra yakın arkadaşı Dilara ile karşılaşmıştır. Nehir, Dilara ile sohbet ederken, çok acı bir gerçekle yüzleşir! Dilara, ailesinin kendisini Alper ile evlendirmek istediğini Nehir’e söyleyince, Nehir yıkılır. Nehir ve Alper’in ilişkisini çok zor günler beklemektedir. Öte yandan Asu, Feryal’e Nehir’in küçüklük fotoğrafı ve kazağı ile gidince, Feryal şok olur.

ÖZ KIZ MESELESİ ORTALIĞI İYİCE KIZIŞTIRDI

Asu, Nehir’in Feryal’in öz kızı olup olmadığını sorgulamaktadır. Feryal’in ne tepki vereceği merak konusudur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Alper ve Nehir’in birlikte olmasını istemeyen Celil ise, soluğu Feryal’in yanında alır. Celil, Alper ve Nehir’i ayırabilecek midir? Çocukluğundan beri Nehir’e derin bir aşk besleyen Oğuz’u da kötü bir sürpriz beklemektedir.

Mayıs Kraliçesi Konusu, Oyuncuları

KONUSU: Mayıs Kraliçesi'nde , kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesi anlatılacak.

OYUNCU KADROSU: Yapımcılığını, MinT Yapım’ın, yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt’un üstlendiği “Mayıs Kraliçesi” dizisinin güçlü kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin rol alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi