Megastar Tarkan'nın yeni 'Ahbe Vefa' adlı albümünün 13 şarkısını Renkli Sayfalar deşifre etti, kimdir?

Megastar Tarkan'ın merakla beklenen ‘Ahde Vefa’ albümünün şarkıları belli oldu. Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar'da Tarkan'ın 13 eserden oluşan şarkılarının listesini yayınladı.Tarkan'ın Ahbe Vefa albümündeki 13 şarkısı, detaylar haberimizde..

Megastar Tarkan'nın yeni 'Ahbe Vefa' adlı albümünün 13 şarkısını Renkli Sayfalar deşifre etti, kimdir?

Megastar’ın albümünde yer verdiği şarkılar ilk kez Renkli Sayfalar’da yayınlandı.

Tarkan 13 şarkılık albümünde şu eserleri seslendirdi:

1.Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız)

2.Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme

3.Söyleme Bilmesinler

4.Enginde Yavaş Yavaş

5.Nasıl Geçti Habersiz

6.Kadehinde Zehir olsa

7.Veda Busesi

8.Sevmekten Kim Usanır

9.Aşk Bu Değil Mi

10.Islak Daha Islak Öp Beni

11.Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine

12.Zeytin Gözlüm

13.Kara Bulutları Kaldır Aradan

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, çalışmalarını tamamlayan Tarkan'ın Türk sanat müziği albümü, müzik marketlerin yanı sıra dijital platformlarda da satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ünlü sanatçı, Türk sanat müziğinin kendisindeki yerinin hep çok özel ve ayrıcalıklı olduğunu aktardı.

Tarkan, müziğe olan yeteneğini keşfetmesi ve geliştirmesinde Türk sanat müziğinin önemine vurgu yaparak, "Benden uzun yıllardır beklenen Türk sanat müziği albümümü sizlerle paylaşacak olmanın tatlı telaşı ve heyecanı içindeyim. Nev-i şahsına münhasır ses ve yorumlarıyla Türk sanat müziğini benimle tanıştıran, kalbimi bu aşkla dolduran tüm Türk sanat müziği sanatçılarına sonsuz teşekkürlerimi bildirmeyi borç bilirim. Bu albüm bendeki etki ve katkılarınızla hayat buldu. Ahde Vefa'nın, sıkıntılı ve zorlu şu zamanlarda bir nebze de olsa içinizdeki kara bulutları dağıtmasını, yüreklerinizi aşkla doldurmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tarkan, kliplerini, röportajlarını, günlük hayatından kesitleri yayınlayacağı kendi TV kanalını kuruyor. TV yayını internet üzerinden yapılacak.

Tarkan internet üzerinden yayın yapacak olan kendi TV kanalını kuruyor… Kanalda Tarkan’ın klipleri, özel röportajları ve hayatından kesitler gösterilecek… Tarkan’ın evdeki halinden canlı görüntüler yayınlanacak.

Tarkan, önceki akşam yeni albüm çalışması için stüdyodaydı. Geç saatlerde stüdyodan ayrılan ve son derece neşeli görünen sanatçı, kapıda kendisini bekleyen habercilere öpücük gönderdi.

Okumalara devam

Yeni Türk sanat müziği albümünün okumalarına devam eden Tarkan, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosundaydı. Saat 01.00’e kadar stüdyoda kalan sanatçı, dışarıda habercilerin olduğunu öğrenince görevlileri seferber ederek aracına yaklaşılmasına engel oldu.

Camlar açılmadı

Bir süre kapı arkasında bekledikten sonra hızla çıkıp araca binen sanatçı, ısrarlara rağmen otomobilin camlarını açmadı, soruları yanıtsız bıraktı. Neşeli hali dikkatten kaçmayan Tarkan, muhabirlerin gönlünü almak içinse içeriden onlara el sallayıp öpücük gönderdi.

 Pop yıldızı Almanya-Berlin'de yapılacak düğün öncesinde müstakbel eşine büyük bir jest yaptı. Posta'da yer alan habere göre, Tarkan, Pınar Dilek'e 200 bin TL değerinde özel tasarım tektaş hediye etti. Tarkan müstakbel eşi Pınar Dilek'i 2 hafta önce de İstanbul-Tarabya'daki evinde ağırladı. Sevgililer basına yakalanmamak için 23:00'ten sonra dışarı çıktı. Birlikte Boğaz turu yaptılar, Tarkan'ın sevdiği semtleri dolaştılar. Bu arada Yeniköy'deki bir balıkçıyı kapatıp baş başa yemek yediler. Pınar Dilek önümüzdeki günlerde yine İstanbul'a gelecek, gelinliği alacak.

Son zamanların en çok konuşlan şarkıcılarından birisi olan Tarkan yıllar süren bekarlığa yakında veda edecek.Almanya da görüp beğendiği kız ile dünya evine girecek.90 yıllarda söylediği şarkılar ile 7 den 77 herkesin gözdesi olan ve Pop müziğin mega starı yakında dünya evine girecek .Tarkan Almanya ve Türkiye 2 düğün birden yapacak.Hop de şarkısı ile bilinen müziğin güçlü seslerinden biri olan Tarkan gündeme düğün ile geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı Megastar Tarkan Almanya ve İstanbul’da çifte düğün yapacak. Nisanlısı hakkında olumsuz yorumlara karşı düğün tarihini öne çeken Megastar, İstanbul ve Almanya'da iki düğün yapacak. Yaz aylarında planlanan düğün Mart ayında alındığı iddia edildi.

Megastar, nişanlısı Dilek Pınar'la ilgili yapılan olumsuz yorumlara karşı nikah tarihini öne aldı. Çift, İstanbul ve Almanya'da iki düğün yapacak.Geçtiğimiz aylarda Almanya'da yaşayan Dilek Pınar ile ilişkisi ortaya çıkan Tarkan, yılbaşı gecesi "2016'da evleneceğim" demişti.

Hem İstanbul'da hem Almanya'da düğün yapacak

Bunun üzerine hayranları megastar'ın evleneceği kadını araştırmaya başladı. Olumlu olumsuz sayısız yorumdan sıkılan Tarkan, 'Açık Mektup' adı altında bir yazı kaleme aldı ve "Evleneceğim, eşim olacak kadınla ilgili yorumlardan sıkıldım" dedi.Dedikoduların ardı arkası kesilmeyince ünlü sanatçının evlilik tarihini öne aldığı ortaya çıktı. Bir an önce nişanlısıyla evlenmek istediği konuşulan Tarkan'ın yaz aylarında planlanan düğünü, mart ayına aldığı iddia edildi.Konuşulanlar arasında Tarkan'ın İstanbul ve Almanya'da iki kutlama yapacağı ve İstanbul'daki düğünün Sarıyer'deki villasında ailesi ve yakın dostları arasında olacağı da var.

Mega star Tarkan evleneceği Pınar Dilek ile yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.Habercilerle karşı karşıya gelen Tarkan eşim olacak dediği Pınar Dilek hakkında çıkan haberlere isyan ederek herkesin özel yaşamına daha saygılı daha duyarlı olmalarını rica ederek sitem etti.Ve bu konuda çok hassas olduğunu açıklandı.

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı Hürriyet'ten Gökhan Kimsesiz'in eline geçti. Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konseri sonrası kuliste verdiği bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.Tarkan, “eşim olacak” dediği Pınar Dilek hakkında çıkan haberlere isyan ederek, herkesin özel yaşamına daha saygılı, daha duyarlı olmalarını rica etti.

TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU

Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi.Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.uluslararası özel güvenlik ve yakın koruma uzmanı Levent Ağaoğlu, Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü yıldızlara da hizmet veriyor.

 Türkiye de söylediği şarkılar ile 7den 77 ye herkes tarafından sevilen büyük bir hayran kitlesine sahip şarkıcı mega star Tarkan Almanyada görüp begendiği Pınar Dilek ile ne zaman dünya evin gireceği konuşulurken Nişanlısının önceden hayranı olduğu ortaya çıktı.Tarkan ve Pınar Dilek’in arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Ve o aşkta mutlu sona yaklaşıldı. Ünlü sanatçı, 30 yaşındaki Pınar Dilek’le bu yıl nikah masasına oturabileceğini söylüyor

Tarkan ile Pınar Dilek’in yaklaşık beş yıl önce tanıştığı ortaya çıktı. Bunu kanıtlayan da eski bir fotoğraf oldu. Genç kadınla hayranı olduğu Tarkan’ın bir Almanya konseri sonrası kuliste verdikleri bu poz, iddiaya göre büyük aşkın temellerini attı. O tanışmadan sonra sık sık görüşmeye başlayan Tarkan ve Pınar Dilek’in arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Ve o aşkta mutlu sona yaklaşıldı. Ünlü sanatçı, 30 yaşındaki Pınar Dilek’le bu yıl nikah masasına oturabileceğini söylüyor

 Geçtiğimiz günlerde evleneceği kızı tanıtan ünlü şarkıcı Tarkan bu seferde gündeme eski sevgilisi ile geldi.90 yıllarda piyasa sürdüğü albümler ile 7 den 77 ye herkesin gönlünde taht kuran genç kızların sevgilisi şarkıcılığı ile zirvediki isim Tarkan evlenmeye niyetlendi.Fakat O açıklama moralleri bozdu. Mega star tarkan ve sevgilisi Bilge öztürk Tarkan evleniyor ne diyorsunuz sorusuna bu ilginç yanıtı verdi.Yılbaşı konserinin ardından odasında Hürriyet Kelekbek'ten Gökhan Kimsesizcan’la kısa bir süre sohbet eden Tarkan Evet Pınar’la huzurlu bir ilişkimiz var diyerek çıkan haberleri doğruladı.Tarkan'a Nikah masasına ne zaman oturacağını söyleyince kaçamak cevapla oradan uzaklaştı.

Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, "Tarkan evleniyor, ne diyorsunuz?" sorusuna bu ilginç yanıtı verdi.Girne’de hizmete giren 7 yıldızlı Elexus Hotel’in yılbaşı gecesi yapılan açılışında sahneye çıkan Tarkan’a 2016’da evlilik göründü. 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atan Tarkan, Pınar Dilek’le 2016’da nikah masasına oturabileceğini söyledi. Yılbaşı konserinin ardından odasında Hürriyet Kelekbek'ten Gökhan Kimsesizcan’la kısa bir süre sohbet eden Tarkan, “Evet Pınar’la huzurlu bir ilişkimiz var” diyerek çıkan haberleri doğruladı. Tarkan, Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızı Pınar Dilek’le 2016’da nikah masasına oturabileceğini söyledi.

30 YAŞINDA

Tarkan, yeni yıla aşkla girdi. Megastar'ın bir süredir Almanya'da yaşayan Pınar Dilek ile birlikte olduğu, hatta sevgilisiyle evleneceğine dair iddialar ortaya atıldı. 30 yaşındaki Dilek'in annesi Elazığlı, babası ise Urfalı.  90 yıllarda pop müzik dünyasına söylediği şarkılar ile fırtına gibi giren Tarkan Tevetoğlu bekarlığa 2016 yılında veda ediyor Mega Star Lakabıyla şöhretin zirvesinde olan olan şarkıcı bakın kiminle evleniyor.Şarkıları ile Kulakların pasını silen Tarkan'dan herkesi şok edecek haber bugün geldi. Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile nikah masasına oturacak olan Tarkan evleneceği kişinin Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla dünya evine gireceği öğrenildi.

12 Aralık'ta Tarkan’ın kız istemeye gittiğini yazmış, Megastar’ın gönlünü fetheden kızın Almanya’da yaşadığını, gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu belirtmiş fakat ötesine dair teyit edilmiş bir bilgi yayınlamamıştı.Eyüboğlu bugünkü yazısında eline bir istihbarat geldiğini ve bunu Tarkan’ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar’a, “Yengemiz bu mu?” diye sorduğunu; kendisine "Evet, o. İsim de doğru, fotoğraflar da...” yanıtının geldiğini aktardı.İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısındaki o kısım: "Gelelim Tarkan’ın prensesinin kim olduğuna: Adı Pınar, soyadı Dilek.Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan’ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek.Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016’nın ilk aylarında olacak."

Türkiye'nin pop şarkıcıları arasında zirvede olan 90 yıllarda Çıkardığı Acayipsin Şarkısı ile Yıldızı Parlayan Tarkan'dan o haber geldi.Geçtiğimiz günlerde Asiya bir kız ile evleneceği öğrenilen Tarkan'dan yine herkesi şaşırtan haber bugün geldi. Türkiye'nin Megastarı Tarkan yeni albümünün stüdyo kayıtlarının saklandığı harici sabit diskin çökmesiyle şoke oldu. Megastar son çare olarak daha donanımlı ekipmana sahip emniyetten yardım istemeye karar verdi.Kayıtlar kurtarılamazsa Tarkan yeniden stüdyoya girecek. Albüm daha önce belirlendiği gibi ocakta çıkacak açıklamasını yaptı.Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan’ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek.Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016’nın ilk aylarında olacak."

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2015, Tarkan için hiç iyi geçmedi. Yaz aylarında terör olayları nedeniyle birçok konserini iptal etmek zorunda kalan Megastar, bir büyük şoku da 6 yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümünün kayıtlarının silinmesiyle yaşadı.

ÜÇ ŞİRKET KURTARAMADI

Tarkan'ın yeni albümü için seslendirdiği şarkıların stüdyo kayıtlarının bulunduğu harici sabit disk çöktü. Üç ayrı şirket kayıtların kurtarılması için çalıştı ama başarılı olamadı. Megastar, son çare olarak daha donanımlı ekipmana sahip emniyetten yardım istemye karar verdi.Kayıtlar kurtarılamazsa Tarkan yeniden stüdyoya girecek. Albüm daha önce belirlendiği gibi ocakta çıkacak.

Hayli zamandır hiçbir haber için bu kadar uğraşmamıştım. 12 Aralık 2015 tarihinde Tarkan’ın kız istemeye gittiğini yazdığımda, Megastar’ın gönlünü fetheden kızın Almanya’da yaşadığını, gurbetçi bir ailenin kızı olduğunu biliyordum ama ötesine dair teyit edilmiş bilgi yoktu elimde.

Tarkan’ın evlilik yolunda ilk ciddi adımı attığını yazdıktan sonra o kadar çok istihbarat geldi ki bana...

Çünkü yazımın kahramanı Türkiye’nin tek Megastar’ı Tarkan’dı.

12 Aralık’tan bu yana gelen istihbari bilgilerden sadece birini teyit için Tarkan cephesine başvurdum.

Tarkan’ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar’a elime ulaşan fotoğraflarını atıp, “Yengemiz bu mu?” diye sordum.

Tarkan’ın yılbaşında vereceği konser nedeniyle sanatçıdan önce Kıbrıs’a giden Sevtap Küçükkaralar, konuyu İstanbul’da olan “patronu”na ilettikten sonra dönüş yapacağını söyledi.

Çok geçmeden Kıbrıs’tan beklediğim haber geldi:

“Evet, o... İsim de doğru, fotoğraflar da...”

Gelelim Tarkan’ın prensesinin kim olduğuna:

Adı Pınar, soyadı Dilek...

Elazığlı bir anne ve Urfalı bir babanın Almanya Duisburg doğumlu 30 yaşındaki kızıyla Tarkan’ın ne zaman nikâh masasına oturacaklarına gelirsek...

Magazin dünyasının ve Tarkan fanlarının merakla beklediği düğün 2016’nın ilk aylarında olacak.

Tarkan’la Pınar Dilek’e şimdiden mutluluklar diliyor ve sanatçının hayranlarından bir şey rica ediyorum:

Tarkan’ın evleneceğini yazdığımdan bu yana, gerek mail yoluyla, gerekse sosyal medya hesaplarım aracılığıyla bombardımana tuttunuz beni.

Anlıyorum, aşkınız Tarkan’ı biriyle

paylaşmak istememenizi.

O kadar çok sevdiğiniz insanın mutluluk hakkı

değil mi?

Platonik aşkınıza kızıp, öfkenizi benden çıkarmayın.

‘KÖRDÜĞÜM’ NASIL BİR DİZİ?

Konu güzel, senaryo sürükleyici:

Müthiş zengin ve yakışıklı “Ali Nejat”la (İbrahim Çelikkol), çocuk doktoru “Naz”ın (Belçim Bilgin) yolları ilginç tesadüfler sonucu

İtalya’da kesişir.

İtalyanca bilmedikleri için değil, henüz iş o aşamaya gelmediğinden birbirlerine “Tiamo” (Seni seviyorum) diyemeden döndükleri Türkiye’de onları bekleyenler vardır:

Naz’ın oto tamircisi eşi Umut (Alican Yücesoy), Ali Nejat’ın ablasını tedavi bahanesiyle adeta evlerine yerleşen ve ona âşık güzel doktoru (Rojda Demirer)...

Spor otomobil ve yarış sevdalısı Ali Nejat’ın hayatından uzak yaşayan bir eski aşkı (Naz Elmas) ve ondan dünyaya gelen bir çocuğu da işin bir başka yanı.

Endemol Shine Türkiye’nin FOX için çektiği “Kördüğüm”, sinema filmi tadında bir dizi. 2 saat 20 dakikaydı ilk bölümü...

İlk bölümü 7 Ocak 2015 Perşembe akşamı ekrana gelecek diziyi Kanyon’daki özel gösteriminde izledim ve beğendim. Özellikle Milano ve Como’da çekilen sahneler şahaneydi.

Dizide bir “tamirci çırağı” karakteri var, eminim izleyenler de benim gibi “İsmail”i çok sevecektir.

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu veya kısaca Tarkan  17 Ekim 1972, Alzey, Almanya) Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör.Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i, piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1997'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı. Ölürüm Sana albümünden çıkan "Şımarık" single'ı, birçok ülkenin ulusal listesine giriş yaptı. 1998'de Universal Music Group ile anlaşma imzaladı. 1999'da piyasaya sürdüğü toplama albümü Tarkan, çeşitli ülkelerden platin ve altın sertifikalar kazandı.

2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan Dudu albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü Adımı Kalbine Yaz dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır.ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz