Mehmet Ali Erbil'in güzel kızı Yasemin iş hayatına bomba gibi atıldı, Paylaşım başına aldığı ücret olay yarattı!

Sosyal medya platformu İnstagram'dan reklam yapıp para kazanan isimlere bir yenisi eklendi. Babası Mehmet Ali Erbil sayesinde şöhret olan 21 yaşındaki Yasmin, paylaşım başına 5 bin lira alarak iş dünyasına bomba gibi atıldı.

Mehmet Ali Erbil'in güzel kızı Yasemin iş hayatına bomba gibi atıldı, Paylaşım başına aldığı ücret olay yarattı!

Sosyal medya platformu İnstagram'dan reklam yapıp para kazanan isimlere bir yenisi eklendi. Babası Mehmet Ali Erbil sayesinde şöhret olan 21 yaşındaki Yasmin, paylaşım başına 5 bin lira alarak iş dünyasına bomba gibi atıldı.

Takvim'de yer alan habere göre son dönemde sosyal medya platformu instagram'da ürün ve mekan paylaşımı yaparak oturduğu yerden para kazanan isimlere rakip çıktı! Başarılı sanatçı Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın eski evliliklerinden olan kızları Yasmin, fenomenliğe adım attı. İnstagram'da yaklaşık 40 bin takipçisi olan 21 yaşındaki Yasmin, firmaların yeni gözdesi oldu. Paylaştığı birbirinden cesur fotoğraflarıyla hayran kitlesini arttıran Yasmin Erbil, önceki gün ilk reklam paylaşımını yaptı. Bir ruj markasının reklamını yapan 21 yaşındaki Yasmin'in bu paylaşımı karşılığında 5 bin lira ücret aldığı öğrenildi.

Yasmin Erbil, babası sayesinde yakaladığı şöhreti paraya dönüştürmeyi başaran ilk isim değil. Yaptığı projelerle olay yaratan sanatçı Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil Yazgan da instagram'da yaptığı reklamlarla cebini dolduruyor.

İmparator Fatih Terim'in kızı Buse Terim de instagram fenomenliği konusunda neredeyse rakipsiz! Yine aralarında Işıl Reçber, Eda Taşpınar, Demet Akalın, Tuba Ünsal, Ece Erken ve Burcu Esmersoy gibi birçok ünlü de instagram'daki reklam paylaşımları sayesinde cebini dolduruyor.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Mehmet Ali Erbil, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Levent Kandemir'e ifade verdi. Erbil'in, ifadesinde, suçlamayı kabul etmediğini belirterek, maçın devre arasında Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikteyken ''Bir baba hindi'' adlı tezahüratı yaptığını, ancak küfür niteliğinde sözler sarf etmediğini söylediği öğrenildi.

SUÇ DUYURUSU ÜZERİNE BAŞLATILAN SORUŞTURMA

Uğur Samet Avcı adlı bir taraftarın, 30 Kasım 2015 tarihinde Kadıköy'deki Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları arasında oynanan maçın devre arasında, Erbil'in Galatasaray aleyhine tezahüratta bulunduğunu belirterek suç duyurusunda bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı.Erbil hakkında başlatılan soruşturmanın, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14. maddesindeki "Hakaret içeren tezahürat" suçundan yürütüldüğü öğrenildi.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Çarkıfelek gibi yaptığı programlar ile 7 den 77 ye herkesin sevgilisi durumundaki Mali için kötü haber geldi.Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Fenerbahçe Trabzonspor maçının devre arasında yaptığı iddia edilen tezahürat nedeniyle hakkında Hakaret içeren tezahürat suçundan başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli'sıfatıyla ifade verdiği açıklandı.Erbil'in ifadesinde, suçlamayı kabul etmediğini belirterek, maçın devre arasında Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikteyken Bir baba hindi adlı tezahüratı yaptığını ancak küfür niteliğinde sözler sarf etmediğini söylediği öğrenildi.

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Mehmet Ali Erbil, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Levent Kandemir'e ifade verdi. Erbil'in, ifadesinde, suçlamayı kabul etmediğini belirterek, maçın devre arasında Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikteyken "Bir baba hindi" adlı tezahüratı yaptığını, ancak küfür niteliğinde sözler sarf etmediğini söylediği öğrenildi.Uğur Samet Avcı adlı bir taraftarın, 30 Kasım 2015 tarihinde Kadıköy'deki Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları arasında oynanan maçın devre arasında, Erbil'in Galatasaray aleyhine tezahüratta bulunduğunu belirterek suç duyurusunda bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı. Erbil hakkında başlatılan soruşturmanın, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14. maddesindeki "Hakaret içeren tezahürat" suçundan yürütüldüğü öğrenildi. Ekranların en eski yüzelerinden birisi olan sowmen mehmet ali erbil yine gündeme gelmeyi başardı Mali 19 yıl sonra o reklam filmi ile nergis kumbasar ile rol alacak ikili buluştu 19 yıl önce boşanan Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, yıllar sonra yeni bir reklam filminde buluşuyor.mehmet Ali Erbil İle Nergis Kumbaşar arasında yeni aşka yelken mi açılıyor.İkili toplantı sonrası bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.Beş kez evlilik yapan Mehmet Ali Erbil'in Sezin, Yasmin ve Ali Sadi adında üç çocuğu var.

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, kendilerini aynı reklamda buluşturmak isteyen yapımcılara sonunda olumlu yanıt verdi.Yakında kamera karşısına geçecekler 1995-2006 yılları arasında evli kalan ve bu evlilikten Yasmin adında bir de kızları olan çift, yakında yeni reklam filmi için birlikte kamera karşısına geçecek. Boşanmış olmalarına rağmen dostlukları devam eden Erbil ve Kumbasar'a, mutlu aile tablosu çizecekleri bu sürpriz proje için astronomik bir ücret teklif edildiği ileri sürüldü.Son bir ayda beş ayrı reklam için teklif alan, sonunda bunlar arasından kendilerine en cazip olanını seçen iki ünlü oyuncu, reklamda karı-kocayı canlandıracak. Anlaşma sağlandığı takdirde söz konusu reklamda kızları Yasmin de onlara eşlik edecek. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar, geçtiğimiz gün bir araya gelerek yeni reklam filminin ayrıntılarını konuştu. İkili, toplantı sonrası bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.Beş kez evlilik yapan Mehmet Ali Erbil'in Sezin, Yasmin ve Ali Sadi adında üç çocuğu var.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Aktör, sunucu, yapımcı, komedyen ve seslendirme sanatçısıdır. Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 yılında İstanbul’da doğdu. Dedesi Kürt Şeyh Es’edê Erbîlî 1835 yılında Erbil'de doğmuş ve sonradan İstanbul'a göç etmiştir ve Menemen olaylarına karıştığı için idam edilmiştir.

Babası Sadettin Erbil’den Okan, Mustafa ve Yeşim adlarında kardeşleri vardır. Türkmen kökenli, Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in ikinci oğlu olan Mehmet Ali Erbil’in, annesi Yurdagül Eken babasından boşanıp bir subayla evlendiğinde İstanbul'da başlayan ortaokul hayatı, Balıkesir'de devam eder, Ankara'da biter. 14 diğinde, üvey baba yanında daha fazla kalamayacağı anlaşılır. Ve yatılı okul formülünde karar kılınır.

1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde 16 yaşındayken hocası Cüneyt Gökçer tarafından Küheylan oyunun başrolüne seçilir. Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandığinda daha 17 yaşındaydı..

Buradan mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı . 21 yaşına geldiğinde hayatının akışını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. Ya Ankara'da kalıp tiyatro oyunculuğuna devam edecek ya da İstanbul'dan aldığı müzikal tekliflerini değerlendirecektir. İkincisini yapar ve Devlet memurluğundan istifa eder , bugünkü Mehmet Ali Erbil portresi yavaş yavaş şekillenir. ‘‘Memurluktan bir ayda kazandığı parayı, müzikallerden bir gecede alıyordu artık.

Televizyona ilk adımımı atmamı sağlayan, hem sunucu, hem de show-man olarak beni ilk keşfeden İzzet Öz'dür. Onunla birlikte televizyon maceramız başladı. Daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra Star TV ve ATV’de dizi, Show Tv’ de de program yaptı.

Babası sinemacı olduğu için genç yaşta dublajla da tanışmış ve severek yapmıştır.

Kanal D’de yayınlanan yarışma programı "Çarkıfelek" ve ATV’de uzun bir süre yayınlanan "Tatlı Kaçıklar" dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, "Harakiri" ve "Hababam Sınıfı Güle Güle" adlı filmlerle beyazperdeye geçti. Son dönemlerde, Sinan Çetin'in "Bay E", Gani Müjde’nin "Kahpe Bizans", Ömer Uğur’un yönettiği "Hemşo" adlı filmlerde rol aldı. TRT’de yayınlanan “Bir Başka Gece” adlı programın sunuculuğunu yaptı. 1985′de İlyas Salman ile birlikte oynadığı Uyanıklar Dünyası adlı filmle büyük beğeni topladı.

ATV’de canlı yayınlanan Ya Şundadır Ya Bunda adlı programı sunarken yaptığı RTÜK yasasına uygun olmayan hareketinin ardından televizyon programlarına ara vermiştir. Daha önce Emel Sayın‘la birlikte Aşkım Aşkım adlı dizide oynamıştır.

shrek animasyon filminin eşek karakterini Mehmet Ali Erbil seslendirmiştir.

Takma Adı : Mali

Evlilikleri ve Birliktelikleri :

Mehmet Ali Erbil, 1980 de ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaptı. Erbil’in bu evlilikten 16 Nisan 1982 da Sezin ismini verdiği bir kızı oldu.

Daha sonra 1985 de boşandığı Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile bir kez daha evlendi.

Erbil daha sonra manken Nergis Kumbasar ile 20 ağustos 1989 da evlendi. Ünlü şovmenin ondan da 02 Aralık 1995 de Yasmin adını verdikleri kızı oldu. Ve evlendikten yedi yıl sonra 1996 da boşandılar.

Sevgilisi: Ebru Cündübeyoğlu, aktris

Sevgilisi: Özlem Yıldız, sunucu

Sevgilisi: Nefise Karatay, manken

Erbil dördüncü kez nikah masasına 2001 de oturduğunda bu kez yanında Sedef Altuntaş vardı. Ama bu evlilik de uzun sürmedi.1,5 yılda 2003 boşandılar.

Erbil son olarak (Beşinci )Tuğba Coşkun ile 30 nisan 2005 de evlenmişti. 03 Temmuz 2006 da Ali Sadi adını verdikleri bir çocukları oldu. Ancak o bile bu yuvayı sürdürebilmek için yeterli olmadı.2011 de boşandılar.

Mehmet Ali Erbil şu sıralar kimse ile evli değildir. ve de koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Mehmet Ali Erbil’in menajeri Stelyo Pipis’dir

Oynadığı Tiyatro Oyunları

1988- Artiz Mektebi : Müjdat GezenKandemir Konduk - Şan Tiyatrosu

1986 - Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra : Yavuz TugrulVural Sözer - Şan Tiyatrosu

1982 - Neşşey-i Muhabbet : Şan Tiyatrosu -

1980 - Hisseli Harikalar Kumpanyası : Haldun Dormen - Şan Tiyatrosu

1978 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : Haldun Taner - Ankara Devlet Tiyatrosu

1977 - Cimri : Moliere - Ankara Devlet Tiyatrosu

1976 - Köprüden Görünüş : Arthur Miller - Ankara Devlet Tiyatrosu

1976 - Aman Bana Bir Eğlence : Cevdet Yavuzdoğan - Ankara Devlet Tiyatrosu

1974 - Küheylan : Peter Shaffer - Ankara Devlet Tiyatrosu -

1973 - İstanbul Efendisi : Musahipzade Celal - Ankara Devlet Tiyatrosu -

Yapımcı olduğu Filmler

2006 - Güldünya (TV Dizisi)

Oyuncu Olduğu Filmler ve Dizileri

2015 - Polis Akademisi Alaturka (haşmet) (Sinema Filmi)

2012 - Harem (Ulan Bator) (TV Dizisi)

2010 - Sevimli Hayvanlar (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2010 - Pak Panter (Yuri Gagarin) (Sinema Filmi)

2009 - Çizmeli Kedi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2008 - Sevimli Dinazor Tatilde (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2008 - Maskeli Beşler: Kıbrıs (Rocky Selim) (Sinema Filmi)

2008 - Ece (Ege) (TV Dizisi)

2008 - Aşkım Aşkım (Şener) (TV Dizisi) (13 Bölüm)

2007 - Yıldızlar Savaşı (Savaş Bozok) (TV Dizisi)

2006 - Sevimli Dinazor (Seslendirme) (Sinema Filmi)

2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Karpov) (Sinema Filmi)

2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Zaldabar / Kartal Kaptan) (Sinema Filmi)

2006 - Cesur Balık (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2005 - Teberik Şanssız (Teberik Şanssız) (TV Filmi)

2005 - Maskeli Beşler: İntikam Peşind... (Hapishane Müdürü) (Sinema Filmi)

2005 - Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Keloğlan) (Sinema Filmi)

2005 - Hababam Sınıfı 3,5 (Deli Bedri) (Sinema Filmi)

2004 - Şrek 2 (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2004 - Hırsız Var! (Ekrem) (Sinema Filmi)

2004 - Hababam Sınıfı Askerde (Bedri Binbaşı) (Sinema Filmi)

2004-2005 - En Son Babalar Duyar (Semih ) (TV Dizisi)

2003 - Ömerçip (Şoför Adnan) (Sinema Filmi)

2003 - Hababam Sınıfı: Merhaba (Deli Bedri) (Sinema Filmi)

2003 - Büyümüş de Küçülmüş (Tarcan) (TV Dizisi)

2002 - Hastayım Doktor (Talat Can) (TV Dizisi)

2001 - Şrek (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2001 - Aşkım Aşkım (Şener) (TV Dizisi)

2000 - Hemşo (Yaşar) (Sinema Filmi)

2000 - Can Dostlar (TV Dizisi)

1999 - Oyuncak Hikayesi 2 (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1999 - Kahpe Bizans (İlletyus) (Sinema Filmi)

1999 - Asteriks ve Obeliks: Sezar'a Karşı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1996 - Tatlı Kaçıklar (Rafet) (TV Dizisi)

1995 - Zamanda Yolculuk (TV Dizisi)

1995 - Oyuncak Hikayesi (Tükçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1995 - Bay E (İsmet Berkan) (Sinema Filmi)

1993 - Amerikalı (Radyodaki spiker) (Sinema Filmi)

1990 - Şenlik Ateşi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1989 - Sevmek Ve Ölmek Zamanı (Cengiz) (Sinema Filmi)

1988 - Hülya (Tv Sunucusu) (Sinema Filmi)

1988 - Bir Kulum İşte (Mete Yavaşoğlu Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1988 - Aptal Aşık (Necdet Kökeş Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1987 - Günaydın Vietnam (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1987 - Babamız Eğleniyor (Mahmut) (Sinema Filmi)

1987 - Allah Allah (Ali) (Sinema Filmi)

1986 - Lotto Kralı (Selim) (Video)

1986 - Kahkaha Marketi (Altan Cımbız) (Sinema Filmi)

1986 - Huysuz (Video)

1986 - Gülümse Biraz (Günay Girik Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1985 - Ya Ya Ya Şa Şa Şa (Kemal Uzun Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1985 - Uyanıklar Dünyası (Dolap Osman) (Sinema Filmi)

1985 - Sosyete Şaban (Yaman Tüzcet Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1985 - Kızlar Sınıfı Yarışıyor (Matematik Öğ.Necmi Somer) (Sinema Filmi)

1985 - Kırık Hayatlar (Seslendirme) (TV Dizisi)

1985 - Köşeyi Dönenler (Sinema Filmi)

1985 - Fakir Milyoner (Necmi)(Video)

1985 - Deliye Hergün Bayram (Şemsi İnkaya Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1985 - Acımak (Kaya Sensev Seslendirmesi) (TV Dizisi)

1984 - Çalsın Sazlar (İlhan Daner Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Yangın (Şemsi İnkaya Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Sevmek Yeniden Doğmak (Doktor Sedat) (Sinema Filmi)

1984 - Lodos Zühtü (Erdinç Akbaş Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Karımı Gördünüz mü? (Ali) (Sinema Filmi)

1984 - Kader Çıkmazı (İlhan Daner Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Gırgıriyede Büyük Seçim (Sami Hazinses Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Aşkım Günahımdır (Melih Çardak Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 - Aşk Sürgünü (Hüseyin Altın Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1983 - Neşeli Kuklalar (Video)

1983 - Kurban (Seslendirme) (Sinema Filmi)

1983 - Güneşin Tutulduğu Gün (Seslendirme) (Sinema Filmi)

1982 - Yedi Bela Hüsnü (Necati Er Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1982 - Yakılacak Kadın (Günay Girik Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1982 - Vatan Kucağında (Hüsnü) (Sinema Filmi)

1982 - Günaha Girme (Nuri Alço Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1981 - Hababam Sınıfı Güle Güle (Ali) (Sinema Filmi)

1978 - Dilek Kutusu / Dilek Taşı (Seslendirme) (Sinema Filmi)

1977 - Şıpsevdi (Meftun) (TV Dizisi)

1976 - I, Claudius (John Hurt Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1975 - Harakiri (Bora) (Sinema Filmi)

1975 - Guguk Kuşu (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1973 - Yalan Rüzgarı (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)

Müzik ekibi

1999 - Kahpe Bizans (Şarkılar) (Sinema Filmi)

Demet Akalın Kimdir?

23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'de doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te bitirdi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun oldu.

İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.

Ne yapacağım ne yapacağım diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in Mankenlik kursunda aldı ve arkası geldi...

1990 senesinde Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk ajansda mankenlik yapmaya başladı. Hani o zamanlarda mankelekti. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken "hadi bir de şarkı söyliyim" dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye..

Başardığını düşündüğü bir zamanda "hadi bir albümün olsun" dedi ve "SEBEBİM" adlı albümünü piyasaya çıkardı, işler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha eklendi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti.

Daha sonra da "SENİN ANAN GÜZEL Mİ?" dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu exstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu.

Sonrası mı? "UNUTTUM" dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu. Ehhh iyi de tepkiler aldı ve kendini bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu kız da okuyo ya dedirtti.....

Uzun ve sıkı bir çalışma sonunda, nihayet beklediğimize değen radyolarda ve clublerde en çok istek alan albümü "BANANE" ile Türkiye'de hala konuşulmaya devam ediyor..

Demet Akalın 2006 yılında çıkardığı “Kusursuz 19” albümünü için MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Yine 2006 yılında Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" adlı şarkısı ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödülünün sahibi olmuştur. Bunlardan başka daha bir çok ödül sahibidir.

2013 yılında “Popstar” yarışmasında Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Serdar Ortaç ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Mankenlik döneminde de, adını ülkeye duyuran Demet Akalın, İbrahim Kutluay ile olan uzun birlikteliği ile de magazin haberlerinde bol bol yer aldı.

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de 2015 temmuz ayında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı 'Rising Star' (Yükselen Yıldız) yarışmasında, Mustafa Sandal, Gülben Ergen ve Fuat Güner ile birlikte jüri üyeliği yapacaktır.

Evlilikleri

1.evliliği: Oğuz Kayhan ile Temmuz 2006 yılında evlendi, 3 ay sonra boşandı.

2.evliliği: Önder Bekensir ile 22 Ocak 2010 tarihinde evlendi, 27 Temmuz 2010 tarihinde boşandı.

3.evliliği: Demet Akalın, 23 Nisan 2012 yılında Okan Kurt ile evlendi.

Albümleri

1996 - Sebebim

2003 - Unuttum

2004 - Banane

2006 - Kusursuz 19

2008 - Dans Et

2010 - Zirve

2012 - Giderli 16

2014 - Rekor

2015 - Pırlanta

Oynadığı Diziler ve Filmler

1992 - Günlerden Pazar, (TV Filmi)

1994 - Sensiz Olmaz (TV Filmi)

1994 - Tele Anahtar (TV Filmi)

1998 - Sibel (dizi)

2004 - Avrupa Yakası 5. Sezon (Konuk Oyuncu)(dizi)

2010 - Evlilik Hayatı (Televizyon programı)

2011 - Yıldız Masalı (dizi) 2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Kendisi) (Tv Programı)

Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babası Abidin Kumbasar profesör doktordur. Deniz adında bir erkek kardeşi vardır. TED Ankara Kolejinden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan mankenlik diploması aldı. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak mankenliğe başlamış ve mankenliğe devam ederken Reklam filmleri, sinema ve TV tekliflerini değerlendirip oyuncu, sunucu ve senaryo yazarı olarak hayatına yön vermiştir.

Nergis Kumbasar’ın reklamla başlayan oyunculuk arzusu zamanla kendisini daha uzun soluklu işlerde bulmasına neden oluyor. TRT için 1985 yılında çekilen Peyami Safa uyarlaması Dokuzuncu Hariciye Koğuşu’nda Nüzhet rolü oyunculuğa attığı büyük adım oluyor.

Mehmet Ali Erbil ile evlendikten sonra mankenliği bırakmıştır. Eğlence programları sundu, bir dönem Show TV’de kadın programı da yaptı.

Halen, sunucu ve oyuncu olarak televizyon programlarında yer almaktadır. TRT'ye Sağlık Bakanlığı'nın sponsorluğunda bir sağlık programı yaptı.

Nergis Kumbasar, 20 ağustos 1989 tarihinde oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile evlenmiştir. 1996 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Yasmin (d. 02 Aralık 1995)adında bir kız çocuğu vardır.

2015 yılında baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı romantik komedi dizisinde oynadı.

Yazdığı senaryolar

2007 - Sardunya Sokağı - TV Dizisi

2007 - Evimin Erkeği - TV Dizisi

Filmleri ve Dizileri

2015 - Kiralık Aşk (Neriman) (TV Dizisi)

2013 - Neva (Sinema Filmi)

2011 - Burada Laf Çok (Kendisi) (Tv Programı)

2009 - 2011 - Papatyam (Semiha )(TV Dizisi)

2008 - Yeniden Başlasın (proğramda sunuculuk yaptı)

2006 - Acemi Cadı (Melda)(TV Dizisi)

2005 - Çapkın - TV Dizisi

2004 - Tam Pansiyon - TV Dizisi

2002 - Muhteris Ruhlar

2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Berna)(TV Dizisi)

1989 - Sevmek ve Ölmek Zamanı (Aysun)(Sinema Filmi)

1985 - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Nüzhet)(TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz