Görüş Bildir

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, soluğu Maldivler'de aldı - Eşsiz Manzara!

Acemi Cadı dizisiyle tanınmaya başlayan Güzeller güzeli oyuncu Merve Boluğur ile yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, 24 Ağustos 2015’te Adile Sultan Yalısı'nda hayat arkadaşı olmuşlardı. 26 Ağustos tarihinde ise hemen Çeşme'de ikinci bir düğün yapan ünlü ve yakışan çift, Dalkılıç'ın yoğun konser programı hasebiyle balayı için Bodrum'a gitmek zorunda kalmıştı. Ancak Murat’ın konseri olmamasını fırsat bilen çift, soluğu Maldivler’de aldı.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç, soluğu Maldivler'de aldı - Eşsiz Manzara!

MALDIVLER’İN EŞSİZ MANZARASI

Murat Dalkılıç, konser programındaki boşluğu fırsat bilip güzel eşine gecikmeli de olsa balayı jesti yaptı. Çift, önceki gün Maldivler'e gitti. Konaklamak için de Conrad Rangali İsland'a giden Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, egzotik adada bol bol da fotoğraf çekti. İkilinin, instagram'da paylaştığı karelerin eşsiz manzarası da herkesi kıskandırdı.

BU OTELDE KALMAK PARA İSTER!

Bu arada çiçeği burnunda evliler gibi aralarında İrem Derici dahil birçok ünlünün de tercih ettiği Conrad Rangali İsland isimli otelde bir gecelik konaklamanın bedeli yaklaşık 5 bin lira. Böylece Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, ulaşım ve konaklama da dahil gecikmeli balayları için yaklaşık 20 bin lirayı gözden çıkarttı.

DİLLERE DESTAN MALDİVLER KUMSALI

Maldivler'in dillere destan kumsalında böyle poz verip instagram'da paylaşan Merve Boluğur için "Mutluluktan uçuyor" yorumları yapıldı.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi