Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Cömert teklif) son 11. Bölüm -

ATV’nin yeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. Son bölümü ile izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm (11. Bölüm)de Hızır’ın cömert teklifi damga vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. Bölümde neler oldu diye merak edenlerin ve kaçıranların tek parça izleyebileceği link haberimizde…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Cömert teklif) son 11. Bölüm -

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. İsterseniz bir de neler oldu bir bakalım.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masanın yeni lideri Hızır Çakırbeyli’nin aldığı demokratik kararlar başta Ünal beyi sonra da herkesi şoke etti. Hızır’ın yeğeni Alpaslan Ünal Bey’in kızıyla olan ilişkisine son verdi. Masadaki toplantıda Hızır Çakırbeyli üç kişiye 100 milyon dolar teklif ederek masadan ayrılmalarını istedi. Yeni üyeleri de herkesin kefil olduğu birer kişi getirmesini istedi. Ünal Bey ise toplantı sonuna doğru toplantıların dinlendiğini ve dinleme cihazının köpeğinin tasmasına takılı olduğunu tespit ettiğini açıklayarak, ele geçirdikleri adamı da toplantı odasına getirtti. Hızır’ın ikinci sevdiği Nazlı Meryem’i arayarak özel bir mesele konuşmak istediğini söyleyerek iki sokak öteye davet etti. Meryem de silahı aldığı gibi yanına gitti. Nazlı, kendisini öldürtmek isteyen kişinin Meryem olduğunu öğrenmişti. Nazlı ve Meryem konuşurken, Nazlı her şeyi kaydetti ve Meryem’i tehdit etti. Meryem de bastı gaza ve duvara çok hızlı bir şekilde çarptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Nazlı öldü mü, Meryem öldü mü? Merak edilen sorular gelecek bölümde cevap bulacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 11. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz