Görüş Bildir

Müge Anlı sinir küpüne döndü - Neden mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gün geçmiyor ki farklı bir olay yaşanmasın. Bu kez 19 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin kaçış hikayesinin peşine düşen Müge Anlı genç kızdan telefon gelmesi ve bu telefonda söylemesi üzerine sinir küpüne döndü. İşte ayrıntılar.

Müge Anlı sinir küpüne döndü - Neden mi?

Ailesi tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi canlı yayına telefonla bağlandı. Genç kızın açıklamaları karşısında Müge Anlı çileden çıktı.

BeyazGazete’nin haberine göre; Annesine attığı mesajdan sonra telefonu kapanan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Huriye Teltik, ailesi tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu elbette.

Genç kız dünkü programda canlı yayına bağlandı.

'Anne ben iyiyim. Kaçmadım. Herkesin söylediği yalan. Ben evlendim ve çok mutluyum' diye konuşan genç kıza Müge Anlı sert tepki göstererek; 'Nasıl evlendin? Nüfusta evlendiğine dair bi kayıt yok' diye konuştu.

Bunun üzerine genç kız, 'Henüz nikâhı kıyamadık, düğünüm oldu tabii. Oradaki herkes saçma sapan şeyler söylüyor. Ben çok iyiyim ve reşitim, kayıp da değilim ayrıca. Zamanı geldiğinde eşimle ailemin karşısına çıkacağım' ifadelerini kullandı.

Genç kızın yaptığı bu açıklamalar karşısında Müge Anlı sinir küpüne döndü.

Kiminle evlendiğini ve bulunduğu yeri söylemeyen genç kız telefonu hemen kapattı, ailesi canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi