Neslihan Atagül'den itiraf: Kara Sevda başımızda yel gibii!

Yeni sezona fırtına gibi giren ve Star TV'nin fenomen dizisi olma yolunda emin adımlar atan Kara Sevda dizisinin güzellik abidesi başrol oyuncusu Neslihan Atagül bir dergiye verdiği özel röportajda A'dan Z'ye bilinmeyenlerle ilgili birçok konuyu aydınlattı. Neslihan Atagül Kara Sevda dizisine tutulduğunu itiraf etti.

Neslihan Atagül'den itiraf: Kara Sevda başımızda yel gibii!

Neslihan Atagül, röportajında "Aşık olduğunuzda cesur musunuzdur?" sorusuna; "İnsan sevgisi için ölümü bile göze alır. Ve sevdiği kişi de aynı şeyi hissediyorsa işte bu gerçek bir aşk veya sevgidir. Bunun için elbette her şeyi göze alırım" cevabını verdi Neslihan Atagül'den itiraf: Kara Sevda başımızda yel gibii!

KADİR DOĞULU’DAN BURAK ÖZÇİVİT’E TEPKİ 

'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisiyle ekranlara dönecek olan Kadir Doğulu, önceki gün Arnavutköy'deydi. Doğulu, sevgilisi Neslihan Atagül'ün “Kara Sevda” dizisinde rol arkadaşı Burak Özçivit'le olan öpüşme sahneleri sorulunca "Ülke gündemi böyle mevzularla kalabalıkken bunları konuşmayalım. İşine yarayan insanların değirmenine su taşıyorsunuz böyle... Ben hayatımdan da çok memnunum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz