Neslihan Atagül'ün yeni yüzü olduğu şampuan firmasından alacağı ücret şaşırttı

Güzelliğiyle dillere pelesenk olan ve her oynadığı dizide karaktere hakkını veren güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün yeni oynayacağı reklamdan alacağı ücret ağızları açıkta bıraktı. Şu sıralara Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül, yıllardır Bergüzar Korel’in yüzü olduğu şampuan markasının yeni reklamlarında boy gösterecek. Peki, Neslihan Atagül reklamdan ne kadar alacak, Neslihan Atagül biyografisi...

Neslihan Atagül'ün yeni yüzü olduğu şampuan firmasından alacağı ücret şaşırttı

Güzelliğiyle dillere pelesenk olan ve her oynadığı dizide karaktere hakkını veren güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün yeni oynayacağı reklamdan alacağı ücret ağızları açıkta bıraktı. Şu sıralara Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül, yıllardır Bergüzar Korel’in yüzü olduğu şampuan markasının yeni reklamlarında boy gösterecek. Peki, Neslihan Atagül reklamdan ne kadar alacak, Neslihan Atagül biyografisi...

Son dönemde dizilerde oynadığı karakterlerle adından söz ettiren ünlü isimler, Reklam veren şirketlerin gözdesi haline geldi. Pantene firması yıllardır çalıştığı marka yüzü Bergüzar Korel yerine, ‘Kara Sevda’ dizisinde başrol oynayan Neslihan Atagül’le anlaştı. Kadir Doğulu’yla Temmuz ayında evlenecek olan Atagül, gelecek sezondan itibaren markanın reklamlarında yer alacak. Oyuncunun firmadan 1 milyon 100 bin TL aldığı iddia edildi. Meryem Uzerli de dört yıldır marka yüzü olduğu şampuan markasını ‘Kiralık aşk’ dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu’ya kaptırmıştı.

Neslihan Atagül kimdir? 

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk'in sahibi olduğu Erberk Ajans'ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış. Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır.

2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı.

2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi 'İlk Aşk' daVahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı.

18 Kasım 2011 tarihinde atv'de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.

2012 yılında Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan Atagül,Özcan Deniz, Nihal Yalçın ve Barış Hacıhan'ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu.

Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı "Fatih-Harbiye" adlı televizyon dizisinde oynadı.

2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaşırken, Zeynep Kankonde, Wilma Elles gibi oyuncular da eşlik etmiştir.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Ödülleri:

2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 - 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)

2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Filmleri :

2015 - Kara Sevda (Nihan) (TV Dizisi)

2015 - Senden Bana Kalan (Elif) (Sinema Filmi)

2013 - 2014 - Fatih-Harbiye

2011-2012 - Hayat Devam Ediyor

2012 - Araf

2011 - Kalbim Seni Seçti

2011 - Canım Babam

2006 - İlk Aşk

2006-2010 - Yaprak Dökümü

KADİR DOĞULU BİYOGRAFİSİ

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de beş çocuklu bir ailenin 2 numara oğlu olarak doğmuştur. Asıl adı Abdulkadir Doğulu’dur. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kadir Doğulu’nun bir menajerlik şirketi var. İmaj danışmanlığı da yapan abisi, Kemal Doğulu; Hande Yener, Seda Sayan, Sıla,Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını baştan aşağıya tasarladı. Kadir Doğulu, ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti.

2000 yılında İstanbul’a ağabeyinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape’de işe girdi. Ardından Refika’da çalıştı. Cafe City ve Buz’da garsonluk yaptı. Salomanje’de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Biriktirdiği paralarla Barcelona veRoma’daki kafeleri ve restoranları inceledi. Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe’de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı.

O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener’le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü.

Şarkıcı Hande Yener ile ortak olarak Ortaköy’de The House Cafe’de işletme müdürlüğü yapmıştır. Aynı zamanda Harbiye’deki Piyasa isimli gece kulübünü işletti.

Okan Üniversitesi gastronomi bölümünde okudu.

2010 yılında “Küçük Sırlar” dizisi ile oyunculuğa başladı. 2011 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı “Pis Yedili” adlı dizide oynadı.

2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı “Fatih-Harbiye” adlı dizide Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrol oynadı.

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, “Star Işığı X Factor” adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın,Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor.

2015 yılının Ocak ayında Star Tv’de gösterime girecek olan "Ve Kazanan" yarışmasının sunuculuğunu oyuncu Kadir Doğulu yaparken jüri koltuğundaKenan Doğulu ile Şebnem Ferah olacaktır.

2015 yılında Atv ekranlarında oynayacak olan "Sevdam Alabora" adlı dizide başrollerde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran yer aldı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Sevdam Alabora (dizi)

2013 - Fatih-Harbiye (dizi)

2013 - Bir Hikayem Var ( sinema)

2011 -2012 - Pis Yedili (dizi)

2010 – 2011 - Küçük Sırlar (dizi)

Kaynak: Diyarbakır Söz