Nihan ve Kemal yakalandı, Kara Sevda 4. Son bölüm

Ay Yapım’ın ‘Kara’ ile başlayan başarılı yapımlarından biri olan ve Star TV’den ekranlarımıza konuk olan Kara Sevda dizisi 4. Bölümü ile 4 Kasım (dün akşam) yayınlandı. Kara Sevda son bölümde Nihan ve Kemal’in yüzleşmesini izledi seyirciler. Nihan ile konuşmaya giden Kemal'i fotoğrafladılar. Kemal ve Nihan konuşurken kapı çaldı, kim geldi peki? Kara Sevda 4. Bölümünde neler oldu? Cevabı haberimizde…

Nihan ve Kemal yakalandı, Kara Sevda 4. Son bölüm

Google’da trend olmaya aday dizilerden biri olan ve 4. Bölümü ile dün akşam ekranlara gelen Kara Sevda dizisini izlemek isteyenlerin adresi burası. İşte Kara Sevda 4. Son bölüm izleme linki ise haberimizin sonunda.

KARA SEVDA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla bir plan yaptı ve yaptığı bu etkili plan Nihan tarafında karşılık buldu tabii ki ancak aynı etki Kemal’e sirayet etmedi. Nihan, Kemal’i neden terk ettiğini anlatamadığı için imtihandayken; yıllar sonra karşılaştığı sevdiği adamı, yani şimdiki Kemal’i sorgulamaya başladı. Bu sorgu Nihan'ı, bir yüzleşmeye de itti. Kara Sevda 4. Son bölümde daha neler oldu öğrenmek için izleyebilirsiniz.

KARA SEVDA 4. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Recep Kaya