O Hayat Benim 81. bölüm son bölümO Hayat Benim haber detayı (Ateş, Bahar ve Arzu nasıl bir ıstırabın üstüne doğru ilerlediklerinin farkında değillerdir)

O Hayat Benim 81. Bölüm son bölüm yeni bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Pazar akşamlarının sevilen dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanan O hayat Benim'in son bölümünde neler oldu! O Hayat Benim son benim izle!

O Hayat Benim 81. bölüm son bölümO Hayat Benim haber detayı (Ateş, Bahar ve Arzu nasıl bir ıstırabın üstüne doğru ilerlediklerinin farkında değillerdir)

O Hayat Benim 81. Bölüm son bölüm yeni bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Pazar akşamlarının sevilen dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanan O hayat Benim'in son bölümünde neler oldu! O Hayat Benim son benim izle!

O Hayat Benim son bölümde neler olmuştu? izle

Bir çocuğun, bir evladın hayatından daha önemli ne olabilir? Ateş, Doruk’u ilelebet kaybettiği korkusuyla darmadağındır artık. İsmail onu acı gerçekle yüzleştirmek zorunda kalır. Doruk’un başına gelenlerin arkasında muhakkak ki karanlık birileri vardır... Mehmet Emir iyileşme sürecindeyken Kenan bir kez daha karşısına çıkar. Atahan Ailesi için geçmişin günahlarıyla yüzleşme vaktidir. Mehmet Emir, Kenan’ın seneler sonra hayatlarına yeniden girmesine karşı çok tepkilidir. Çünkü onun yapabileceği kötülüklerin farkındadır. Ama Hülya’nın bunu görmesini sağlamak kolay olmayacaktır. Efsun’la Arda’nın bir an önce boşanmasını isteyen Hülya, Kenan’dan medet ummaya devam etmektedir... Doruk’un akıbetini öğrenmeye adım adım yaklaşılırken; Ateş, Bahar ve Arzu nasıl bir ıstırabın üstüne doğru ilerlediklerinin farkında değillerdir. O Hayat Benim her Pazar 20.15'te FOX'ta!

Son Bölüm

Ateş tehlikeli bir oyunun ortasındadır. Oğlunun ölümünün gerçek sorumlusunu bulma gayreti, onu karanlık noktalara itmektedir. Arzu ise Ateş’i kendine bağlamak için başka bir çocuk yapma fikrini ortaya atar. Bahar için Ateş’le aralarına örülen yeni bir duvar olur bu… Efsun ve Sultan’ın Arda’ya imzalattığı boşanma protokolünün şartları Hülya’yı delirtir. Oğlunun tüm itirazlarına rağmen yine Kenan’ın kapısını çalar. Kenan’ın şartı kesindir bu kez. Hülya’yla evlenecektir. Arda, annesini bu evlilikten vazgeçirmek için Efsun’u yeniden konağa getirmeye bile razıdır. Bu çekişmenin nasıl trajik bir sona doğru ilerlediğinin hiçbiri farkında değildir. Diğer yandan, Arda kara kedi gibi Zeynep ve Cemal’in arasına girmektedir. Atahan Konağı bir anda mahallenin hedef tahtası oluverir. Kenan, Kısmetsiz ahalisini en sert şekilde cezalandırmaya kararlıdır.O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'te FOX'ta!

O Hayat Benim Dizisinin Konusu Nedir? 

O Hayat Benim dizisinde Keremcem yurtdışında eğitim almış Ateş isimli bir holding CEO'sunu canlandıracak. Ezgi Asaroğlu ise üvey evlat olduğunda habersiz üniverssite okuyan ve okul masraflarını karşılamak için bir pastanede çalışan Bahar rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

Mehmet Emir ve Hasret birbirini çok seven iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamile olduğunu öğrenen Yusuf bey kızının öldüğü haberini yayar ve gençleri bir daha birleşmemek üzere ayırır. Aradan geçen zamanda Hasret'in kızı dünyaya gelir. Yusuf bey Hasret'e kızının öldüğünü söyler ve Bahar isimli kızı yanında çalışan İlyas'a verir. İlyas'ın Efsun isimli bir kızı daha vardır. Efsun ve Bahar kardeş olarak büyür.

Aradan geçen 20 yılın ardından Yusuf bey bu vicdan azbıyla daha fazla yaşayamayacağı için Mehmet Emir'e her şeyi anlatmaya karar verir.

Gerçeğin ortaya çıkacağını öğrenen İlyas'ın karısı sinsi bir planla Bahar yerine Efsun'u Mehmet Emir'e kızı olarak tanıtmaya karar verir.

Yıllar önce hayatı dedesi tarafından çalınan Bahar bu sefer ailesi sandığı insanlar tarafından ikinci defa hakkı olan hayattan uzak tutulur.

O Hayat Benim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Keremcem - Ateş

Ezgi Asaroğlu - Bahar

Ceren Moray - Efsun

Sinan Albayrak - Mehmet Emir

İclal Aydın - Hasret

Yeşim Ceren Bozoğlu - Nuran

Süleyman Atanısev - İlyas

Ahu Sungur - Hülya

Didem İnselel - Fulya

Erdal Cindoruk - Salih

O Hayat Benim Dizisi Konusu - Hikayesi

Mehmet Emir'le Hasret gençken birbirleri çok seven iki aşıktır. Ancak Hasret'in babası bu ilişkiye karşıdır. Hasret tüm engellere rağmen Mehmet'e kaçar. Ancak çok geçmeden babası Hasret'i bularak bir odaya kilitler. O günden sonra Mehmet'le Hasret bir daha bir araya gelemez. Aylar sonra Hasret'in hamile olduğu anlaşılır. Doğum sırasında baygınlık geçiren Hasret'e çocuğunun öldüğü söylenir. Hasret'in babası bebeği  büyütmeleri için Nuran'la İlyas'a verir. Aradan 20 yıl geçtikten sonra Hasret'in babası Yusuf Ağa hasta olduğunu öğrenir ve ölmeden önce gerçeği söyleyerek Mehmet'le kızını buluşturmak ister. Nuran'la tartışan Yusuf Ağa kazayla yere düşerek kafasını çarpar ve ölür. Nuran'la İlyas polisten korktukları için Yusuf Ağa'yı bahçeye gömer. Mehmet Emir'e de kendi kızları Esfun'un vererek para koparmayı planlarlar.

 O Hayat Benim Dizisi Nerede Çekiliyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'in  çekimleri İstanbul'un güzel ilçelerinden olan  Çengelköy'de Gelincik Yokuşu mahallesinde yapılıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz